Постанова
від 03.10.2011 по справі 10398/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний ад міністративний суд

61004 м. Харків вул. Мар'їнс ька, 18-Б-3

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 жовтня 2011 р. Харкі в № 2-а- 10398/11/2070

Суддя Харківського окру жного адміністративного суд у Чалий І.С. розглянувши в поря дку скороченого провадження справу за адміністративним позовом Державної податков ої інспекції в Московському районі міста Харкова до Тов ариства з обмеженою відповід альністю "НЕСТ" про припиненн я юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач, ,Державна пода ткова інспекція в Московсько му районі міста Харкова, звер нувся до суду з адміністрати вним позовом до Товариства з обмеженою відповідальніст ю "НЕСТ" про припинення юриди чної особи.

Згідно зі ст.183-2 КАС України д аний позов підлягає розгляду та вирішенню в порядку скоро ченого провадження.

При цьому, суд відзначає, що оскільки матеріали справи м істять докази, які в своїй сук упності повно та всебічно ви світлюють обставини спірних правовідносин, то спір підл ягає вирішенню на підставі н аявних у справі документів.

Розглянувши матеріали спр ави, вивчивши доводи позову, д ослідивши наявні у справі до кази в їх сукупності, суд вваж ає, що позов підлягає задовол енню з наступних підстав:

Згідно з довідок позивача в ідповідач не подає податкову звітність, заборгованості п еред бюджетом не має.

Згідно з ч. 2 ст. 38 Закону Украї ни "Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб-підприємців" від 15 травня 2003 року N 755-ІУ підставами для пост ановлення судового рішення щ одо припинення юридичної осо би, що не пов'язано з банкрутст вом юридичної особи, зокрема є неподання протягом року ор ганам державної податкової с лужби податкових декларацій , документів фінансової звіт ності відповідно до закону.

Враховуючи викладене вище , суд вбачає достатньо підста в для задоволення позову.

Відповідно ч.4 ст. 94 КАС Украї ни у справах, в яких позиваче м є суб' єкт владних повнова жень, а відповідачем - фізична чи юридична особа судові вит рати з відповідача не стягую ться.

Керуючись ч. 2 ст. 38 Закону Укр аїни "Про державну реєстраці ю юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст.ст.7-11, 183-2 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний позо в Державної податкової інсп екції в Московському районі міста Харкова до Товариства з обмеженою відповідальніст ю "НЕСТ" про припинення юриди чної особи - задовольнити.

Припинити юридичну особу т овариства з обмеженою відпов ідальністю "НЕСТ" ( вул. Трако ротудівників,160, кв.260, м.Харків , 61129, код 21212083)

Постанову звернути до нега йного виконання.

У десятиденний строк з мо менту отримання копії постан ови сторона чи інша особа, сто совно якої суд вирішив питан ня про її права, свободи, інтер еси чи обов'язки, може оскаржи ти дану постанову в апеляцій ному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Харків ського апеляційного адмініс тративного суду через Харків ський окружний адміністрати вний суд.

Постанова є остаточн ою, крім випадків її оскаржен ня в апеляційному порядку.

Суддя підпис< Те кст > І.С.Чалий

Постанова не набрала чинно сті, однак підлягає негайном у виконанню. Оригінал знаход иться у справі. Копія.Вірно.< Т екст >

Суддя І.С.Чалий секретар Елоян Ж.Г.< Текст >

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.10.2011
Оприлюднено19.10.2011
Номер документу18616828
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —10398/11/2070

Ухвала від 11.08.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чалий І.С.

Постанова від 03.10.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Чалий І.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні