Ухвала
від 26.09.2011 по справі д/25-19
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

26.09.11р. Справа № Д/25-19

За позовом Малого ремо нтно-будівельного підприємс тва "Термомонтаж", м.Дніпродзе ржинськ

до Товариства з обмежен ою відповідальністю "Бізнес- Інтелект", м.Дніпродзержинсь к

про визнання недійсною угоди

Суддя Юзіков С.Г.

СУТЬ СПОРУ:

Мале ремонтно-будівельн е підприємство "Термомонтаж" звернулось до господарськог о суду Дніпропетровської обл асті з позовом до Товариства з обмеженою відповідальніст ю "Бізнес-Інтелект" про визнан ня недійсним договору купівл і-продажу нежитлових приміще нь від 30.07.97р., посвідчений прива тним нотаріусом ОСОБА_1., р еєстр № 3786, що укладений сторон ами та просить зобов'язати Ві дповідача повернути Позивач у усе отримане за даним догов ором - три четвертих частини к омплексу нежитлових приміще нь, що знаходяться за адресою : вул. Садова, 87а в м.Дніпродзерж инську. Витрати у даній справ і покласти на Відповідача.

Провадження у даній справі зупинено ухвалою арбітражно го суду Дніпропетровської об ласті від 06.05.99р.

Автоматизованою системою розподілу справ, справу №Д/25-19 п ередано для розгляду судді Ю зікову С.Г. Ухвалою суду від 23.08 .11р. справу № Д/25-19 прийнято до пр овадження суддею Юзіковим С. Г.; з метою своєчасного, повног о та об'єктивного розгляду сп рави направлено запит до Упр авління з питань державної р еєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Д ніпропетровської міської р ади (49000, м. Дніпропетровськ, пр. Правди, 42) для отримання витяг ів з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб - підприємців Малого р емонтно-будівельного підпри ємства "Термомонтаж" (код ЄДРП ОУ 13452146) та Товариства з обмежен ою відповідальністю "Бізнес- Інтелект" (код ЄДРПОУ 24237592) із за значенням місцезнаходження товариства.

До господарського суду над ійшла витребувана інформаці я.

На підставі викладеного, су д вважає за необхідне провад ження у даній справі поновит и, розгляд справи призначити у судовому засіданні з викли ком сторін.

Керуючись ст. 79, 86 ГПК України , господарський суд Дніпропе тровської області, -

УХВАЛИВ:

Провадженні у даній сп раві поновити з 18.10.11р.

Справу призначити до розгл яду в засіданні на 18.10.11р. о 15:00год .

Засідання відбудеться у приміщенні господарського с уду Дніпропетровської облас ті (м.Дніпропетровськ, вул. Куй бишева, 1а) у кімнаті № 25.

Зобов'язати сторони направ ити повноважних представник ів у судове засідання з надан ням відповідних довіренос тей (або інші підтвердженн я повноважень).

До судового засідання на дати:

Позивачу - оригінали док ументів, доданих до позовної заяви (для огляду суду); докум енти, що посвідчують правови й статус підприємства; поясн ення, з урахуванням обставин , що зумовили зупинення прова дження у даній справі.

Відповідачу - відзив на п озовну заяву, з урахуванням о бставин, що зумовили зупинен ня провадження у даній справ і та документи, що його обґрун товують, документи, що посвід чують правовий статус підпри ємства.

Роз' яснити сторонам, що згідно з п.5 ст. 83 Господарськог о процесуального кодексу Укр аїни, за не надіслання витреб уваних господарським судом м атеріалів, а також за ухиленн я від вчинення дій, покладени х господарським судом на сто рону, з винної сторони стягує ться штраф до 1 700 грн.

Суддя С.Г. Юзіков

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення26.09.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18472836
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —д/25-19

Ухвала від 19.10.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

Ухвала від 26.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Юзіков Станіслав Георгійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні