Ухвала
від 06.07.2011 по справі 16/5009/1830/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

16/5009/1830/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

 

06.07.11                                                                                 Справа №  16/5009/1830/11

Суддя    Ніколаєнко Р.А.

Кредитор  - товариство з обмеженою відповідальністю “Многострой”, 01032, м.Київ,  вул.Симона Петлюри, 13/135, код ЄДРПОУ 37080390

до боржника – товариства з обмеженою відповідальністю “Арттайм-Трейдінг”, 69000, м.Запоріжжя, вул.Жуковського, 36, код ЄДРПОУ 37149834

про банкрутство

ліквідатор –арбітражний керуючий Мірошник І.В.  

Суддя  Ніколаєнко Р.А.

Представники:

від кредитора –не з”явився

від боржника –ліквідатор Мірошник І.В.

                                                       В С Т А Н О В И В :

          Постановою господарського суду Запорізької області від 21.04.2011 у справі №16/5009/1830/11 товариство з обмеженою відповідальністю “Арттайм-Трейдінг” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено  арбітражного керуючого Мірошника І.В.    

          На розгляд суду ліквідатором надано звіт ТОВ “Арттайм-Трейдінг”, а також звіт арбітражного керуючого про оплату послуг.

До реєстру вимог кредиторів банкрута ліквідатором включено ТОВ “Многострой”, м.Київ з вимогами до боржника в розмірі 10800,00 грн. четвертої черги задоволення.

Згідно звіту арбітражного керуючого оплата послуг ліквідатора склала 1920,00 грн. та віднесена до першої черги задоволення.

Ухвалою від 08.06.2011 суд зобов”язав ДПІ у Бабушкінському районі м.Дніпропетровська  надати письмову довідку про розмір заборгованості банкрута на дату судового засідання; надати письмову інформацію чи заявлялися кредиторські вимоги до боржника, надати копії документів в підтвердження; довідку про наявність рахунків в банках.

ДПІ у Бабушкінському районі м.Дніпропетровська  вимоги ухвали суду від 08.06.2011 не виконала, запитувану інформацію суду не представила.

Згідно з матеріалами звіту, ліквідатор звертався до ДПІ у Бабушкінському районі м.Дніпропетровськ  з запитом щодо наявної кредиторської заборгованості, запит ДПІ отримано 17.05.2011, про що свідчить відмітка на запиті ліквідатора, також ліквідатор звертався до ДПІ з повторним запитом 15.06.2011, на який також відповіді не отримав.

Відповідно до довідки  ДПІ у Жовтневому районі м.Запоріжжя вих. №4419/10/29-18 від 22.04.2011 ТОВ “Арттайм Трейдинг” на податковому обліку в ДПІ у Жовтневому районі  м.Запоріжжя не перебуває.  

Суд вважає необхідним зазначити ДПІ, що про необхідність проведення позапланової перевірки банкрута  в місячний строк наголошується в листі Вищого Господарського Суду України   №05-6/520/78 від 05.02.2010, оскільки кредитор в силу ст.25, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” зобов”язаний в місячний термін з дня отримання повідомлення про визнання боржника банкрутом заявити грошові вимоги до банкрута, то державна податкова інспекція повинна в цей термін здійснити позапланову перевірку банкрута.

Ст.ст.79, 82 Податкового кодексу України встановлено, що тривалість позапланової виїзної перевірки не повинна перевищувати 15 робочих днів, а щодо суб'єктів малого підприємництва - 5 робочих днів, інших платників податків - 10 робочих днів. Подовження строків проведення позапланової виїзної перевірки можливе на термін не більш як 10 робочих днів для великих платників податків, щодо суб'єктів малого підприємництва - не більше як на 2 робочих дня, інших платників податків - не більше як на 5 робочих днів.

           Розглянувши наданий звіт ліквідатора та матеріали ліквідаційної процедури, суд вважає, що підстави для відкладення розгляду справи відсутні, ліквідатором вжито всіх  встановлених Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заходів по здійсненню та завершенню ліквідаційної процедури.

          Згідно з матеріалами справи та документами, що підтверджують проведену ліквідаційну процедуру, зокрема –інформаційними довідками органів ДАІ, БТІ, статистики, ЦДЗК, Держтехнагляду рухоме та нерухоме майно за банкрутом не зареєстроване, корпоративних прав банкрут не має, виконавчих документів про стягнення з боржника на виконанні не перебуває, за даними витягів з Єдиного реєстру заборон відчуження об”єктів нерухомого майна та обтяжень рухомого майна, що містяться в матеріалах справи, в Державному реєстрі заборон та обтяжень не зареєстровано.

Відповідно до  довідки Жовтневого ВДВС Запорізького МРУЮ вих. №19617 від 21.06.2011 на виконанні у ВДВС не перебуває виконавчих проваджень щодо банкрута.  

Виконана ліквідатором робота та заходи, що вживались для виявлення та розшуку майна боржника, дали можливість належним чином сформувати пасив боржника та встановити відсутність ліквідмаси.   

Оцінивши звіт, що відповідає вимогам ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та ліквідаційний баланс, матеріали, що стосуються здійснення ліквідаційної процедури, вислухавши ліквідатора, суд вважає за необхідне звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута затвердити, також затвердити звіт арбітражного керуючого про оплату послуг.

Враховуючи що за результатами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майна для здійснення статутної діяльності ТОВ “Арттайм-Трейдінг” слід ліквідувати, провадження по справі  припинити.

Відповідно до ч.6 ст.31 Закону  України “Про відновлення  платоспроможності  боржника або визнання його банкрутом” вимоги не задоволені за недостатністю майна вважаються  погашеними.   

Керуючись ст.ст. 5, 32, 34, ч.6 ч.1 ст.40  Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.86 Господарського процесуального кодексу  України, суд                 

                                                                        

                                                           УХВАЛИВ:

Звіт арбітражного керуючого про оплату послуг, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс ТОВ “Арттайм-Трейдінг”, м.Запоріжжя - затвердити.

Банкрута ТОВ “Арттайм-Трейдінг”, м.Запоріжжя  - ліквідувати.

Провадження у справі припинити.

Вимоги не  задоволені  за  недостатністю  майна  вважати  погашеними.   

Ліквідатору передати до архіву фінансово-господарські документи банкрута.

Примірники ухвали надіслати кредитору, ліквідатору, банкруту, державному реєстратору виконавчого комітету Запорізької міської ради, Жовтневому ВДВС Запорізького РУЮ, Головному управлінню статистики у Запорізькій області, відділу з питань банкрутства у Запорізькій області, ДПІ у Бабушкінському районі м.Дніпропетровська.

               Суддя                                                                                               Р.Ніколаєнко

Дата ухвалення рішення06.07.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18477617
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство ліквідатор –арбітражний керуючий Мірошник І.В.  

Судовий реєстр по справі —16/5009/1830/11

Ухвала від 06.07.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Ухвала від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

Постанова від 21.04.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Ніколаєнко Р.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні