Ухвала
від 05.06.2006 по справі 5/265-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5/265-06

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про припинення провадження

05.06.06           Справа №5/265-06.

за позовом колективного сільськогосподарського підприємства "Сула" в особі арбітражного керуючого ліквідатора Сидоренка Геннадія Анатолійовича, с. Глинськ Роменського району

до відповідача – Глинської сільської ради Роменського району, с. Глинськ Роменського району

про  спонукання до вчинення дій

Суддя Гудим В.Д.

Представники:

Від позивача – ліквід. Сидоренко Г.А.

Від відповідача –  не з'явився

Суть спору: Викладена в ухвалі від 11.05.06р.

Позивач подав позовну заяву про зобов'язання відповідача прийняти на баланс об'єкт інфраструктури, а саме клуб (будинок культури), що знаходиться в с. Глинськ Роменського району.

В судовому засіданні позивач подав лист від 2.06.06р. № 12, в якому повідомив про те, що 24.05.06р. друга сесія Глинської сільської ради прийняла рішення про взяття на баланс клубу в с. Глинськ балансовою вартістю 370 740 грн., що знаходиться в аварійному стані.

Відповідач не подав відзиву на позовну заяву і в судове засідання вдруге не з'явився, тому відповідно до ст. 75 ГПК України справа розглядається за наявними матеріалами.

Розглянувши матеріали справи, господарський суд встановив:

В обгрунтування позовних вимог позивач посилається на те, що постановою господарського суду Сумської області від 14.07.04р. по справі № 6/67-04 КСП "Сула" визнано банкрутом, призначено ліквідатором Сидоренка Геннадія Анатолійовича. Згідно із п.1  ст. 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",  усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать  йому  на  праві  власності  або  повного  господарського  відання  на дату  відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси, за винятком об'єктів державного житлового фонду, в тому числі гуртожитків, дитячих дошкільних закладів та об'єктів комунальної інфраструктури, які в разі банкрутства підприємства передаються в порядку, встановленому законодавством, до комунальної власності відповідних  територіальних   громад  без  додаткових   умов і    фінансуються  в  установленому порядку. Проте, на неодноразові письмові вимоги позивача щодо прийняття на баланс Глинської сільської ради клубу (будинок культури), сільський голова відповів відмовою, пославшись на рішення 21 сесії сільської ради від 3.03.05р., на засіданні якої було прийнято рішення про відмову у прийнятті вище зазначеного об'єкта на баланс селищної ради.

В судовому засіданні позивач подав лист від 2.06.06р. № 12, в якому повідомив про те, що 24.05.06р. друга сесія Глинської сільської ради прийняла рішення про взяття на баланс клубу в с. Глинськ балансовою вартістю 370 740 грн., що знаходиться в аварійному стані.

          Враховуючи зазначені обставини, провадження у справі підлягає припиненню відповідно до п. 11 ст. 80 ГПК України в зв'язку з відсутністю предмету спору.

          Господарські витрати відносяться на відповідача.

Керуючись ст.ст. 49, 80 Господарського  процесуального  кодексу  України,

суд ухвалив:

1.          Провадження у справі припинити.

2.          Стягнути з Глинської сільської ради Роменського району, с. Глинськ Роменського району, вул. Леніна, 15  на користь колективного сільськогосподарського підприємства "Сула" с. Глинськ Роменського району, вул. Леніна, 23 (код 03779946) витрат по державному миту 85 грн., витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу 118 грн., видати наказ.

Суддя                                                                                 Гудим Валентин Дмитрович.

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення05.06.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу1839
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/265-06

Рішення від 06.09.2006

Господарське

Господарський суд Одеської області

Могил С.К.

Ухвала від 05.06.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Гудим В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні