Ухвала
від 12.10.2011 по справі 42/159б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

12.10.11 р. Справа № 42/159б

за заявою кредитора (заяв ника) Красноармійського місь кого центру зайнятості, Упра вління Пенсійного фонду Укра їни в Красноармійському райо ні

до боржника Сільськогоспо дарського виробничого коопе ративу „БАРОНІВСЬКИЙ” с.Ново олександрівка, Красноармійс ький район

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Гумб аков С.О.

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1. - за довіреністю від Красноар мійського МЦЗ, ОСО БА_2. - за довіреністю від УПФ У в Красноармійському р-ні

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: Гумб аков С.О.

Ухвалою від 02.11.10 за заявою Кр асноармійського міського це нтру зайнятості, Управління Пенсійного фонду України в К расноармійському районі гос подарським судом Донецької о бласті порушена справа про б анкрутство відсутнього борж ника Сільськогосподарськог о виробничого кооперативу „Б АРОНІВСЬКИЙ” с. Новоолександ рівка, Красноармійський райо н.

Постановою суду від 15.11.10 борж ник визнаний банкрутом, відк рита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 15.02.11 та пр изначений ліквідатор - арбі тражний керуючий Гумбаков С. О.

Станом на 05.09.11 звіт ліквідато ра про проведену роботу та лі квідаційний баланс банкрута суду не надані, клопотання пр о продовження строку ліквіда ційної процедури не надходил о.

Ухвалою суду від 05.09.11 р озгляд справи призначений в судовому засіданні на 12.10.11 та л іквідатора зобов'язано над ати суду звіт та ліквідаційн ий баланс з доданими докумен тами, передбаченими ст. 32 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”.

11.10.10 ліквідатор за рез ультатами ліквідаційної про цедури представ до суду для з атвердження звіт про проведе ну роботу та ліквідаційний б аланс.

Господарський суд розглян увши в судовому засіданні 12.10.11 дані звіту та ліквідаційног о балансу, та інші матеріали с прави, заслухавши виступ лік відатора, встановив:

На виконання вимог с т.25 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором пров едені заходи, направлені на в иявлення майна банкрута та м ожливих кредиторів.

Ліквідатором письмово пов ідомлені про визнання боржни ка банкрутом всі можливі кре дитори, а саме: Красноармійсь ка міська виконавча дирекція Донецького обласного відділ ення ФСС з тимчасової втрати працездатності, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробни цтві та професійних захворюв ань України в м.Красноармійс ьк, Красноармійська ОДПІ.

Вимог від інших кредиторів не надходило.

У відповідності з вим огами ст. 32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора та складає ться з вимог ініціюючих кред иторів.

У ході ліквідаційн ої процедури встановлено, що у банкрута відсутнє будь-яке майно та воно не може бути вия влено, що підтверджується за питами ліквідатора банкрута та відповідями на них відпов ідних державних органів, що з дійснюють реєстрацію та облі к рухомого та нерухомого май на. Також, у банкрута відсутні розрахункові рахунки в уста новах банків.

Розшук ліквідатором фінансово-бухгалтерської до кументації банкрута не надав результатів, отже, у банкрута також відсутня будь-яка бухг алтерська та інша документац ія, на підставі якої можна зді йснити інвентаризацію майна боржника.

В зв'язку з відсутн істю майнових активів боржни ка, вимоги кредиторів залиши лися незадоволеними та відпо відно до приписів п. 6 ст. 31 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” вважаються погашеними.

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

За результатами розг ляду в судовому засіданні зв іту ліквідатора та ліквідаці йного балансу суд визнає їх т акими, що підлягають затверд женню, а підприємство-банкру т - ліквідації, оскільки в си лу п.2 ст.32 Закону України “Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом”, якщо за результ атами ліквідаційного баланс у після задоволення вимог кр едиторів не залишилося майна , господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юриди чної особи-банкрута.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, ст. 86 ГПК України, господар ський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Сільськогосподарського виробничого кооперативу „БА РОНІВСЬКИЙ” (код ЄДРПОУ 30048565), що зареєстроване за адресою: 85340, Донецька область, Красноармі йський район, с.Новоолександ рівка, вул. Гагаріна, буд. 69-а.

2. Юридичну особу - бан крут Сільськогосподарський виробничий кооператив „БАРО НІВСЬКИЙ”, с.Новоолександрів ка - ліквідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О. В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення12.10.2011
Оприлюднено08.11.2011
Номер документу18887227
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/159б

Ухвала від 12.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 15.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 22.12.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 24.11.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 17.11.2008

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.11.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 13.12.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 09.07.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 23.07.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні