Постанова
від 08.08.2011 по справі 4-2684/11
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 4-2684/11

П О С Т А Н О В А

іменем України

"08" серпня 2011 р. судд я Шевченківського районного суду м. Києва Піхур О.В., розгля нувши подання слідчого з ОВС Слідчого управління податко вої міліції ДПА України Лит вин О.Г. про проведення виїм ки документів в ТОВ «Автовок зали Донбасу», -

в с т а н о в и в :

Слідчий з ОВС Слідчо го управління податкової міл іції ДПА України Литвин О.Г . звернувся до Шевченківськ ого районного суду м. Києва з п оданням, погодженим заступни ком генерального прокурора У країни про проведення виїмки документів в ТОВ «Автовокза ли Донбасу», а саме: договорів (контрактів), накладних, подат кових накладних, актів прийо му-передачі виконаних робіт, векселів, платіжних докумен тів на перерахування коштів та інших бухгалтерських доку ментів, які підтверджують вз аєморозрахунки з ТОВ «Трансп ортний союз Донбасу»(код: 32321802) з приводу передачі в оренду ос танньому майна, за період з 01.04. 2008 по 01.07.2010 року; зобов' язати сл ужбових осіб ТОВ «Автовокзал и Донбасу»(код 33222297) надати всі д окументи в оригіналах і в пов ному обсязі.

Слідчим подання обґрунтов ується тим, що одержати в інши й спосіб, без рішення суду щод о виїмки документів неможлив о, оскільки дана інформація м іститься лише в ТОВ «Автовок зали Донбасу».

Відповідно до ч. 1 ст. 66 КПК Укр аїни, особа, яка провадить діз нання, слідчий, прокурор і с уд в справах, які перебувают ь в їх провадженні, вправі в икликати в порядку, встановл еному цим Кодексом, будь-яких осіб як свідків і як потерпі лих для допиту або як експе ртів для дачі висновків; вима гати від підприємств, устано в, організацій, посадових осі б і громадян пред'явлення п редметів і документів, які можуть встановити необхідн і в справі фактичні дані; вим агати проведення ревізій, в имагати від банків інформац ію, яка містить банківську та ємницю, щодо юридичних та ф ізичних осіб у порядку та обс язі, встановлених Законом У країни «Про банки і банківсь ку діяльність». Виконання ци х вимог є обов'язковим для всі х громадян, підприємств, уста нов і організацій.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 178 КПК Ук раїни, виїмка проводиться у в ипадках, коли є точні дані, що предмети чи документи, які ма ють значення для справи, знах одяться в певної особи чи в пе вному місці. Виїмка документ ів, що становлять державну та /або банківську таємницю, про водиться тільки за вмотивова ною постановою судді і в поря дку, погодженому з керівнико м відповідної установи.

Таким чином, наявні достатн і підстави для проведення ви їмки документів в ТОВ «Автов окзали Донбасу».

З огляду на викладене, та ке руючись ст.ст. 66, 178 КПК України, с уд,

п о с т а н о в и в :

Подання слідчого з О ВС Слідчого управління подат кової міліції ДПА України Л итвин О.Г. про проведення ви їмки документів в ТОВ «Автов окзали Донбасу»- задовольнит и.

Призначити виїмку докумен тів у службових осіб ТОВ «Авт овокзали Донбасу»(код: 33222297, юр.а дреса: м. Донецьк, площа Комуна рів, 4), а саме: договорів (контра ктів), накладних, податкових н акладних, актів прийому-пере дачі виконаних робіт, вексел ів, платіжних документів на п ерерахування коштів та інших бухгалтерських документів, які підтверджують взаємороз рахунки з ТОВ «Транспортний союз Донбасу»(код: 32321802) з привод у передачі в оренду останньо му майна, за період з 01.04.2008 по 01.07.2010 року; зобов' язати службови х осіб ТОВ «Автовокзали Донб асу»(код 33222297) надати всі докуме нти в оригіналах і в повному о бсязі.

Виконання постанови доруч ити співробітникам податков ої міліції.

Постанова оскарженн ю не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення08.08.2011
Оприлюднено18.10.2011
Номер документу18616519
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2684/11

Постанова від 05.09.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Бухтіярова І. О.

Постанова від 08.08.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

Постанова від 08.08.2011

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Піхур О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні