Ухвала
від 08.09.2011 по справі 12/31б/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

Іменем України

08.09.11 С права № 12/31б/2011.

Суддя Палей О.С., ро зглянувши матеріали справи з а заявою

кредитора - Державно ї податкової інспекції у м. Сє вєродонецьку, м. Сєвєродон ецьк, Луганська область

до боржника - Товариств а з обмеженою відповідальніс тю Виробничого підприємства "Хімпромресурс", м. Сєвєрод онецьк, Луганська область

представники сторін:

від кредитора - ОСОБА_1. , головний державний подат ковий ревізор - інспектор ві дділу погашення прострочени х податкових зобов'язань, дов іреність № 15892/24-015 від 05.09.2011, предст авник ДПІ у м. Сєвєродонецьк;

ліквідатор - Кириченко Є. В..

обставини справи: банкрутство відсутнього б оржника в порядку, передбаче ному ст. 52 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом" (далі за текстом - Закон); ліквідаційна процеду ра; розгляд підсумкового зві ту ліквідатора та ліквідацій ного балансу банкрута.

Розглянувши матеріа ли справи, заслухавши предст авника кредитора та ліквідат ора, суд

встановив:

Кредитор - Державн а податкова інспекція у м. Сєв єродонецьку - звернувся до суду з заявою про порушення п ровадження у справі про банк рутство боржника - Тов ариства з обмеженою відповід альністю Виробничого підпри ємства "Хімпромресурс", місто Сєвєродонецьк Луганська обл асть, вулиця Пивоварова, буди нок 15є, ідентифікаційний код 3 0878175 - в порядку, передбачено му ст. 52 Закону України "Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом" (далі за текстом - З акон), посилаючись на відсутн ість керівних органів боржни ка за місцезнаходженням підп риємства та ненадання ним по даткової звітності.

Постановою від 09.06.2011 судом бу ло визнано банкрутом ві дсутнього боржника - Т овариство з обмеженою відпов ідальністю Виробниче підпри ємство "Хімпромресурс", місто Сєвєродонецьк Луганська обл асть, вулиця Пивоварова, буди нок 15є, ідентифікаційний код 3 0878175 та відкрито ліквідацій ну процедуру строком на три м ісяці, тобто до 09.09.2011 року ; ліквідатором банкрута пр изначено арбітражного керуючого Кириченко Євгена В ікторовича, ідентифікаційни й номер фізичної особи НОМЕ Р_1, ліцензія НОМЕР_2 від 20 .12.2010, місце проживання: АД РЕСА_1; визнані грошові вимо ги Державної податково ї інспекції у м. Сєвєродонець ку до ТОВ ВП "Хімпромрес урс" в сумі 40 656,84 грн.

На виконання вимог суду та Закону України "Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом", ліквідатор представи в на затвердження суду звіт т а ліквідаційний баланс банкр ута.

З представлених суду докум ентів вбачається, що за періо д процедури ліквідації були проведені наступні заходи.

Відповідно до п. 5 ст. 52 Зак ону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” були письмово повідомлені усі можливі кредитори відсут нього боржника.

Крім того, ліквідатором б ули надіслані повідомлення н а адресу органу виконавчої с лужби та органів, що здійснюю ть контроль за справлянням п одатків і обов'язкових плате жів до бюджетів та державних цільових фондів.

20 червня 2011 року ліквідато ром були направлені письмові повідомлення про наявність ліквідаційної процедури та н еобхідність заявлення лікві датору, у місячний термін з мо менту отримання повідомленн я, грошових вимог до банкрута на адресу:

ѕ Сєвєродонець кої міської виконавчої дирек ції Луганського обласного ві дділення Фонду соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності;

ѕ Управління фонд у соціального страхування ві д нещасних випадків на вироб ництві та професійних захвор ювань України у м. Сєвєродоне цьк;

ѕ Сєвєродонецьког о міського центру зайнятості ;

ѕ Управління Пенс ійного фонду України у м. Сєвє родонецьк,

На адресу ліквідатора, у меж ах встановленого законом 30-де нного терміну, звернулася із листом про відсутність грош ових вимог - Сєвєродонецька м іська виконавча дирекція Луг анського обласного відділен ня Фонду соціального страхув ання з тимчасової втрати пра цездатності (вих. № 01-10-460 від 20.06.11р .).

Сєвєродонецький міський ц ентр зайнятості, Управління фонду соціального страхуван ня від нещасних випадків на в иробництві та професійних за хворювань України у м. Сєвєро донецьк та Управління Пенсій ного фонду України у м. Сєвєро донецьк, у встановлений зако нодавством місячний строк дл я подання вимог, відповідей н е надали.

20 червня 2011 року, ліквідаторо м по справі № 12/31б/2011, до відділу д ержавної виконавчої служби С євєродонецького МУЮ було нап равлено запит про наявність виконавчих проваджень відкр итих відносно ТОВ ВП «Хімпро мресурс».

29 червня 2011 року, за вих. № 17342, ві дповіддю ВДВС Сєвєродонецьк ого МУЮ згідно Єдиного держа вного реєстру виконавчих про ваджень, була встановлена ві дсутність виконавчих провад жень відносно банкрута.

З метою виявлення майна , яке може бути включено до лік відаційної маси банкрута, лі квідатором були надіслані ві дповідні запити до реєструюч их органів:

ѕ Управління Дер жкомзему у м. Сєвєродонецьк (п ро наявність земельних ділян ок які належать на праві влас ності);

ѕ Комунального п ідприємства «Сєвєродонецьк е бюро технічної інвентариза ції»(про наявність нерухомог о майна);

ѕ ВРЕР м. Сєвєрод онецька при УДАІ УМВС Україн и в Луганській області (про на явність транспортних засобі в);

ѕ Інспекції Держ технагляду у м. Сєвєродонець к (про наявність транспортни х засобів та механізмів);

ѕ Державної под аткової інспекції в м. Сєвєро донецьк (про наявність банкі вських розрахункових рахунк ів).

На зазначені запити отрима ні наступні відповіді:

ѕ від ВРЕР м. Сєвєро донецька при УДАІ УМВС Украї ни в Луганській області, про в ідсутність зареєстрованих з а банкрутом транспортних зас обів (вих. №11/8-64-525 від 21.06.2011р.);

ѕ від Комунальног о підприємства «Сєвєродонец ьке бюро технічної інвентари зації»Луганської області, пр о відсутність нерухомого май на зареєстрованого за банкру том (вих. № 01/689 від 06.07.2011р .);

ѕ від Управління д ержкомзему у м. Сєвєродонець к Луганської області про від сутність зареєстрованих за б анкрутом земельних ділянок у власності або у користуванн і (вих. № 5686 від 25.06.2011р.),

ѕ від Інспекції Де ржтехнагляду в м. Сєвєродоне цьку, про відсутність зареєс трованих за банкрутом трансп ортних засобів та механізмів (вих. № 117 від 22.06.2011р.).

23 червня 2011 року, на адресу ба нкрута (Луганська обл., м. Сєвє родонецьк, вул. Пивоварова, 15є ) було направлено листа з прох анням про передачу ліквідато ру по справі, організаційно-р озпорядчих документів, печат ки та штампу ТОВ ВП «Хімпромр есурс», який повернувся без в иконання 29 липня 2011 року (у зв'яз ку із закінченням терміну зб ерігання).

20 липня 2011 року, у міській газе ті «Евріка»за № 29 (882), була надру кована об'ява ліквідатора пр о недійсність печатки та шта мпу, та наявність процедури б анкрутства в порядку с т. 52 Закону України «Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом», відносно ТОВ ВП «Хім промресурс».

На єдиному, не закритому роз рахунковому рахунку банкрут а № 26007051060400, станом на 20 липня 2011 рок у, у Сєвєродонецькій філії АТ «Укрсиббанк»є залишок грошо вих коштів який складає 58 грн. 77 коп. (п'ятдесят вісім грн. 77 коп .), згідно довідки обслуговуюч ого банку від 20.07.2011р. за № 134-17-10/536.

У зв'язку із неможливістю»ї х отримання (відсутня печатк а) та недоцільністю оформлен ня печатки, оскільки 58 грн. 77 ко п. є незначною сумою, на засіда нні комітету кредиторів було прийняте рішення про списан ня залишку грошових коштів н а рахунку банкрута у сумі 58 гр н. 77 коп.

За результатами проведенн я ліквідаційної процедури ТО В ВП «Хімпромресурс». сформо вано реєстр вимог кредиторів , та складено ліквідаційний б аланс банкрута.

В результаті проведеної лі квідаційної процедури залиш илися повністю непогашеними вимоги ДПІ в м. Сєвєродонецьк у розмірі 50 126 грн.17 коп.

Дослідивши представлен і документи суд дійшов висно вку, що ліквідатор належним ч ином провів ліквідаційну про цедуру та вжив усіх передбач ених законом заходів до вияв лення кредиторів та можливих активів банкрута.

Відповідно до п. 6 ст. 31 Зако ну України "Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом" в имоги, не задоволені за недос татністю майна, вважаються п огашеними.

Приймаючи до уваги вищеви кладене, судом затверджуєтьс я звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс банкрута - Товариства з обмеженою від повідальністю Виробничого п ідприємства "Хімпромресурс", місто Сєвєродонецьк Лугансь ка область, вулиця Пивоваров а, будинок 15є, ідентифікаційни й код 30878175 - який підлягає л іквідації як юридична особа.

Зазначене є підставою для п рипинення провадження у спра ві, та, відповідно, скасування мораторію на задоволення ви мог кредиторів.

На підставі вищевикладено го, керуючись ст.ст. 1, 12, 22-32, п. 6 ст. 40 , ст. 52 Закону України "Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом, ст.ст. 80, 86, 87 ГПК України, с уд

у х в а л и в:

1. Затвердити звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничого підприємства "Х імпромресурс", місто Сєвєрод онецьк Луганська область, ву лиця Пивоварова, будинок 15є, і дентифікаційний код 30878175.

2. Ліквідувати банкрута - Товариство з обмеженою відповідальністю Виробниче підприємство "Хімпромресурс ", місто Сєвєродонецьк Луганс ька область, вулиця Пивоваро ва, будинок 15є, ідентифікаційн ий код 30878175.

3. Провадження у справі п рипинити та скасувати морато рій на задоволення вимог кре диторів.

4. У зв'язку з ліквідацією бан крута:

- Державному реєстратор у Виконавчого комітет у Сєвєродонецької міської ра ди Луганської області, в п орядку ст. 39 Закону України "Пр о державну реєстрацію юридич них осіб та фізичних осіб - п ідприємців", провести держав ну реєстрацію припинення юри дичної особи - Товариства з обмеженою відповідальніст ю Виробничого підприємства " Хімпромресурс", місто Сєвєро донецьк Луганська область, в улиця Пивоварова, будинок 15є, ідентифікаційний код 30878175.

5. Дану ухвалу надісла ти:

ѕ кредитору (вул . Енергетиків, 72, м. Сєвєродонец ьк, Луганська обл., 93400);

ѕ банкруту (за двом а адресами: юридичною: вул. Пив оварова, 15 "є", м. Сєвєродонецьк, Луганськ а обл., 93400 та зазначеною кредит ором: пр. Радянський, буд. 21, кв. 28 "а", м. Сєвєродонецьк, Луганськ а обл., 93400);

ѕ ліквідатору Кир иченко Є.В. (АДРЕСА_1);

ѕ кредитору - ДПІ в м. Сєвєродонецьку (вул. Енерге тиків, 72, м. Сєвєродонецьк, Луга нська обл., 93400);

ѕ відділу з питань банкрутства у Луганській об ласті;

ѕ Державному реєс тратору Виконавчого комітет у Сєвєродонецької міської ра ди Луганської області (вул. Ле ніна, буд. 32, м. Сєвєродонецьк, Л уганська обл., 93400);

ѕ ВДВС Сєвєродоне цького МУЮ (вул. 8го березня, 1, м . Сєвєродонецьк, Луганська об л., 93400);

ѕ Сєвєродонецько му міському суду (вул. Леніна,1 9, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл., 93400).

Суддя О.С. Палей

Дата ухвалення рішення08.09.2011
Оприлюднено24.10.2011
Номер документу18691797
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/31б/2011

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 09.08.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Постанова від 09.06.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 26.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні