Постанова
від 28.09.2011 по справі 5013/1741/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5013/1741/11

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Кіровоградської області  

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

 "28" вересня 2011 р.                                                                          Справа № 5013/1741/11

Суддя господарського суду Кіровоградської області Деревінська Л.В. розглянув

заяву кредитора - Знам'янської об'єднаної державної податкової інспекції, м. Знам'янка Кіровоградської області

до боржника - приватного підприємства "УКРБУДПЛАСТЛЕНД ЗРОІ ВОІ СОІУ",             м. Знам'янка Кіровоградської області

про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника

і визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду та порушення провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника.

Керуючись ст. ст. 61, 64, 67, 65 Господарського процесуального кодексу України, ст. 11, 12, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі –Закон), суддя, -

                                                         У Х В А Л И В:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника приватного підприємства "УКРБУДПЛАСТЛЕНД ЗРОІ ВОІ СОІУ".

2. Розгляд справи  призначити на 06.10.11 об 11:40 год.

3. Засідання суду відбудеться за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 2–й поверх, кім. 204.

4. Зобов'язати сторони до засідання суду  подати:

кредитора: вказати розмір вимог кредитора до боржника з зазначенням розміру неустойки (штрафу, пені), яка підлягає сплаті; при відсутності у боржника майна - заяву ініціюючого кредитора про згоду на призначення його ліквідатором у даній справі про банкрутство; при наявності у боржника майна - пропозиції по кандидатурі арбітражного керуючого для призначення ліквідатором, завірену копію ліцензії арбітражного керуючого та заяву цього арбітражного керуючого про неналежність його стосовно даного боржника до категорій осіб, які не можуть бути призначені арбітражними керуючими (ч. 3 ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"); докази звернення з позовом до суду про стягнення заборгованості в порядку, передбаченому Законом України "Про виконавче провадження";

боржника: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, що має відповідати п. 3 ст. 11 Закону;  аудиторський висновок про фінансово - майновий стан; список дебіторів і кредиторів (найменування, адреса, сума боргу); довідку про наявність майна із зазначенням його вартості.

5. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів приватного підприємства "УКРБУДПЛАСТЛЕНД ЗРОІ ВОІ СОІУ", відповідно до ст. 11, п. п. 4–6 ст. 12 Закону.

6. З метою забезпечення вимог кредиторів відповідно до ст. 67 ГПК України, п. 1 ст. 12 Закону заборонити приватному підприємству "УКРБУДПЛАСТЛЕНД ЗРОІ ВОІ СОІУ" і всім його органам управління:

- відчуження  у будь - який спосіб належних боржнику на праві власності та закріплених за ним на праві повного господарського відання основних засобів (фондів);

- вчиняти дії щодо ліквідації та реорганізації юридичної особи боржника.

7.  Явку уповноважених представників кредитора та боржника у засідання суду визнати обов'язковою.

8. Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, Сектору з питань банкрутства у Кіровоградській області Державного департаменту з питань банкрутства, Знам'янському міськрайонному суду, ВДВС Знам'янського міськрайонного управління юстиції, виконкому Знам'янської міської ради для державного реєстратора, Головному управлінню статистики у Кіровоградській області, засновнику Знам'янській районній організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" (Кіровоградська область, м. Знам'янка, вул. Трудова, буд. 1).

                                                  

         Суддя                                                                                 Л.В. Деревінська

Дата ухвалення рішення28.09.2011
Оприлюднено10.10.2011
Номер документу18480311
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5013/1741/11

Ухвала від 23.11.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Постанова від 28.09.2011

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні