Постанова
від 14.09.2011 по справі 27/139б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНА ННЯ БОРЖНИКА БАНКРУТОМ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.09.11 р. Справа № 27/139б

за заявою боржника Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „М-Сервіс” м.Донецьк

про визнання банкрутом

Суддя С.С.Тарапата

Представники від боржника - ОСОБА_1. (за довір.), Басис та Ю.В. (ліквідатор)

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 31.08.11р . порушена справа про банкрут ство Товариства з обмеженою відповідальністю „М-Сервіс” м.Донецьк відповідно до ст.51 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, розгляд справи призначе но в судовому засіданні на 14.09.1 1р.

14.09.11р. до господарського суду від заявника через канцеляр ію надійшли витребувані судо м документи.

Розглянувши в судовому зас іданні 14.09.11р. матеріали справи , заслухавши представників б оржника, суд встановив:

Учасниками Товариства з об меженою відповідальністю „М -Сервіс” м.Донецьк 06.06.11р. прийня то рішення про припинення ді яльності Товариства з обмеже ною відповідальністю „М-Серв іс” шляхом ліквідації та при значення ліквідатором Басис ту Ю.В. (протокол №35 загальних з борів учасників ТОВ „М-Серві с” від 06.06.11р.)

В силу п.5 ст.7 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” боржник зо бов'язаний звернутися в міся чний строк до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство у раз і виникнення таких обставин: задоволення вимог одного аб о кількох кредиторів приведе до неможливості виконання г рошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншим и кредиторами; орган боржник а, уповноважений відповідно до установчих документів або законодавства прийняти ріше ння про ліквідацію боржника, прийняв рішення про звернен ня в господарський суд з заяв ою боржника про порушення сп рави про банкрутство; при лік відації боржника не у зв'язку з процедурою банкрутства вс тановлено неможливість борж ника задовольнити вимоги кре диторів у повному обсязі; в ін ших випадках, передбачених З аконом України „Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том”.

Ліквідатором проведені за ходи, передбачені чинним зак онодавством. Так:

Опубліковано оголошення п ро прийняття учасниками ріше ння щодо припинення юридично ї особи в Бюлетені Державної реєстрації №181 (16) від 15.06.11р.

Розглянуті вимоги кредито рів, що звернулися до ліквіда тора, проведена інвентаризац ія майна. За результатами роз гляду поданих після публікац ії оголошення заяв кредиторі в боржником визнані вимоги н а загальну суму 1934230,33грн.

За результатами проведено ї роботи складено проміжний ліквідаційний баланс на 22.08.11р. , який затверджено рішенням з агальних зборів учасників То вариства з обмеженою відпові дальністю „М-Сервіс” м.Донец ьк 23.08.11р. (протокол загальних зб орів учасників ТОВ „М-Сервіс ” від 23.08.11р.)

За даними проміжного лікві даційного балансу на 22.08.11р. заг альна вартість активів боржн ика становить - 1тис.грн. (гро шові кошти); розмір зобов' яз ань - 1934230,33тис.грн.

Аудиторською фірмою „Ауди т-оптім” м.Київ розглянуто та підтверджено проміжний лікв ідаційний баланс ТОВ „М-Серв іс” станом на 22.08.11р.

В силу п.2 ст.51 Закону України „Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом” за результ атами розгляду заяви про пор ушення справи про банкрутств о юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарс ький суд визнає боржника, яки й ліквідується, банкрутом, ві дкриває ліквідаційну процед уру, призначає ліквідатора. О бов' язки ліквідатора можут ь бути покладені на голову лі квідаційної комісії (ліквіда тора) незалежно від наявност і в нього ліцензії.

В заяві про порушення справ и про банкрутство боржник пр осив призначити ліквідаторо м по справі призначеного уча сниками товариства ліквідат ора - Басисту Юлію Вячеславів ну. Присутній в судовому засі данні представник боржника к лопотав про встановлення стр оку ліквідаційної процедури на 3 місяці.

З огляду на зазначене суд в важає, що підстави для відкла дення розгляду справи відсут ні та визнає за необхідне виз нати боржника банкрутом, від крити ліквідаційну процедур у строком на 3 місяці, ліквіда тором призначити Басисту Юлі ю Вячеславівну.

Відповідно до п.1 ст.23 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” з дня прийняття господарським судом постанови про визнанн я боржника банкрутом і відкр иття ліквідаційної процедур и:

підприємницька діяльність банкрута завершується закін ченням технологічного циклу з виготовлення продукції у р азі можливості її продажу;

строк виконання всіх грошо вих зобов'язань банкрута та з обов'язання щодо сплати стра хових внесків на загальнообо в'язкове державне пенсійне с трахування та інші види зага льнообов'язкового державног о соціального страхування, п одатків і зборів (обов'язкови х платежів) вважається таким , що настав;

припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), проце нтів та інших економічних са нкцій по всіх видах заборгов аності банкрута;

відомості про фінансове ст ановище банкрута перестають бути конфіденційними чи ста новити комерційну таємницю;

укладення угод, пов'язаних з відчуженням майна банкрута чи передачею його майна трет ім особам, допускається в пор ядку, передбаченому цим розд ілом;

скасовується арешт, наклад ений на майно боржника, визна ного банкрутом, чи інші обмеж ення щодо розпорядження майн ом такого боржника. Накладен ня нових арештів або інших об межень щодо розпорядження ма йном банкрута не допускаєтьс я;

вимоги за зобов'язаннями бо ржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведенн я процедур банкрутства, можу ть пред'являтися тільки в меж ах ліквідаційної процедури;

виконання зобов'язань борж ника, визнаного банкрутом, зд ійснюється у випадках і поря дку, передбаченому Законом У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”.

Враховуючи викладене та ке руючись статтями ст.ст. 3-1, п.5 ст .7, ст.ст. 22-24, 51 Закону України „Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом”, ст.ст. 4-1, 32-34, 43 ГПК У країни, господарський суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати боржника - Товари ство з обмеженою відповідаль ністю „М-Сервіс” м.Донецьк (м.Д онецьк, вул.Постишева, б.117; код ЄДРПОУ 31296152) банкрутом.

Відкрити ліквідаційну про цедуру по справі до 14.12.2011р.

Призначити ліквідатором Т овариства з обмеженою відпов ідальністю „М-Сервіс” - Бас исту Юлію Вячеславівну (іден тифікаційний номер НОМЕР_1 ; місце проживання: АДРЕСА _1).

Ліквідатору у 5-денний стро к опублікувати в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом і відкриття ліквідацій ної процедури, із зазначення м відомостей, передбачених п .5 ст.23 Закону України „Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”. По закінченні лікв ідаційної процедури предста вити суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний бал анс банкрута.

Суддя Тарапата С.С.

< Текст >

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > : господарському суд у Донецької області - < Текст >, сторонам - < Текст > .

< Текст >

Дата ухвалення рішення14.09.2011
Оприлюднено03.11.2011
Номер документу18823954
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —27/139б

Ухвала від 30.08.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 19.09.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 11.07.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 15.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 07.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Постанова від 14.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 07.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 31.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 29.01.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні