Ухвала
від 08.09.2011 по справі 2а-0770/2938/11
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-0770/2938/11

Рядок статзвіту - 8.3.2

код - 06

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ А ДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

08 вересня 2011 року м. Ужгород

про відкриття скороченого провадження в адміністратив ній справі

Суддя Закарпатського окружного адміністративног о суду Большакова О.О., ро зглянувши матеріали позовно ї заяви Свалявської міжрайон ної державної податкової інс пекції до Приватного підприє мства «Лінгвостар - Т»про при пинення юридичної особи, -

в с т а н о в и л а:

Свалявська міжрайонна д ержавна податкова інспекція у Закарпатській області зве рнулася до Закарпатського окружного адміністративн ого суду з позовом до Приватн ого підприємства «Лінгвоста р - Т»про припинення юридично ї особи Приватного підприємс тва «Лінгвостар - Т».

Позовна заява подана особо ю, яка має адміністративну пр оцесуальну дієздатність, від повідає вимогам, встановлени м статтею 106 КАС України. Дану п озовну заяву належить розгля дати в порядку адміністратив ного судочинства і вона підс удна Закарпатському окр ужному адміністративному су ду. Підстави для її поверненн я або відмови у відкритті про вадження в адміністративній справі, встановлені КАС Укра їни, відсутні.

Адміністративний позов п одано в межах строку звернен ня до адміністративного суду .

Відповідно до п. 3 ч. 1 статті 183 -2 Кодексу адміністративного судочинства, скорочене пров адження застосовується в адм іністративних справах щодо п рипинення за зверненням суб' єкта владних повноважень юри дичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, пе редбачених законом. Виходячи із зазначеного, даний адміні стративний позов підлягає ро згляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 107, 165, 183-2 Кодекс у адміністративного судочин ства України, суддя -

у х в а л и л а:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністратив ній справі за позовною заяво ю Свалявської міжрайонної де ржавної податкової інспекці ї до Приватного підприємства «Лінгвостар - Т»про припинен ня юридичної особи.

2. Копію ухвали про відкритт я скороченого провадження в адміністративній справі над іслати сторонам, разом з витя гом про їхні процесуальні пр ава та обов' язки.

3. Відповідачу у дес ятиденний строк з дня одержа ння ухвали про відкриття ско роченого провадження надати письмові заперечення проти позову та необхідні докумен ти або заяву про визнання поз ову. Якщо справа розглядаєть ся судом за місцезнаходження м відповідача, то запереченн я проти позову чи заява про ви знання позову мають бути под ані безпосередньо до канцеля рії суду.

4. Роз'яснити відповідачу, що відповідно до частини 5 ста тті 183-2 КАС України справа буде розглянута у порядку скороч еного провадження:

- не пізніше наступного дня з дня надходження до суду зая ви відповідача про визнання позову;

- не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного ст року з дня одержання ухвали п ро відкриття скороченого про вадження та копій документів , якщо до суду не було подано з аперечення;

- не пізніше п' яти днів з дн я подання відповідачем запер ечення проти позову до канце лярії суду.

5. Адміністративна справа розглядатиметься суддею Бол ьшаковою О.О. одноособово без проведення судового засідан ня та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженн ю не підлягає.

Суддя Бо льшакова О.О.

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.09.2011
Оприлюднено24.10.2011
Номер документу18693360
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0770/2938/11

Ухвала від 08.09.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Большакова О.О.

Постанова від 29.09.2011

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Большакова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні