Ухвала
від 11.10.2011 по справі 42/93б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

11.10.11 р. Справа № 42/93б

за заявою кредитора (заяв ника) Приватного підприємця Мироненка Вґячеслава Ів ановича, м. Донецьк

до боржника Акціонерног о товариства закритого тип у Автотранспортного підприє мства „Южэлектросетьстрой” , м.Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Пог оріло В.А.

Суддя О.В. Попов

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1

від боржника не з'явився

арбітражний керуючий: По горіло В.А.

Ухвалою від 14.06.10 за зая вою Приватного підприємця ОСОБА_1, м. Донецьк господарс ьким судом Донецької області порушена справа про банкрут ство Акціонерного товар иства закритого типу Автотра нспортного підприємства „Юж электросетьстрой”, м.Донецьк в наслідок його фінансової н еспроможності.

25.06.10 господарським судом ви несена ухвала за результатам и підготовчого засідання, вв едена процедура розпоряджен ня майном боржника, розпоряд ником майна призначений арбі тражний керуючий Погоріло В.А.

Ухвалою суду від 01.09.10 за резул ьтатами попереднього засіда ння затверджений реєстр вимо г кредиторів.

Постановою суду від 08. 11.10 боржник визнаний банкруто м, відкрита ліквідаційна про цедура строком на 6 місяці до 08.05.11 та призначений ліквідато р - арбітражний керуючий По горіло В.А.

До господарського суду Дон ецької області 12.07.11 надійшли з віт ліквідатора про проведен у роботу та ліквідаційний ба ланс банкрута, клопотання ко мітету кредиторів про затвер дження оплати послуг арбітра жного керуючого в розмірі дв ох мінімальних заробітних пл ат щомісячно.

Ухвалою суду від 01.08.11 с удове засідання з розгляду з віту та ліквідаційного балан су призначено на 06.09.11 та ліквід атора додатково зобов'язан о надати визначений перелік додаткових документів.

В доповнення до пода ного звіту, 02.09.11 від ліквідатор а на виконання вимог суду над ійшло клопотання „про долуче ння до матеріалів справи вит ребуваних документів”. Надан і додаткові документи долуче ні до матеріалів справи.

Ухвалою суду від 06.09.11 у зв'язку з виниклою необхід ністю розгляд справи відклад ений на 11.10.11.

Господарський суд, р озглянувши в судовому засіда нні 11.11.11 дані звіту та ліквідац ійного балансу, а також додан і до них документи, заслухавш и пояснення та доводи ліквід атора, встановив:

На виконання вимог ст . 25 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором вжит і заходи, спрямовані на пошук , виявлення, повернення та реа лізацію майнових активів бор жника.

Відповідно до звіту та поя снень арбітражного керуючог о, наданих в судовому засідан ні ліквідатором проведена ін вентаризація майна боржника та сформована ліквідаційна маса, проведена її оцінка у по рядку, встановленому законод авством про оцінку майна, май нових прав та професійну оці ночну діяльність. Реалізація виявлених майнових активів боржника здійснювалася на пі дставі відповідних рішень ко мітету кредиторів та приписі в ст. 30 Закону України „Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”. Кошти отримані ві д реалізації майнових активі в боржника направлені на пог ашення кредиторських вимог п ершої черги. Решта кредиторс ьких вимог залишилася незадо воленою внаслідок недостатн ості майна боржника та вважа ється погашеною відповідно д о приписів п. 6 ст. 31 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”.

Комітетом кредиторі в на засіданні 05.05.11 прийнято рі шення затвердити звіт лікві датора та ліквідаційний бала нс Акціонерного товарис тва закритого типу Автотранс портного підприємства „Южэл ектросетьстрой”, м. Донецьк (п ротокол №5 засідання комітет у кредиторів від 05.05.11).

Присутній в судовому засіданні представник креди тора та ліквідатор підтримую ть вказане клопотання

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

В силу п.2 ст.32 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, якщо за р езультатами ліквідаційного балансу не залишилося майна , господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юриди чної особи-банкрута.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про лікві дацію боржника.

Окрім того, клопотанн я ліквідатора про затверджен ня оплати послуг арбітражног о керуючого в розмірі двох мі німальних заробітних плат що місячно, підлягає задоволенн ю, оскільки:

Згідно з ч.12 ст.3-1 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” (надалі - Закон) оплата послуг арбіт ражного керуючого (розпорядн ика майна, керуючого санаціє ю, ліквідатора) за кожен місяц ь здійснення своїх повноваже нь встановлюється та виплачу ється в розмірі, встановлено му комітетом кредиторів і за твердженому господарським с удом, якщо інше не встановлен о цим Законом, але не менше дво х мінімальних заробітних пла т та не більше середньомісяч ної заробітної плати керівни ка боржника за дванадцять мі сяців його роботи перед пору шенням провадження у справі про банкрутство.

Питання щодо оплати послуг арбітражного керуючого По горіло В.А. розглянуте та за тверджене на засіданні коміт ету кредиторів (протокол №4 ві д 11.01.11).

Враховуючи викладен е, керуючись ст. 32, п.6 ст. 40 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с т. 86 ГПК України, господарськи й суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити оплату п ослуг арбітражного керуючог о Погоріло В.А. в розмірі д вох мінімальних заробітних п лат щомісячно.

2. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Акціонерного товари ства закритого типу Автотран спортного підприємства „Южэ лектросетьстрой”, м.Донецьк (код ЄДРПОУ 00112874), що зареєстрова не за адресою: 83085, Донецька обл асть, м.Донецьк, вул. Прокофьєв а, буд. 9.

2. Юридичну особу - Акц іонерне товариство закритог о типу Автотранспортного під приємства „Южэлектросетьст рой”, м.Донецьк - ліквідуват и.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцезнаходженням банкру та, державному реєстратору.

Суддя Попов О.В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення11.10.2011
Оприлюднено09.11.2011
Номер документу18887231
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом арбітражний керуючий Пог оріло В.А.

Судовий реєстр по справі —42/93б

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 03.01.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 24.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 01.08.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 06.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 10.09.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 22.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 01.11.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

І.К. Чорненька

Ухвала від 04.04.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні