Ухвала
від 28.09.2011 по справі 2а-0870/7801/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

28 вересня 2011 року Справа № 2а-0870/7801/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Татаринов Дмитро Вікторов ич, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Державної податков ої інспекції у Ленінському р айоні м. Запоріжжя

до: Політичної партії «Тери торіальна організація парті ї труда Ленінського району»

про: стягнення податкової з аборгованості за рахунок акт ивів платника податків, -

ВСТАНОВИВ:

26 вересня 2011 року до Запорізь кого окружного адміністрати вного суду надійшов адмініст ративний позов Державної под аткової інспекції у Ленінськ ому районі м. Запоріжжя до Пол ітичної партії «Територіаль на організація партії труда Ленінського району», в якому позивач просить суд стягнут и з відповідача заборгованіс ть з податкового боргу з пода тку на прибуток у розмірі 2 550,00 г рн. за рахунок активів відпов ідача.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністратив них судів та має розглядатис я у порядку адміністративног о судочинства.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст. 99 КАС України.

Подана позовна заява відпо відає вимогам закону, підсуд на даному адміністративному суду, підстави для її поверне ння, залишення без розгляду ч и відмови у відкритті провад ження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 110, 160, 165 КАС У країни, суддя, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у Запорізькому окружному а дміністративному суді за адм іністративним позовом Держа вної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запорі жжя до Політичної партії «Те риторіальна організація пар тії труда Ленінського району » про стягнення податкової з аборгованості за рахунок акт ивів платника податків.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до судового розгляду на 19 жов тня 2011 року о 11 год. 45 хв., яке буде проводитися суддею Татарино вим Д.В. одноособово, в приміще нні Запорізького окружного а дміністративного суду за адр есою: м. Запоріжжя, вул. Кр емлівська, 65-в, зала судового з асідання № 18.

3. Запропонувати подати до п очатку судового засідання:

позивачу: довіреніст ь на представника, надати нор мативне та документальне обґ рунтування (витяги із законо давства) заявлених вимог; нал ежно засвідчені копії витреб уваних документів, оригінали - для огляду та інші докумен ти, які можуть бути використа ні як докази під час розгляду справи. Також пропонуємо над ати позовну заяву в електрон ному вигляді;

відповідачу: у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову та докази, якими обґрун товуються заперечення; довір еність на представника; нале жно засвідчені копії витребу ваних документів надати у сп раву, оригінали - суду для ог ляду та інші документи, які мо жуть бути використані як док ази під час розгляду справи.

4. Зобов' язати позивача над ати у судове засідання оновл ені витяг та довідку з Єдиног о державного реєстру юридичн их осіб та фізичних осіб-підп риємців по відповідачу та ві домості з адресно-довідковог о бюро щодо місця проживання директора підприємства Фа ртушного Болеслава Андрійов ича.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя (пі дпис) Д.В. Тат аринов

19 жовтня 2011 року 11:45

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.09.2011
Оприлюднено04.10.2011
Номер документу18391550
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/7801/11

Постанова від 09.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 09.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 19.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 28.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні