Постанова
від 25.08.2011 по справі 01/1869
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

          "25" серпня 2011 р.                                                  Справа № 01/1869

          Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого –судді Чевгуза О.В., при секретарі Олійник І.С., за участю представників:

від кредиторів: представники не з’явились,

від боржника –представник не з’явився,

розпорядника майна –не з’явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні господарського суду Черкаської області справу за заявою державної податкової інспекції у Монастирищенському районі

до приватного підприємства “АГРОТЕК–КВ”, смт. Цибулів, Монастирищенський район, Черкаська область

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Черкаської області від 16 вересня 2010 року порушено провадження у справі про банкрутство приватного підприємства “АГРОТЕК-КВ” (вул. Котовського, 2, смт. Цибулів, Монастирищенський район, Черкаська область,  код ЄДР 32860751).

Ухвалою суду від 07 жовтня 2010 року введено процедуру розпорядження майном. 11 листопада 2010 року розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Борейка Вадима Андрійовича.

          Після публікації оголошення про порушення справи про банкрутство боржника в газеті “Урядовий кур‘єр” від 03 листопада 2010 року №205 (4356) минув встановлений строк для подачі до господарського суду письмових заяв з вимогами до боржника.

          Ухвалою попереднього судового засідання були затверджені вимоги конкурсних кредиторів. Цією ж ухвалою зобов’язано кредиторів та розпорядника майна протягом 10 днів провести засідання зборів кредиторів.

Розпорядник майна боржника за дорученням комітету кредиторів звернувся до суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом, введення процедури ліквідації та призначення ліквідатора.

Розгляд клопотання призначено у судовому засіданні.

Розпорядник майна та представники кредиторів у надісланих до суду клопотаннях судове засідання просили провести за їхньої відсутності.

Представник боржника у судове засідання не з’явився, про причини неявки суду не повідомив.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає за необхідне клопотання розпорядника майна боржника задовольнити, з огляду на наступне.

У зв’язку зі стійкою неспроможністю боржника виконати грошове зобов’язання перед кредиторами, комітет кредиторів прийняв рішення на зборах 16 червня 2011 року про звернення до суду з клопотанням про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення арбітражного керуючого Борейка Вадима Андрійовича ліквідатором боржника.

Суд, приймаючи до уваги, що можливих санаторів не виявлено, вважає за необхідне на підставі ст. 22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або  визнання  його  банкрутом” (далі –Закон) визнати боржника банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру та задовольнити клопотання комітету кредиторів про призначення ліквідатором боржника арбітражного керуючого Борейка Вадима Андрійовича. При цьому суд враховує, що боржник не може відновити свою платоспроможність, тому задовольнити вимоги кредиторів можливо лише за умови відкриття ліквідаційної процедури.

Згідно з абз. 4 ст. 1 Закону суб’єкт господарської діяльності може бути визнаний банкрутом тільки в разі встановлення господарським судом його неспроможності відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури.

На підставі зазначеного, керуючись ст.ст. 16, 22  Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або  визнання  його  банкрутом”,  суд, -

ПОСТАНОВИВ:

          Визнати приватне підприємство “АГРОТЕК-КВ” (вул. Котовського, 2, смт. Цибулів, Монастирищенський район, Черкаська область,  код ЄДР 32860751) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну процедуру.

Призначити ліквідатором приватного підприємства “АГРОТЕК-КВ”  арбітражного керуючого Борейка Вадима Андрійовича (ліцензія НОМЕР_1 від 26 березня 2009 року, місце проживання: АДРЕСА_1).

Копію постанови направити сторонам, ліквідатору, сектору з питань банкрутства в Черкаській області, державному реєстратору Монастирищенської районної державної адміністрації, відділу державної виконавчої служби Монастирищенського районного управління юстиції.

Постанова може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя                                                                                   О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення25.08.2011
Оприлюднено07.10.2011
Номер документу18466107
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1869

Постанова від 25.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 25.08.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 02.06.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 10.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 10.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні