Ухвала
від 22.09.2011 по справі 2/50-10-3060
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕНН Я У СПРАВІ

"22" вересня 2011 р. Спр ава № 2/50-10-3060

За заявою: Фізичної особи-п ідприємця ОСОБА_2 (інд. ном ер НОМЕР_1)

про банкрутство Науково -технологічного центру „ЕО С” у вигляді Товариства з обм еженою відповідальністю (код ЄДРПОУ 23865334).

Суддя Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: не з' явил ись;

Ліквідатор: арбітражний керуючий Ковальчук О.М. (л іцензія, ухвала).

Суть спору: про банкрут ство.

Фізична особа-підприє мць ОСОБА_2 звернувся до г осподарського суду Одеської області з заявою про порушен ня провадження у справі про б анкрутство Науково-технол огічного центру „ЕОС” (код ЄДРПОУ 23865334) згідно ст. 52 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, оск ільки останній неспроможний сплатити заборгованість у с умі 1800 грн.

Розглянув матеріали справ и, суд встановив, що у боржника наявна заборгованість у сум і 1800 грн., що підтверджується ма теріалами справи, а саме: дого вором про надання юридичних послуг № 055, актами прийому - п ередачі наданих послуг та пр ибутковим касовим ордером.

Крім того боржник відсутні й за юридичною адресою, що під тверджується довідкою з ЄДР від 07.07.2010.

За положеннями ч.1 ст.52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” у разі якщо громадянин - підп риємець - боржник або керівні органи боржника - юридичної о соби відсутні за її місцезна ходженням, або у разі ненадан ня боржником протягом року д о органів державної податко вої служби згідно із закон одавством податкових декла рацій, документів бухгалтер ської звітності, а також за наявності інших ознак, що с відчать про відсутність під приємницької діяльності бо ржника, заява про порушення с прави про банкрутство відсут нього боржника може бути под ана кредитором незалежно ві д розміру його вимог до боржн ика та строку виконання зобо в'язань.

Постановою господарсько го суду Одеської області від 24.02.2011р. визнано банкрутом Нау ково-технологічний центр „ ЕОС”, відкрито відносно Нау ково-технологічного центр у „ЕОС” ліквідаційну процеду ру, ліквідатором банкрута пр изначено ініціюючого кредит ора - Фізичну особу-підприємц я ОСОБА_2, зобов' язано лі квідатора провести ліквідац ійні заходи, передбачені Зак оном України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, ліквідатору письмово пов ідомити про визнання господа рським судом відсутнього бор жника - Науково-технологі чного центру „ЕОС” банкрут ом усіх відомих йому кредито рів відсутнього боржника в т ому числі державну податкову інспекцію, банківські устан ови боржника, ДВС, державні ор гани, які здійснюють контрол ь за правильністю та своєчас ністю сплати обов'язкових пл атежів та зборів.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 12.07.2011р. припинено повноваження лікв ідатора Науково-технологі чного центру „ЕОС” у вигляд і Товариства з обмеженою від повідальністю ФОП ОСОБА_2 , призначено ліквідатором ба нкрута арбітражного керуючо го Ковальчука О.М.

Заяв про визнання кредито ром Науково-технологічног о центру „ЕОС” у вигляді То вариства з обмеженою відпові дальністю до господарського суду Одеської області не над ходило.

На виконання ухвали с уду від 12.07.2011р. за результатами роботи ліквідатором надано с уду звіт та ліквідаційний ба ланс, в якому активи не відобр ажені, та звіт ліквідатора з п ідтверджуючими документами , які свідчать про відсутніст ь у банкрута майна, транспорт них засобів, грошових коштів та інших активів, у зв' язку з чим неможливе погашення гро шових вимог кредитора в поря дку ст. 31 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”. За довідкою лік відатора банкрута ознак фікт ивного банкрутства або довед ення до банкрутства не виявл ено.

Скарг на дії ліквідатора з а час його роботи до господар ського суду не надійшло.

Згідно п. п. 5, 6 ст. 31 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”, вимоги , заявлені після закінчення с троку, встановленого для їх п одання, не розглядаються і вв ажаються погашеними та вимог и, не задоволені за недостатн істю майна, вважаються погаш еними.

Приймаючи до уваги о знаки, що свідчать про відсут ність підприємницької діял ьності боржника, а також врах овуючи, відсутність у банкру та майна та грошових коштів д ля погашення кредиторської з аборгованості і платоспромо жність відновити неможливо, суд керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” затверджує звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс ба нкрута, ліквідує Науково-те хнологічний центр „ЕОС”, по вноваження ліквідатора та пр овадження у справі припиняє .

Керуючись п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”, суд, -

У Х В А Л И В:

1.Затвердити звіт л іквідатора та ліквідаційни й баланс Науково-технолог ічного центру „ЕОС” (65023, м. Од еса, вул. Ришельєвська, буд. 68, к од ЄДРПОУ 23865334).

2.Ліквідувати Науково-тех нологічний центр „ЕОС”.

3.Вимоги кредиторів, які не задоволені за недостатністю майна вважати погашеними.

4.Зобов' язати ліквідатора провести заходи щодо ліквід ації товариства, забезпечити збереженість архівних докум ентів банкрута і за погоджен ням із спеціально уповноваже ним центральним органом вико навчої влади у сфері архівно ї справи і діловодства або уп овноваженою ним архівною уст ановою, визначити місце пода льшого їх зберігання у відпо відності з ч.2 ст.34 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, про що по відомити суд.

5.Повноваження ліквідатора припинити.

6.Провадження у справі припи нити.

Копію ухвали надіслати : кредитору, ліквідатору, держ авному органу з питань банкр утства, державному реєстрато ру ОМР.

Суддя < /підпис/ > Бахарєв Б.О.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення22.09.2011
Оприлюднено20.10.2011
Номер документу18671472
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/50-10-3060

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 04.08.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 12.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 02.06.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 10.05.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 29.03.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Постанова від 24.02.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні