Постанова
від 13.10.2011 по справі 5023/708/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІ ВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. ка нцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідац ійного балансу

"13" жовтня 2011 р. Справа № 5023/708/11

вх. № 708/11

Суддя господарського суд у Кононова О.В.

при секретарі судового за сідання Дородіна І.А.

за участю:

ліквідатора - ОСОБА_1, дов . № 252219/21013 від 08.07.2011р.

По справі за заявою ДПІ у Ор джонікідзевському районі м. Харкова

до ППФ "Гелікон", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Постановою господар ського суду Харківської обла сті від „15” лютого 2011 р. по справ і № 5023/708/11 року ПП фірма "Гелікон", код 30592283, визнано банкрутом, лік відатором призначено ініцію ючого кредитора - ДПІ у Орджон ікідзевському районі м. Харк ова. Ліквідатора зобов' язан о в строк до “15” серпня 2011 року в иконати ліквідаційну процед уру та надати суду ліквідаці йний звіт, ліквідаційний бал анс та інші докази, що свідчат ь про виконання ліквідаційно ї процедури.

Враховуючи, що строк здійсн ення ліквідаційної процедур и, встановлений постановою г осподарського суду від 15 люто го 2011 року, закінчувався, суд ух валою від 05 серпня 2011 р. був приз начений до розгляду в судово му засіданні звіт ліквідатор а на "11" жовтня 2011 р. о 10:25 год.

В судовому засіданні 11.10.2011 р. у зв'язку з відпусткою судді К ононовой О.В., було оголошено технічну перерву до 13.10.2011 р. до 10 :05 год.

В судовому засіданні лікві датор надав звіт ліквідатора , пояснив, що ліквідаційна про цедура завершена, розрахунко ві рахунки боржника в устано вах банків закриті, тому прос ив суд затвердити наданий зв іт ліквідатора та ліквідацій ний баланс, ліквідувати банк рута як юридичну особу та про вадження у справі припинити.

Розглянувши в судовому зас іданні наданий суду звіт про роботу ліквідатора і докуме нти, що свідчать про виконанн я ліквідаційної процедури, з аслухавши пояснення ліквіда тора, суд встановив, що після в изнання ППФ "Гелікон" банкрут ом та відкриття ліквідаційно ї процедури ліквідатором бул и здійснені заходи відповідн о до ст. ст. 22-32, 52 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом” (далі - Зако н).

Для виявлення майнових акт ивів ППФ "Гелікон", були направ лені відповідні запити.

Згідно листа УПМ СВ ПМ ДПА у Харківській області, по ППФ "Г елікон" кримінальні справи щ одо посадових осіб не порушу вались до провадження не при ймались та не розслідувались .

Управління держкомзему у м істі Харків повідомило, що в у правлінні не обліковуються п равовстановлюючі документи на право власності або корис тування земельними ділянкам .

Комунальне підприємство Х арківське міське бюро техніч ної інвентаризації повідоми ло, що право власності на об'єк ти нерухомого майна за підпр иємством не зареєстровано.

Фонд соціального страхува ння з тимчасової втрати прац ездатності Харківського обл асного відділення повідомив , що підприємство не має забор гованості перед фондом.

Управління Пенсійного фон ду України у Орджонікідзевсь кому районі м. Харкова повідо мило, що підприємство не має з аборгованості перед фондом.

Харківський обласний цент р зайнятості повідомив, що пі дприємство не має заборгован ість перед фондом.

Відділення виконавчої дир екції Фонду соціального стра хування від нещасних випадкі в на виробництві та професій них захворювань України у Ор джонікідзевському районі м. Харкова повідомило, що забор гованість по страховим внеск ам відсутня.

Державна виконавча служба Орджонікідзевького району м . Харкова повідомила, що ППФ "Г елікон" на виконанні відділу не перебувають.

У газеті "Прем'єр" було опубл іковано оголошення про банкр утство ППФ "Гелікон" та недійс ність печаток, штампу та уста вних документів підприємств а.

Розрахункових рахунків по ППФ "Гелікон" не має.

Державний Архів Харківськ ої області повідомив, що доку менти та акти про вилучення д ля знищення документів ППФ "Г елікон", термін зберігання як их закінчився, до архіву не на дходили.

Міська інспекція держтехн агляду повідомила, що ніяка т ехніка за ППФ "Гелікон" не заре єстрована.

Про закінчення ліквідацій ної процедури повідомлено Ха рківський Міський центр зайн ятості, Орджонікідзевське ра йонне управління ПФУ, Фонд со ціального страхування від не щасних випадків на виробницт ві та професійних захворюван ь України, виконавчу дирекці ю Харківського обласного від ділення фонду соціального ст рахування з тимчасової втрат и працездатності.

У встановлений законом стр ок заяв з грошовими вимогами ліквідатору не надійшло.

Ліквідатором складений ре єстр вимог кредиторів на заг альну суму 4079,99 грн. Підприємст во не має можливості погасит и заборгованість перед креди тором у зв'язку з відсутністю активів, які можна було б напр авити на її погашення.

Ліквідатором складений лі квідаційний баланс з непогаш еною кредиторською заборгов аністю в сумі 4,1 тис грн.

Зважаючи на ці обставини та керуючись п. 6 ст. 31 Закону вимо ги, не задоволені за недостат ністю майна, вважаються пога шеними.

Розглянувши наданий суду з віт ліквідатора та ліквідаці йний баланс і враховуючи, що л іквідатором виконані всі нео бхідні заходи по ліквідації підприємства-банкрута, а май на у банкрута не виявлено, суд вважає за необхідне затверд ити ліквідаційний звіт та лі квідаційний баланс, провадже ння у справі припинити.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40, с т. 52 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу Укра їни, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий су ду ліквідаційний звіт та лік відаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особ у - Приватне підприємство фір ма "Гелікон", код 30592283, зареєстро ване 26.10.1999 р. Виконавчим коміте том Харківської міської ради за № 14801050001004848, місцезнаходження: 61115, м. Харків, пров. Сімнадцятог о Партз'їзду, б. 10, кв. 41.

Провадження у справі припи нити.

Зобов' язати Головне упра вління статистики по Харківс ькій області виключити з Єди ного Державного реєстру підп риємств та організацій Украї ни Приватне підприємство фір ма "Гелікон", код 30592283.

Зобов`язати державного реє стратора провести державну р еєстрацію припинення юридич ної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців запис про пр оведення державної реєстрац ії припинення юридичної особ и та передати органам держав ної статистики, державної по даткової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціал ьного страхування повідомле ння про проведення державної реєстрації припинення для з няття юридичної особи з облі ку.

Ухвалу направити власнику , ліквідатору, Харківському о бласному управлінню статист ики, управлінню з питань банк рутства у Харківській област і Державного департаменту з питань банкрутства , державн ому реєстратору.

Суддя Кононова О.В.

< Текст >

Дата ухвалення рішення13.10.2011
Оприлюднено27.10.2011
Номер документу18760956
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/708/11

Ухвала від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 15.02.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

Постанова від 13.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Кононова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні