Постанова
від 20.09.2011 по справі 5026/999/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

"20" вересня 2011 р. Справа № 10/5026/9 99/2011

Господарський суд Черкаської області в осо бі судді Шумка В.В., при секрет арі судового засідання Кравц овій Ю.А., за участю розпорядн ика майна боржника Смілянц я С.М., представників кредит орів:

УПФУ в Христинівському рай оні - ОСОБА_2, за довіреніст ю,

Фонду соціального страхув ання з тимчасової втрати пра цездатності - ОСОБА_3, за до віреністю,

боржника - ОСОБА_4, за дов іреністю,

прокурора - Приходька Д.А.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні матеріали справи за заявою прокурора Х ристинівського району в інте ресах держави в особі Держав ної податкової інспекції у Х ристинівському районі

до Сільськогосподарського виробничого кооперативу "Зо ря"

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі знах одиться в процедурі розпоряд ження майном боржника.

Розпорядник майна боржник а, на підставі рішення зборів комітету кредиторів від 17.08.2011 р ., подав суду клопотання про пе рехід до ліквідаційної проце дури боржника, визнання його банкрутом та призначення лі квідатором банкрута арбітра жного керуючого Смілянця С ергія Миколайовича (проток ол №1 від 17.08.2011 р.).

Прокурор, розпорядник майн а боржника, представники кре диторів, у засіданні суду ріш ення комітету кредиторів про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури підтримали.

Представник боржника у зас іданні суду подав клопотання про відкладення судом виріш ення питання щодо визнання б оржника банкрутом та надання часу для вирішення питання щ одо плану санації.

Прокурор, представники кре диторів, розпорядник майна б оржника проти цього клопотан ня заперечили, мотивуючи це т им, що жодних пропозицій щодо санації боржника до комітет у кредиторів не надходило, а к лопотання боржника про відкл адення судом розгляду справи на невизначений строк напра влене виключно на затягуванн я розгляду справи.

Розглянувши це клопотання , суд вважає, що воно не підляг ає задоволенню з таких підст ав та мотивів.

Згідно з п. 8 ст. 16 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом" зверненн я до господарського суду з кл опотанням про відкриття проц едури санації, визнання борж ника банкрутом і відкриття л іквідаційної процедури є ком петенцією комітету кредитор ів.

Комітет кредиторів боржни ка - СВК "Зоря" прийняв рішення про звернення до суду з клопо танням про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквід аційної процедури.

Прокурор, представники кре диторів у засіданні суду це р ішення підтримали.

За таких обставин підстави для задоволення клопотання про відкладення розгляду спр ави відсутні.

Розглянувши матеріали спр ави, встановивши на підставі поданих суду доказів обстав ини справи, заслухавши поясн ення розпорядника майна борж ника, прокурора, представник ів кредиторів боржника, суд в важає, що клопотання розпоря дника майна боржника Сміля нця С.М. підлягає задоволен ню з таких мотивів.

Факт наявності заборгован ості боржника перед кредитор ами підтверджено поданими су ду доказами та не спростован о боржником.

Боржник неспроможний задо вольнити вимоги кредиторів з а рахунок свого майна та кошт ів, інакше, як із застосуванн ям процедури ліквідації.

Протягом строку встановле ного статтею 14 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" фізичні осо би або юридичні особи, які баж ають взяти участь у санації б оржника, розпоряднику майна заяву про участь у санації бо ржника та свої пропозиції що до санації (план санації) не по давали.

Представники кредиторів п ідтримали клопотання про при значення ліквідатором арбіт ражного керуючого Смілянц я Сергія Миколайовича.

Враховуючи викладене, керу ючись ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом", суд - ПОСТАНОВИВ:

Визнати боржника - Сільсько господарський виробничий ко оператив "Зоря", Черкаська обл асть, Христинівський район, с . Кузьмина Гребля, вул. Леніна, 92/2, код 03794667, банкрутом.

Ліквідатором банкру та призначити ліцензованого арбітражного керуючого См ілянця Сергія Миколайовича , що проживає за адресою: 20308, А ДРЕСА_1 (ліцензія серії НО МЕР_2 від 06.09.2010 р., ідентифікаці йний номер НОМЕР_1).

Постанову надіслати проку рору, сторонам, ліквідатору, д ержавному реєстратору, Секто ру з питань банкрутства в Чер каській області, відділу ДВС Христинівського районного у правління юстиції.

Суддя В.В. Шумко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення20.09.2011
Оприлюднено17.10.2011
Номер документу18590560
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/999/2011

Ухвала від 02.12.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 20.09.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 09.07.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 07.09.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 26.03.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 29.01.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 07.09.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 02.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 01.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 17.01.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні