Постанова
від 05.10.2011 по справі 5023/504/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5023/504/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"05" жовтня 2011 р.                                                             Справа № 5023/504/11

вх. № 504/11

Суддя господарського суду Кононова О.В.

при секретарі судового засідання Дородіна І.А.

За участю:

ліквідатор - не з'явився

По справі  за заявою ДПІ у Київському районі м. Харкова

до ТОВ "ДФ Ріел Інвест", м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Харківської області від „08” лютого 2011 по справі № 5023/504/11 року ТОВ "ДФ Ріел Інвест", код 33819332, визнано банкрутом, ліквідатором призначено ініціюючого кредитора - ДПІ Київському районі м. Харкова,  код 22705959.

Ліквідатора зобов'язано в строк до “08” серпня 2011 року виконати ліквідаційну процедуру та надати суду ліквідаційний звіт, ліквідаційний баланс та інші докази, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури.

11.07.2011 року до канцелярії суду від ліквідатора надійшов звіт про виконання ліквідаційної процедури щодо ТОВ "ДФ Ріел Інвест", у зв'язку з чим ухвалою від 13.07.2011 р. суд призначив до слухання звіт ліквідатора на 03.08.2011 р. на 10:20 год.

Ухвалою суду від 03.08.2011 р. судом продовжено строк виконання ліквідаційної процедури до "08" січня 2012 р. та відкладено слухання звіту ліквідатора  на "05" жовтня 2011 р. об 10:00.

Ліквідатор в призначене судове засідання не з'явився, по час та місце слухання звіту ліквідатора був повідомлений належним чином.

Розглянувши в судовому засіданні наданий суду звіт про роботу ліквідатора і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, заслухавши пояснення ліквідатора, суд встановив, що після визнання ТОВ "ДФ Ріел Інвест" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури ліквідатором були здійснені заходи відповідно до ст. ст. 22-32, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі –Закон).

Згідно п.5 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", були здійснені повідомлення: центру зайнятості Київського району м. Харкова, Виконавчої дирекції Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності, Київському районному управлінню Пенсійного фонду України м. Харкова, ВВД Фонду Страхування від нещасних випадків на виробництві України у Київського району м. Харкова.

На вищеназвані повідомлення з боку вказаних організацій надійшли наступні повідомлення: Київське районне управління Пенсійного фонду України м. Харкова повідомило, що ТОВ "ДФ Ріел Інвест" не має заборгованості зі сплати страхових внесків перед Пенсійним фондом України; Харківський міський центр зайнятості повідомив ТОВ "ДФ Ріел Інвест" не має заборгованості перед міським центром зайнятості; Дирекція Харківського обласного відділення Фонду Соціального страхування по тимчасовій втраті працездатності повідомила, що ТОВ "ДФ Ріел Інвест" не має заборгованості перед фондом; ВВД Фонду Страхування від нещасних випадків на виробництві України у Київського району м. Харкова повідомило, що ТОВ "ДФ Ріел Інвест" не має заборгованості перед фондом; Київське відділення  Державної виконавчої служби  Харківського  міського  управління юстиції повідомило, що ТОВ "ДФ Ріел Інвест" на виконанні не перебуває.

На запити щодо наявності майнових активів у підприємства-банкрута, надійшли відповіді про їх відсутність. Харківське міське БТІ повідомило про відсутність права власності на об'єкти нерухомості у ТОВ "ДФ Ріел Інвест"; Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області ТОВ "ДФ Ріел Інвест" транспортні засоби не зареєстровані; Управління Держкомзему у місті Харкові повідомило, що правовстановлюючі   документи на право власності або користування на земельні ділянки за ТОВ "ДФ Ріел Інвест" в управлінні відсутні; Харківська інспекція держтехнагляду повідомила про відсутність зареєстрованої техніки у ТОВ "ДФ Ріел Інвест".

З метою виконання у повному обсязі процедури ліквідації боржника було направлено службову записку до відділу реєстрації та обліку платників податків ДПІ у Київському районі м. Харкова з проханням надати інформацію про існуючи рахунки ТОВ "ДФ Ріел Інвест", 10.02.2011 року була отримана відповідь про те, що ТОВ "ДФ Ріел Інвест" має відкритий розрахунковий рахунок в ПАТ Банк "Фінанси та Кредит".

ТОВ "ДФ Ріел Інвест" не має можливості погасити заборгованість перед бюджетом у зв'язку з відсутністю майнових активів ліквідаційної маси, що підтверджується повідомленнями Харківського міського БТІ, Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області, Харківського регіонального центру державного земельного кадастру, Харківської інспекції держтехнагляду.

Ліквідатором складений ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю в сумі 2,5 тис грн.

Про закінчення ліквідаційної процедури були повідомлені наступні особи: Управління Пенсійного фонду України в Київському районі м. Харкова, Харківський міський центр зайнятості, Державну податкову інспекцію у Київському районі м. Харкова.

Зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна,  вважаються погашеними.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс і враховуючи, що ліквідатором виконані всі необхідні заходи по ліквідації підприємства-банкрута, а майна у банкрута не виявлено, суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, провадження у справі припинити.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40, ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86  Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю "Девелоперська фірма "Ріел - Инвест", код 33819332, зареєстроване Виконавчим комітетом Харківської міської ради 28.11.2005 р. за № 14801070001019101, місцезнаходження: 61070, м. Харків, вул. Рудика, б. 6.

Провадження у справі припинити.

Зобов'язати Головне управління статистики по Харківській області виключити з Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України Товариство з обмеженою відповідальністю "Девелоперська фірма "Ріел - Инвест", код 33819332.

Зобов`язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

Ухвалу направити засновникам, ДПІ у Київському районі, ліквідатору, Харківському обласному управлінню статистики, управлінню з питань банкрутства у Харківській області Державного департаменту з питань банкрутства , державному реєстратору.

Суддя                                                                                            Кононова О.В. 

< Текст >

Дата ухвалення рішення05.10.2011
Оприлюднено27.10.2011
Номер документу18760701
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/504/11

Ухвала від 03.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Ухвала від 13.07.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 08.02.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 05.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні