Постанова
від 04.08.2011 по справі 4-1799/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

 Галицький районний суд м.Львова

      

Справа №  4-1799/11

П О С Т А Н О В А

04.08.2011

м. Львів

Суддя Галицького районного суду м. Львова Юрків О.Р. розглянувши подання старшого слідчого СУ ГУМВСУ у Львівській області Штокала Є.М. про проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю ,-

                    

                      В С Т А Н О В И В :

старший слідчий СУ ГУМВСУ у Львівській області Штокало Є.М. звернувся до суду з поданням про проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю.

В поданні старший слідчий, просить надати дозвіл на проведення виїмки документів що знаходяться у ПАТ «Банк Форум»(м. Київ, бульвар Верховної Ради, 7), покликаючись на те, що для досягнення повноти, всебічності та об’єктивності досудового слідства необхідно провести виїмку вказаних документів.

Розглянувши матеріали подання, вважаю, що подання слід задовольнити, оскільки у зазначених документах можуть знаходитись матеріали, які необхідні для встановлення істини по справі.

          

Керуючись ст. 178 КПК України, суддя ,-  

             П О С Т А Н О В И В :

подання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення виїмки у ПАТ «Банк Форум»(м. Київ, бульвар Верховної Ради, 7) документів, які становлять банківську таємницю: матеріалів кредитних справ за кредитними договорами, укладеними за період 2005-2011 років між вказаним банком (іншими відділеннями та структурними підрозділами банку) та ОСОБА_1 (ід.код. НОМЕР_1), ОСОБА_2 (ід.код. НОМЕР_2) та ОСОБА_3 (ід.код. НОМЕР_3) в оригіналах, в повному обсязі, в тому числі документів, що стали підставою для укладення кредитних договорів; договорів застави та іпотеки; документів щодо перевірки предмету застави (іпотеки); оригіналів протоколів засідань кредитного комітету банківської установи, документів щодо видачі та використання кредитних коштів, а також підтверджуючих (касових) документів стосовно погашення зазначених кредитів, відсотків та комісії; переписки між банківською установою та позичальником, поручителем та кредитором; інформації про стан заборгованості за кредитами; інформації про рух коштів по кредитам (історія рахунку), а також: інформації про банківські рахунки ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 у ПАТ «Банк Форум»(його відділеннях); інформації про рух коштів на банківських рахунках ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 у ПАТ «Банк Форум»(його відділеннях); інформації про вклади (депозити) ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 у ПАТ «Банк Форум»(його відділеннях); інформації про кошти ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, що знаходяться у банківських скриньках ПАТ «Банк Форум»(його відділеннях).

                    Постанова остаточна, оскарженню не підлягає.

                                         

                                        Суддя:                                                            О.Р.Юрків

Дата ухвалення рішення04.08.2011
Оприлюднено14.10.2011
Номер документу18502874
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1799/11

Постанова від 25.07.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Постанова від 29.11.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд міста Севастополя

Орлова С. В.

Постанова від 29.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Подалюка О. Ф.

Постанова від 06.09.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Олійник О. М.

Постанова від 04.08.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні