Ухвала
від 13.09.2011 по справі 8952/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



       

Харківський окружний адміністративний суд  

61004  м. Харків  вул. Мар'їнська, 18-Б-3

У Х В А Л А

про закриття провадження у справі

  13.09.2011 р.                                                                      № 2а-8952/11/2070  

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Горшкової О.О., при секретарі - Головко О.В., за участю сторін: представник прокуратури - не з'явився, представник позивача - не з'явився, представник відповідача - не з`явився, розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Люботинське" про стягнення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

Прокурор Орджонікідзевського району м. Харкова в інтересах дерави в особі Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова звернувся до суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Люботинське", у якому просить суд стягнути з відповідача  на користь Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова заборгованість по сплаті страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за жовтень 2010 року та фінансові санкції в сумі 10930,71 грн.

13.09.2011 року через канцелярію суду надійшло клопотання від позивача про його відмову від позову, у зв'язку з повною сплатою відповідачем заборгованості, одночасно висловивши прохання про слухання справи без участі представника позивача.

У судове засідання 13.09.2011 року прокуратура, позивач та відповідач, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце розгляду справи, не з’явилися, проте позивач та відповідач звернулися до суду із клопотанням про розгляд справи без їх участі. Враховуючи, що матеріали справи містять докази належного повідомлення зацікавлених осіб про час і місце судового засідання, а також наявність заяви позивача про слухання справи в його відсутності, суд прийшов до висновку про можливість розгляду справи за наявними матеріалами без участі вищезазначених учасників судового процесу.

Суд, вивчивши доводи поданої заяви, проаналізувавши зміст норм матеріального і процесуального права, які врегульовують спірні правовідносини, виходить з таких підстав та мотивів.

У відповідності до  п. 2 ч. 1, ч. 3  ст. 157 Кодексу адміністративного судочинства України, суд закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом. Про  закриття провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Судом не встановлено підстав для неприйняття відмови від адміністративного позову. Дії позивача не суперечать закону і не порушують чиї - небудь права, свободи або інтереси.

З урахуванням вищевикладеного, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника  позивача, прийняти відмову від адміністративного позову та закрити провадження  у справі.

Керуючись п. 2 ч. 1, ч. 3  ст. 157, ст. 160, ст. 165  Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закрити провадження у справі за адміністративним позовом Прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Люботинське" про стягнення заборгованості.

Роз’яснити позивачу, що повторне звернення з тією самою позовною заявою не допускається.

Копію ухвали про закриття провадження у справі надіслати сторонам.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного  суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі  протягом  5-ти днів з дня отримання копії ухвали заяви про апеляційне оскарження, а далі - протягом наступних 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копії до суду апеляційної інстанції. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у встановлений строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку.  У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

            Суддя                                                        Горшкова О.О.

Дата ухвалення рішення13.09.2011
Оприлюднено27.09.2011
Номер документу18252148
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —8952/11/2070

Ухвала від 14.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 13.09.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні