Постанова
від 07.10.2011 по справі 4-114,2011
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-114,2011

ПОСТАНОВА

Іменем України

07 жовтня 2011 року м.Самбір

Суддя Самбірського м іськрайонного суду Львівськ ої області Карнасевич Г.І., при секретарі Чайковській Ю.Р., з участю прокурора Коваленко Т .М. та адвоката ОСОБА_1, розг лянувши подання слідчого СВ Самбірського МВ ГУМВСУ у Льв івській області Ковальчин а І.С. про обрання запобіжно го заходу у виді взяття під ва рту ОСОБА_3,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець та житель АДРЕ СА_1, українець, громадянин України, одружений, не працюю чий, освіта середня, рані ше судимий 19 червня 2009 року Сам бірським міськрайонним суд ом Львівської області за ч.1 ст . 122 КК України до позбавлення в олі на строк 1 рік,

обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України у зв' язку з тим, що 25 липня 2011 року, приблизно в 11 .00 год., у м. Самборі Львівської області, по вул. Шевченка, на д орозі неподалік від ФГ «Біла ки», перебуваючи в стані алко гольного сп' яніння, на ґрун ті раптово виниклого конфлік ту наніс удар ногою в живіт св оїй дружині ОСОБА_4, внасл ідок чого спричинив їй двомо ментний розрив селезінки, як ий ускладнився внутрічеревн ою кровотечею та крововтрато ю, що згідно висновку судово-м едичної експертизи № 219/11 від 11.08 .2011 року відноситься до тяжких тілесних ушкоджень за ознак ою небезпеки для життя в моме нт заподіяння.

Слідчий СВ Самбірського М В ГУМВСУ у Львівській област і Ковальчин І.С. звернувся в Самбірський міськрайонний суд Львівської області із по данням про обрання запобіжно го заходу у виді взяття під ва рту стосовно ОСОБА_3, поси лаючись на те, що підозрювани й вчинив тяжкий злочин, переб уваючи на волі, може скоїти но ві злочини, а також переховув атися від органів досудового слідства та суду, чим може пер ешкодити встановленню істин и по справі. Його вина у вчине нні ним злочину, передбачено го ч.1 ст. 121 КК України, доведена зібраними по справі доказам и, а саме: протоколом з' явлен ня зі зізнанням, показаннями потерпілої ОСОБА_4, висно вком судово - медичної експ ертизи, показаннями судово - медичного експерта.

Вивчивши матеріали кри мінальної справи, заслухавши пояснення слідчого СВ Самб ірського МВ ГУ МВСУ у Львівсь кій області Ковальчина І.С . в підтримання подання, дум ку прокурора Коваленко Т.М. пр о доцільність обрання ОСОБ А_3 запобіжного заходу у вид і взяття під варту, пояснення обвинуваченого ОСОБА_3, я кий просив відмовити у задов оленні подання, посилаючись на те, що він хворий активним т уберкульозом легень і потреб ує лікування, немає наміру ск риватись від слідства та суд у, думку захисника - адвоката ОСОБА_1 щодо недоцільност і обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, с уд вважає, що обвинуваченому ОСОБА_3 слід обрати запо біжний захід у виді взяття пі д варту, оскільки він вчинив з лочин, який у відповідності д о ст. 12 КК України відноситься до тяжких і за який передбач ено покарання на строк від п' яти до восьми років позбавле ння волі, перебуваючи на волі , може скритись від органів д осудового слідства та суду, п ерешкоджати встановленню іс тини у кримінальній справі а бо продовжувати злочинну дія льність.

Керуючись ст. ст. 148, 155, 165 - 2 КП К України,

ПОСТАНОВИВ:

Подання слідчого СВ С амбірського МВ ГУМВСУ у Льві вській області Ковальчина І.С. про обрання обвинуваче ному ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІ Я_1, уродженцю та жителю АД РЕСА_1 запобіжного заходу у виді взяття під варту - задово льнити.

Обрати обвинуваченому ОСОБА_3 запобіжний захід у виді взяття під варту.

Виконання постанови доруч ити Самбірському МВ ГУМВСУ у Львівській області.

На постанову судді прокуро ром, підозрюваним, його захис ником на протязі трьох днів з дня її винесення може бути по дана апеляція до апеляційног о суду Львівської області.

Суддя

Дата ухвалення рішення07.10.2011
Оприлюднено01.11.2011
Номер документу18794621
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-114,2011

Постанова від 07.10.2011

Кримінальне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Карнасевич Г. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні