Ухвала
від 29.09.2011 по справі 5008/571/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАК АРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м.Ужгород, вул.К оцюбинського, 2-а тел.: 61-72- 21



УХВАЛА

"29" вересня 2011 р. Справа № 5008/571/2011

За заявою Державної по даткової інспекції у місті У жгороді, м.Ужгород

до Товариства з обмеже ною відповідальністю “Нікас ” (Закарпатська область, м.Ужг ород, вул.Добрянського, 6; код Є ДРПОУ 30793385)

про банкрутство

Суддя Кадар Й.Й.

Представники:

Ліквідатор - Левченко М.І., го ловний державний податковий ревізор-інспектор ВПППЗ Дер жавної податкової інспекції у місті Ужгороді;

Від кредитора: Фонд соціаль ного страхування з тимчасово ї втрати працездатності, Зак арпатське обласне відділеня - ОСОБА_1., предстаник за до віреністю №07-06-1313 від 20.09.2011р.;

Від кредитора: Фонд соціаль ного страхування від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни у м.Ужгороді - ОСОБА_2 , довіреність від 14.09.2011р.;

Суть спору: розгляд зв іту ліквідатора та ліквідаці йного балансу у справі про ба нкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Нікас” (Закарпатська облас ть, м.Ужгород, вул.Добрянськог о, 6; код ЄДРПОУ 30793385) в порядку ст. 52 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”,

ВСТАНОВИВ:

Постановою господар ського суду Закарпатської об ласті №5008/571/2011 від 26.05.2011р. Товарист во з обмеженою відповідальні стю “Нікас” визнано банкруто м та відкрито ліквідаційну п роцедуру.

Вищезазначеною поста новою суду ліквідатором підп риємства-банкрута призначен о ініціюючого кредитора - Де ржавну податкову інспекцію у місті Ужгороді, якого зобов” язано приступити до виконан ня обов' язків відповідно до ст.ст.25-34 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом” та за результат ами проведення ліквідаційно ї процедури подати суду відп овідний звіт та ліквідаційни й баланс на затвердження.

За результатами проведен ої ліквідаційної процедури т а на виконання вимог постано ви суду ліквідатором подано звіт та ліквідаційний баланс з пакетом підтверджуючих до кументів на затвердження.

Заслухавши у судовому засі данні ліквідатора Левченко М .І. головного державного пода ткового ревізора - інспектор а ВПППЗ Державної податкової інспекції у місті Ужгороді, р озглянувши звіт та ліквідаці йний баланс та дослідивши ма теріали справи, суд приходит ь до висновку, що звіт ліквіда тора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затверд женню на підставі наступного .

Вжитими заходами, з метою ви явлення майнових активів (ма йна та майнових прав) банкрут а, які належать йому на праві в ласності або повного господа рського відання, встановлено , що в ході здійснення ліквіда ційної процедури майно банкрута не виявлено.

Відповідно до надано го ліквідатором реєстру вимо г кредиторів до нього включе но вимоги наступних кредитор ів:

1 - Державна податкова і нспекція у місті Ужгороді (м.У жгород, вул.Духновича,2) - в сум і 32239,75грн.

2 - Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних вип адків на виробництві та проф есійних захворювань (м.Ужгор од, вул. Перемоги, 92 б) - в сумі 152,84г рн.

3 - Фонд соціального стра хування з тимчасової втрати непрацездатності (м. Ужгород пл. Народна, 5) - в сумі 472,70 грн.

4 - Ужгородський міський центр зайнятості (м.Ужгород, в ул. Новака, 45) - в сумі 133,99грн.

5 - Управління пенсійного фонду України в місті Ужгоро ді (м.Ужгород, вул Швабська, 12 б) - в сумі 6765,78 грн.

З виявлених ліквідатором та визнаних ним вимог кредит ора на загальну суму 39765,06грн . розрахунки не проводилис я в зв' язку з відсутністю ма йна банкрута, а отже, такі слід вважати погашеними (ст. 31 п.6 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”).

Відповідно до ст.32 Закону пр о банкрутство після завершен ня всіх розрахунків з кредит орами ліквідатор подає до го сподарського суду звіт та лі квідаційний баланс з відпові дними додатками.

Відповідно до ч. 1 ст. 32 Закону про банкрутство господарськ ий суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки ч ленів комітету кредиторів аб о окремих кредиторів виносит ь ухвалу суду про затверджен ня звіту ліквідатора та лікв ідаційного балансу. Згідно ч . 2 зазначеної статті якщо за р езультатами ліквідаційного балансу не залишилось майна боржника, господарський суд виносить ухвалу суду про лік відацію юридичної особи-банк рута.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону про банкрутств о є підставою для припинення провадження у справі згідно п. 6 ч. 1 ст. 40 цього Закону.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону про банкрутство вимоги, заяв лені після закінчення строку , встановленого для їх поданн я, не розглядаються і вважают ься погашеними.

Згідно ч. 6 ст. 31 Закону про бан крутство вимоги, які не задов олені за недостатністю майна , вважаються погашеними.

За таких обставин звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс банкрута підлягають затв ердженню, юридична особа - лік відації та виключенню з Єдин ого державного реєстру.

У зв'язку із затвердженням з віту ліквідатора та ліквідац ійного балансу провадження у справі належить припинити.

Ліквідатору протягом деся ти днів з моменту винесення в казаного рішення слід предст авити його до органу, що здійс нює держреєстрацію юридични х осіб для внесення запису в д ержреєстр про ліквідацію бан крута та подати суду докази п ро передачу печатки підприєм ства банкрута у місцеве відд ілення УМВС України для знищ ення (здійснити відповідну п ублікацію щодо печатки підпр иємства), передати на зберіга ння документи банкрута, які в ідповідно до нормативно-прав ових документів підлягають о бов' язковому зберіганню та вчинити інші необхідні дії п ов' язані із завершенням лік відаційної процедури, про що подати докази суду.

Керуючись ст.ст. 5, 22-34, п. 6 ст. 31, п.6 ст.40, ст.52 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”, ст.ст.4, 34, 43, 86 Гос подарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс.

2. Ліквідувати юридичн у особу - Товариство з обмеж еною відповідальністю “Ніка с” (Закарпатська область, м.Уж город, вул.Добрянського, 6; код ЄДРПОУ 30793385)

3. Провадження у справ і припинити.

4. Ухвалу надіслати: кред иторам, банкруту, державному реєстратору, управлінню ста тистики, ДВС, ліквідатору, яко го зобов' язати повідомити д ержавний орган з питань банк рутства про завершення лікві даційної процедури, державно му органу з питань банкрутст ва.

Суддя Й.Й. К адар

СудГосподарський суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення29.09.2011
Оприлюднено18.10.2011
Номер документу18619946
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5008/571/2011

Ухвала від 29.09.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Кадар Й.Й.

Ухвала від 12.09.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Кадар Й.Й.

Постанова від 26.05.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Кадар Й.Й.

Ухвала від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Кадар Й.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні