Ухвала
від 20.09.2011 по справі 5/127б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

20.09.11 р. Справа № 5/127б

За заявою кредитора (заяв ника) Товариства з обмеженою відповідальністю „ЄВРОПЕЙС ЬКИЙ-СЕВЕРНИЙ”, м. Донецьк

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю „Т К ВЕСТА-ТРЕЙД”, м. Д онецьк

про банкрутство

Суддя господарського суду Донецької областi Чорнень ка І.К.

Представники:

Від кредитора ОСОБА_1 за довіреністю

Від боржника

В засіданні брали участь ОСОБА_2 - представник ДПІ у Ворошиловському районі м. До нецька, за довіреністю

Господарським судом Доне цької області ухвалою від 25.07.20 11р. за заявою Товариства з обм еженою відповідальністю „ЄВ РОПЕЙСЬКИЙ-СЕВЕРНИЙ”, м. Доне цьк порушена справа про банк рутство Товариства з обмежен ою відповідальністю „ТК ВЕСТ А-ТРЕЙД”, м. Донецьк , на підставі ст. 52 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 01.08.2011р. Товариство з об меженою відповідальністю „Т К ВЕСТА-ТРЕЙД”, м. Донецьк визн ано банкрутом, відкрито лікв ідаційну процедуру та ліквід атором боржника призначено і ніціюючого кредитора - Това риство з обмеженою відповіда льністю „ЄВРОПЕЙСЬКИЙ-СЕВЕР НИЙ”, м. Донецьк.

02.09.2011р. Державною податковою інспекцією у Ворошиловськом у районі м. До нецька суду надано клопотанн я, в якому податкова інспекці я просить зупинити проваджен ня по справі до проведення до кументальної перевірки з пит ань повноти і своєчасності н арахування та сплати податкі в до бюджету.

Ліквідатором за результат ами проведеної роботи суду н адані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Ухвалою господарського су ду від 12.09.2011р. розгляд звіту та л іквідаційного балансу призн ачено на 20.09.2011р., та суд зобов' я зав ДПІ у Ворошиловському ра йоні м. Донецька до дати судов ого засідання надати господа рському суду результати пров еденої документальної перев ірки боржника з питань повно ти і своєчасності нарахуванн я та сплати податків до бюдже ту.

Розглянувши у судовому зас іданні 20.09.2011р. клопотання ДПІ у Ворошиловському районі м. До нецька та матеріали справи, с уд дійшов висновку, що клопот ання не обґрунтоване та задо воленню не підлягає, оскільк и:

Ст. 79 Господарського процес уального Кодексу України пер едбачає, що:

„Господарський суд зупиня є провадження у справі в разі неможливості розгляду даної справи до вирішення пов'язан ої з нею іншої справи, що розгл ядається іншим судом, а також у разі звернення господарсь кого суду із судовим доручен ням про надання правової доп омоги до іноземного суду або іншого компетентного органу іноземної держави.

Господарський суд має прав о зупинити провадження у спр аві за клопотанням сторони, п рокурора, який бере участь в с удовому процесі, або за своєю ініціативою у випадках:

1) призначення господарськи м судом судової експертизи;

2) надсилання господарським судом матеріалів до слідчих органів;

3) заміни однієї з сторін її п равонаступником внаслідок р еорганізації підприємства, о рганізації. ”

Перелік підстав для зупине ння провадження у справі пер едбачений ст. 79 ГПК України і є вичерпним.

Відповідно до ст. 78 Податков ого Кодексу України, у разі по рушення провадження у справі про визнання банкрутом плат ника податків органами держа вної податкової служби прово диться документальна позапл анова виїзна перевірка.

Згідно ст. 82 Податкового Код ексу України, тривалість док ументальної позапланової ви їзної перевірки не повинна перевищувати 15 робочих днів для великих платників под атків, щодо суб'єктів малого підприємництва - 5 робочих дні в, інших платників податкі в - 10 робочих днів. Продовження строків проведення перевіро к можливе за рішенням керівн ика органу державної податко вої служби не більш як на 10 ро бочих днів для великих плат ників податків, щодо суб'єкт ів малого підприємництва - не більш як на 2 робочих дні, і нших платників податків - не б ільш як на 5 робочих днів.

Державною податковою інсп екцією у Ворошиловському рай оні м. Донецька не надано суду результатів проведеної доку ментальної перевірки.

Окрім того, відповідно до с т. 22 ГПК України право знайоми тися з матеріалами справи, ро бити з них витяги, знімати коп ії, заявляти клопотання, а так ож користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и Кодексом мають сторони та у часники провадження по справ і.

ДПІ у Ворошиловському райо ні м. Донецька не є стороною аб о учасником провадження по с праві № 5/127б про банкрутство То вариства з обмеженою відпові дальністю „ТК ВЕСТА-ТРЕЙД”, м . Донецьк, оскільки ДПІ у Ворош иловському районі м. Донецьк а не звернулась з вимогами до боржника, який ліквідується , в місячний строк після опубл ікування в газеті “Голос Укр аїни” № 149 від 12.08.2011р. оголошення про визнання боржника банкру том.

Розглянувши звіт та лікві даційний баланс у судовому з асіданні 20.09.2011р., заслухавши поя снення представника ліквіда тора, суд встановив:

На виконання вимог ст.25 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” в ході ліквідаційної проце дури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявле ння майна банкрута та можлив их кредиторів.

У газеті “Голос України” № 149 від 12.08.2011р. ліквідатором надан е оголошення про визнання бо ржника Товариства з обмежено ю відповідальністю „ТК ВЕСТА -ТРЕЙД” банкрутом.

Ліквідатором письмово пов ідомлені про визнання боржни ка банкрутом всі можливі кре дитори, а саме: ДПІ у Ворошилов ському районі м. Донецька (лис том № 5/127б від 09.08.2011р.), УПФУ у Ворош иловському районі м. Донецьк а, Відділення виконавчої дир екції ФСС від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань України в Ворошиловському районі м. До нецька, Центральна міжрайонн а у м. Донецьку виконавча дире кція Донецького обласного ві дділення Фонду соціального с трахування з тимчасової втра ти працездатності, Донецький міський центр зайнятості.

На адресу ліквідатора на йо го запити надійшли відповіді :

- лист Управління Пенсійног о фонду України у Ворошиловс ькому районі м. Донецька №16579/08 в ід 07.09.2011р., яким повідомлено, що б оржник заборгованості перед управлінням не має;

- лист Центральної між районної у м. Донецьку викона вчої дирекції Донецького обл асного відділення Фонду соці ального страхування з тимчас ової втрати працездатності № 03-2171 від 02.09.2011р. про відсу тність заборгованості по спл аті страхових внесків;

- лист Відділення вико навчої дирекції ФСС від неща сних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Ворошиловському ра йоні м. Донецька № 04/03-1574 від 01.09.2011р. про відсутність заборговано сті по страховим внкескам;

- лист Донецького місь кого центру зайнятості № 02-09/2519 в ід 29.08.2011р. про відсутність забор гованості;

- Державна податкова інспек ція у Ворошиловському районі м. Донецька з заявою про визна ння кредитором до ліквідатор а не звернулась.

Кредитором по справі визна но: Товариство з обмеженою ві дповідальністю „ЄВРОПЕЙСЬК ИЙ-СЕВЕРНИЙ”, м. Донецьк на сум у 10 112 350,00грн.

Згідно звіту ліквідатора б анкрут підприємницьку діяль ність не веде, за юридичною ад ресою не знаходиться, у ході л іквідаційної процедури у бор жника не виявлено майнових а ктивів, що підтверджується д овідками: БТІ, МРЕВ, відділенн я земельних ресурсів, ВДВС та довідкою банку.

У зв' язку з відсутністю ма йнових активів, кредиторські вимоги у сумі 10 112 350,00грн. залиши лися незадоволеними.

Заперечень та зауважень до звіту ліквідатора суду не на дано.

Враховуючи викладене та ке руючись ст. 32, п.6 ст. 40, 52 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, ст. 86 Г ПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Т овариства з обмеженою відпов ідальністю „ТК ВЕСТА-ТРЕЙД”, м. Донецьк.

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмеженою в ідповідальністю „ТК ВЕСТА-ТР ЕЙД”, м. Донецьк (83086, Донецька об л., м. Донецьк, Ворошиловський район, вул. Пости шева, буд. 30; код ЄДР 36887300).

Вимоги, не задоволені за від сутністю майна, вважати пога шеними.

Припинити провадження по с праві про банкрутство Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „ТК ВЕСТА-ТРЕЙД”, м. Доне цьк.

Зобов' язати державного р еєстратора здійснити держав ну реєстрацію припинення юри дичної особи.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст. 32 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” та органу ДВС.

Суддя Чорненька І.К.

< Текст >

Вик Петрова Л.Є. тел. 305-67-79

Надруковано примірників - 7 :

господарському суду Донец ької області - 1,

сторонам - 6 ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення20.09.2011
Оприлюднено03.11.2011
Номер документу18824778
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/127б

Ухвала від 16.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 21.12.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.11.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 05.10.2015

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 26.06.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.03.2014

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 21.08.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 17.09.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 02.08.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 06.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні