Ухвала
від 31.08.2011 по справі 5013/510/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

Кір овоградської області

ПОСТАНОВА

"31" серпня 2011 р. № 5013/51 0/11

Господарський суд Кіров оградської області в складі судді Деревінської Л.В., розгл янувши справу № 5013/510/11

за заявою ліквідаційної ко місії приватного підприємст ва "Агроспецсервіс-СТ", м. Кіровоград

про банкрутство приватног о підприємства "Агроспецсерв іс-СТ", м. Кіровоград

ПРЕДСТАВНИКИ:

від кредитора ПП "Агрофірма "Панчеве" - ОСОБА_1, довірені сть № 270411 від 27.04.11;

від кредитора ПП "Агрофірма "Митрофанівська" - ОСОБА_1, довіреність № 28/04/11 від 28.04.11;

від боржника - голова ліквід аційної комісії Білуга І.В., рі шення власника від 01.02.10 р.

Ліквідаційна комісія прив атного підприємства "Агроспе цсервіс-СТ" звернулась до гос подарського суду із заявою п ро порушення справи про банк рутство щодо приватного підп риємства "Агроспецсервіс-СТ" з причин відсутності майна б оржника, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію, для з адоволення вимог кредиторів .

Розглянувши наявні матері али справи, заслухавши голов у ліквідаційної комісії та п редставника кредиторів, госп одарський суд, -

В С Т А Н О В И В:

Приватне підприємство "Агр оспецсервіс-СТ" зареєстрован е виконкомом Кіровоградсько ї міської ради 11.09.1998 року, свідо цтво про державну реєстрацію юридичної особи Серія А00 № 077260.

Засновником приватного пі дприємства "Агроспецсервіс-С Т", ОСОБА_2 01.02.2010 року прийнят о рішення про ліквідацію при ватного підприємства "Агросп ецсервіс-СТ" та створення лік відаційної комісії боржника , призначення головою ліквід аційної комісії боржника Біл угу Інну Володимирівну.

Оголошення про ліквідацію приватного підприємства "Аг роспецсервіс-СТ" надруковано 09.02.2010 року в Бюлетені державної реєстрації № 143(3) 2010 рік.

Ліквідатору в березні 2010 р. н адійшли претензії від кредит орів Кіровоградської ОДПІ на суму 2110211,40 грн., ПП "Агрофірма"Пан чеве" на суму 1001755,90 грн. та ПП "Агр офірма "Митрофанівська" на су му 4374750,06 грн. Вимоги кредиторів визнані боржником.

При здійснені ліквідації д аного підприємства ліквідац ійною комісією встановлено, що основні засоби, майно на пі дприємстві та дебіторська за боргованість відсутні.

Згідно довідки № 10/2216 від 03.03.2010 р оку УДАІ УМВС України в Кіров оградській області за приват ним підприємством "Агроспецс ервіс-СТ" транспортні засоби не зареєстровано. Згідно дов ідки № 33186 від 22.02.2010 року обласног о комунального підприємства "Кіровоградське обласне об'є днання бюро технічної інвент аризації" за приватним підпр иємством "Агроспецсервіс-СТ" не зареєстровані земельні д ілянки під забудову, приватн і будинки чи квартири на прав і приватної власності в м. Кір овограді та Кіровоградськом у районі. Згідно довідки № 01-13/386 від 24.02.2010 року інспекції Держте хнагляду Кіровоградської ОД А за приватним підприємством "Агроспецсервіс-СТ" сільсько господарської техніки не зар еєстровано.

Таким чином, ліквідаційною комісією приватного підприє мства "Агроспецсервіс-СТ", яка прийшла до висновку, що у підп риємства відсутнє майно для задоволення вимог кредиторі в, подано суду достатньо дока зів наявності у приватного п ідприємства "Агроспецсервіс -СТ" ознак боржника, що ліквіду ється власником.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за р езультатами розгляду заяви п ро порушення справи про бан крутство юридичної особи, майна якої недостатньо дл я задоволення вимог кредито рів, господарський суд визна є боржника, який ліквідуєтьс я, банкрутом, відкриває лікв ідаційну процедуру, признача є ліквідатора. Обов'язки лікв ідатора можуть бути покладен і на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незал ежно від наявності в нього лі цензії.

В заяві про порушення справ и про банкрутство, ліквідато ром боржника запропоновано г осподарському суду призначи ти арбітражного керуючого Бі лугу І.В.

Арбітражний керуючий Білу га І.В. відповідно до ч. 3 ст. 3-1 За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м" подала суду заяву про те, що вона стосовно приватного пі дприємствам "Агроспецсервіс -СТ" не належить до жодної з ка тегорій осіб, які згідно із за коном не можуть бути признач ені арбітражними керуючими.

Крім того, враховуючі полож ення Закону України "Про держ авну реєстрацію юридичних ос іб та фізичних осіб-підприєм ців" та ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом", господарський суд вважає за необхідне зобо в'язати державного реєстрато ра виконкому Кіровоградсько ї міської ради внести до Єдин ого державного реєстру юриди чних осіб та фізичних осіб-пі дприємців відповідні відомо сті про заміну керівника бор жника на ліквідатора банкрут а

Керуючись ст. ст. 1, 3-1, 22-32, 51 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом", ст . ст. 4-1, 86 Господарського процес уального кодексу України, го сподарський суд, -

П О С Т А Н О В И В:

1. Визнати приватне підприє мство "Агроспецсервіс-СТ" (код 30048900) банкрутом.

2. Відкрити ліквідаційну про цедуру щодо банкрута приватн ого підприємства "Агроспецсе рвіс-СТ" (вул. Шевченка, 6/2, м. Кіро воград) на строк до 28.02.2012 року.

3. Призначити ліквідатором б анкрута приватного підприєм ства "Агроспецсервіс-СТ", арбі тражного керуючого Білугу Ін ну Володимирівну (ідент. код НОМЕР_1), ліцензія серії НО МЕР_2 від 18.11.2009 року видана Дер жаним департаментом з питань банкрутства, яка проживає за адресою: АДРЕСА_1.

4. Зобов' язати ліквідатора , арбітражного керуючого Біл угу І.В.:

- здійснити в установленому Законом порядку опублікуван ня відомостей про визнання б анкрутом приватного підприє мства "Агроспецсервіс-СТ", від криття ліквідаційної процед ури в офіційних друкованих о рганах (газети "Урядовий кур' єр" або "Голос України") і доказ и публікації подати господар ському суду до 12.09.2011 року

- до 30.09.2011 року подати господар ському суду відомості (інфор мацію) про виконану роботу по проведенню ліквідаційної пр оцедури;

- не пізніше 28.02.2012 року подати г осподарському суду звіт та л іквідаційний баланс банкрут а, що відповідають вимогам ст . 32 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом".

При необхідності продовже ння строку ліквідаційної про цедури ліквідатор зобов' яз аний подати господарському с уду обґрунтоване клопотання , до якого мають бути додані ко пії документів, що свідчать п ро виконану ліквідатором роб оту в ході ліквідаційної про цедури та підтверджують необ хідність продовження строку ліквідаційної процедури.

5. Відповідно до ч. 3 ст. 12 Закон у України "Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом" ск асувати заходи щодо забезпеч ення грошових вимог кредитор ів в частині заборони приват ному підприємству "Агроспецс ервіс-СТ" і всім його органам у правління відчуження у будь- який спосіб належних боржник у на праві власності та повно го господарського відання ос новних засобів (фондів) та вчи няти дії щодо ліквідації та р еорганізації юридичної особ и боржника, застосовані ухва лою суду про порушення прова дження у справі від 11.04.2011 року.

6. Зобов'язати державного ре єстратора виконкому Кіровог радської міської ради відпов ідно до ч. 2 ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" та Закону Ук раїни "Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб-підприємців" внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців відомості пр о заміну керівника приватног о підприємства "Агроспецсерв іс-СТ" на ліквідатора, арбітра жного керуючого Білугу І.В.

7. Постанова суду може бути о скаржена до Дніпропетровськ ого апеляційного господарсь кого суду в установленому за коном порядку.

8. Примірники цієї постанови направити ПП "Агрофірма "Панч еве" ( с. Панчеве Новомиргородс ького району Кіровоградсько ї області), ПП "Агрофірма "Митр офанівська" (вул. Польва, 1-а, Нов городківського району Кіров оградської області), Кіровог радській ОДПІ, ОСОБА_2 (А ДРЕСА_2), Ленінському відділ у ДВС Кіровоградського міськ ого управління юстиції, банк руту, ліквідатору арбітражно му керуючому Білугі І.В., викон кому Кіровоградської місько ї ради для державного реєстр атора на виконання.

Суддя Л. В. Деревінська

Дата ухвалення рішення31.08.2011
Оприлюднено29.09.2011
Номер документу18299368
СудочинствоГосподарське
Сутьліквідацію, для з адоволення вимог кредиторів . Розглянувши наявні матері али справи, заслухавши голов у ліквідаційної комісії та п редставника кредиторів, госп одарський суд

Судовий реєстр по справі —5013/510/11

Ухвала від 18.01.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 28.12.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 31.08.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 23.06.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 25.05.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 29.04.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Постанова від 11.04.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні