Ухвала
від 25.10.2011 по справі 7/174-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путяти нський, 3/65

УХВАЛА

від "25" жовтня 2011 р. Справа № 7/174-Б.

За заявою Бердичівсько ї об'єднаної державної подат кової інспекції (м. Бердичів) < В особі(назва) >

до боржника: Приватног о підприємства "Південне" (с. Б уряки Бердичівського району )

про визнання банкрутом

Суддя Машевська О.П.

Присутні:

від кредиторів: ОСОБА_1 - предст. Бердич. ОДПІ за дов. від 11.01.11р., ОСОБА_2 - предст. УП ФУ в Берд. р-ні за дов. №106 від 11.01.11р .

від боржника: Мамедов А .В. - ліквідатор

В провадженні господар ського суду Житомирської обл асті знаходиться справа №7/174-Б про банкрутство Приватного підприємства "Південне" (с. Бур яки Бердичівського району), п орушена за правилами ст. ст. 8,11- 13 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том" ( далі - Закон № 2343) на стадії ліквідації.

Постановою від 12.09.2008р. госп одарський суд визнав боржник а банкрутом, відкрив ліквіда ційну процедуру банкрута та призначив ліквідатором банк рута арбітражного керуючого Мамедова Андрія Вагіфовича (ліцензія серії НОМЕР_1 ві д 12.11.07р., місце проживання: АДР ЕСА_2, ідентифікаційний ном ер НОМЕР_2).

В процесі здійснення лі квідаційної процедури лікві датором підприємства-банкру та вжито відповідні заходи, п ередбачені розділом ІІІ Зако ну України "Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом".

За наслідками вжитих за ходів, ліквідатором Мамедови м А.В. подано звіт лікідатора т а ліквідаційний баланс банкр ута з додатками, розглянуті т а погоджені на засіданні ком ітету кредиторів відповідно до Закону №2343.

Ухвалою від 30.09.11р. господа рський суд відклав розгляд п итання про затвердження звіт у ліквідатора Мамедова А.В. т а ліквідаційного балансу бан крута Приватного підприємс тва "Південне" (с. Буряки, Берди чівського району), зобов'язав ліквідатора Мамедова А.В. над ати суду витребувані докази згідно п. 3 резолютивної части ни ухвали суду, та, одночасно з обов'язав кредиторів банкрут а, у разі наявності заперечен ь щодо затвердження звіту лі квідатора та ліквідаційного балансу банкрута, надати їх с уду в письмовій формі, не пізн іше дати судового засідання.

Як свідчать матеріали справи, письмові запереченн я кредиторів щодо наявності обставин, які перешкоджають розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу по суті, відсутні.

Уповноважені предста вники кредиторів в засіданні суду проти затвердження зві ту ліквідатора та ліквідацій ного балансу банкрута запере чень не подавали.

Інші уповноважені предста вники кредиторів в засідання суду не з'явились, хоча про ча с та дату судового засідання були повідомлені належним ч ином.

Розглянувши матеріли с прави, подані документи, засл ухавши уповноважених предст авників кредиторів та лікві датора Мамедова А.В., господар ський суд

ВСТАНОВИВ:

Приватне підприємство "П івденне" (с. Буряки, Бердичівсь кого району) зареєстроване Б ердичівською районною держа вною адміністрацією, рішення №128 від 05.03.01р., за юридичною адрес ою: 13365, Житомирська область, Бе рдичівського району, с. Буряк и, вул. Жовтнева, 1А, про що видан о Свідоцтво про Державну реє страцію юридичної особи та п рисвоєно ідентифікаційний код 31338312.

Відповідно до п. 1.1 Статуту пі дприємства зазначено, що При ватне підприємство "Південн е" є сільськогосподарським п ідприємством, власник якого є ОСОБА_3 що проживає за ад ресою: АДРЕСА_1 та є повним правонаступником СТОВ "Буря ки" (с. Буряки, Бердичівського району) у відповідності до Ук азу Президента "Про невідкла дні заходи щодо прискорення реформування аграрного сект ора економіки" від 03.12.99р. за №1529/99.

Предмет та цілі діяльності підприємства визначено в п. 2 Статуту, згідно якого пріори тетним направленням діяльно сті підприємства є, зокрема, в ирощування, виробництво прод укції рослинництва та тварин ництва, переробка та продаж п родукції рослинництва та тва ринництва; виробництво та пр одаж продуктів харчування; в ирощування та відгодівля м'я со-молочних порід тварин, тощ о.

Власником (засновником) під приємства, у відповідності д о п. 3.1.1 Статуту є фізична особа , вказана в п. 1.1 цього Статуту.

Пунктами 5.1, 5.2 Статуту зазнач ено, що майно підприємства ст ановлять основні фонди та об оротні кошти, а також інші цін ності, вартість яких відобра жена в самостійному балансі. Підприємство може утворюват и статутний фонд у розмірі та порядку встановленому власн иком. Майно підприємства нал ежить власнику і використову ється підприємством за його вказівкою. Розпорядження оре ндованим майном, паями, земле ю здійснюється власником ві дповідно до укладених догово рів. виключно власнику належ ить право прийняття рішення про продаж підприємства.

Порядок використання приб утку підприємства, відповідн о до п. 8.4 Статуту, визначається власником або за його доруче нням, радою підприємства, апа ратом управління, або директ ором підприємства.

У відповідності до п.п. 9.1, 9.2 Ст атуту підприємства передбач ено, що ліквідація та реорган ізація підприємства проводи ться за рішенням власника аб о суду чи арбітражного суду. П ідприємство вважається реор ганізованим або ліквідован им з моменту виключення його з державного реєстру Україн и.

Ухвалою господарського су ду від 16.12.2007р. порушено провадже ння у справі №7/174-Б про банкрут ство Приватного підприємств а "Південне" (с. Буряки, Бердичі вського району) за правилами ст.ст. 8,11-13 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання йог о банкрутом".

Оголошення про порушення п ровадження у справі про банк рутство ПП "Південне" (с. Буряк и, Бердичівського району) бул о опубліковано 22.01.08р. в офіційн ому друкованому органі Верхо вної Ради України, газеті "Гол ос України" №11.

Після публікації оголошен ня в порядку, визначеному ст. 1 4 Закону №2343надійшли заяви кре диторів з грошовими вимогами до боржника.

За результатами розгляду с прави у підготовчому засідан ні суду, ухвалою від 05.06.08р. госпо дарським судом затверджено р еєстр вимог кредиторів.

Постановою від 12.09.08р. господа рський суд визнав боржника б анкрутом, відкрив ліквідацій ну процедуру банкрута та при значив ліквідатором арбітра жного керуючого Мамедова А.В . (а.с. 59-60, т. 2).

Ліквідатором на виконання своїх повноважень у відпові дності до ст. 23 Закону №2343 опубл іковано оголошення в офіційн ому друкованому органі, газе ті "Голос України" від 31.10.2008р. за № 208 про визнання боржника ПП "Пі вденне" банкрутом та відкрит тя ліквідаційної процедури ( а.с. 71, т. 2).

На виконання вимог ст. 25 Зако ну №2343 ліквідатор Мамедов А.В. щ одо встановлення, продажу ма йнових активів банкрута вжив ав наступні заходи:

- за результатами проведено ї інвентаризації фактично на явних цінностей підприємств а-боржника встановлено наст упні майнові активи: будівля магазину; будівля корівника ; будівля телятника; будівля с винарника; будівля зерносхов ища; будівля контори; автомоб іль САЗ3507 в розукомплектовано му стані; бульдозер ДТ-75 в розу комплектованому стані (Акт к онтрольної перевірки інвент аризації цінностей на ПП "Пів денне" ( а. с. 102, т. 2);

- оскільки будівлі знаходил ись в занедбаному стані, 31.10.08р. к омітетом кредиторів затверд жено оцінку та процедуру ре алізації автомобіля САЗ 3507 за ціною 1152 грн. та бульдозера Т-75 з а ціною 5040 грн.;

- згідно договорів від 14.11.08р. т а 21.11.08р. здійснено реалізацію в ищевказаних транспортних за собів, отримано 6192, 00 грн.;

- направлено листи до банків ських установ, які обслугову вали рахунки банкрута, зокре ма, до Філії АБ "Енергобанк" ві д 10.11.08р., філії ВАТ "Укрексімбанк " від 10.11.08р., філії Промінвестбан ку в м. Бердичеві від 10.11.08р. та ін ших, з проханням закрити пото чні рахунки банкрута;

- були реалізовані будівля т елятника (інв. №273) за ціною 10 528, 79 г рн. та будівля свинарника (інв . №264) за ціною 24 979, 40 грн., загалом 3550 8, 19 грн.;

- відповідно до звіту про пр оведення незалежної оцінки м айна підприємства-банкрута в изначена його вартість будів лі магазину на суму 17 677, 00 грн., д ана будівля була реалізована по вартості, визначеній експ ертизою, від її реалізації на дійшли кошти на суму 17 677, 00 грн.;

- у відповідності до звіту н езалежного експерта було виз начено вартість решти майнов их активів банкрута, а саме: ци стерни ПММ (металобрухт) на су му 4 052, 50 грн.; будівлі корівника (інв. №233) на суму 13 989, 19 грн.; будівл і свинарника (інв. №286) на суму 8094 , 61 грн., яка була визначена з ур ахуванням розбирання їх на б удматеріали, оскільки їх реа лізація як об'єктів нерухомо сті, враховуючи їх стан та міс це розташування не мала жодн их перспектив;

- від реалізації цистерни ПМ М (металобрухт), будівлі свина рника (інв. №286), часткової реалі зації корівника (інв. №233) отрим ано коштів на загальну суму 19 228, 19 грн.;

- станом на 18.11.09р. було здійсне но частково реалізацію будів лі корівника на суму 1850, 00 грн.;

- згідно звіту незалежного е ксперта визначено вартість майна нежитлової будівлі ко нтори на суму 28 195, 53 грн.;

- у зв'язку з відсутністю поп иту на придбання приміщення контори, комітетом кредитор ів банкрута прийнято рішення про її уцінку; згідно договор у купівлі-продажу від 06.05.11р. при міщення контори було реалізо вано 3000, 00 грн.;

- 07.12.09р. ліквідатором Мамедови м А.В. територіальній громаді с. Буряки в особі Буряківсько го сільського голови було пе редано шість об'єктів комуна льної (соціальної) інфрастру ктури: сільські дороги, їдаль ня, баня, дитячий садок, будино к культури, фельдшерський пу нкт;

- в ході здійснення ліквідац ійної процедури ліквідаторо м встановлено, що будівлю зер носховища було реалізовано д ля погашення заборгованості податкового боргу перед Бер дичівською ОДПІ;

- у зв'язку із внесенням змін до Земельного кодексу Украї ни, ліквідатором направлено заяву до Буряківської сільсь кої ради з проханням надати д озвіл (рішення) на оформлення права користування (оренди) земельної ділянки, на які роз ташований об'єкт нерухомості нежитлова будівля контора, щ о розташована за адресою: с. Бу ряки, Бердичівського району, вул. Шевченко, 2;

- через відсутність пропози цій на придбання автомобіля УАЗ-3303 комітетом кредиторів б уло прийнято рішення про йог о списання та реалізовано за вартістю металобрухту, крім того, прийнято рішення про сп исання об'єкту нерухомості - б удівлі контори за адресою с. Б уряки, Бердичівського району , вул. Шевченка, 2 з подальшою ре алізацією в якості матеріалі в;

- у зв'язку з відмовою Бурякі вської сільської ради у прий нятті на баланс майна соціал ьної сфери, а саме приміщення профілакторію, ліквідатором прийнято рішення про включе ння даного майна до складу лі квідаційної маси банкрута;

- від реалізації нежитловог о приміщення профілакторію н адійшли кошти в сумі 3000, 00 грн., в ід реалізації приміщення кон тори - 4000, 00 грн., в якості металоб рухту було списано автомобіл ь УАЗ 3303 за ціною 1567, 5 грн.;

- в процесі встановлення ная вності майнових активів лікв ідатором Мамедовим А.В. було н аправлено кілька заяв до пра воохоронних органів Бердич івського району з проханням вжити заходи прокурорського реагування по встановленню місцезнаходження майна бан крута, яке згідно протоколу р озпаювання КСП "ім. Петровськ ого" від 18.04.01р. було віднесено в фонд кредиторської заборго ваності, фонд заборгованості по заробітній платі та в фонд погашення кредиторської заб оргованості по авансах;

- однак, в результаті провед ених перевірок працівникам и правоохоронних органів Бе рдичівського району ліквіда тору було відмовлено в поруш енні кримінальної справи;

- ліквідатором вживались за ходи, спрямовані на пошук фак тичного встановлення заборг ованості по заробітній платі , згідно яких, встановлено на явність, за даними ВДВС Берди чівського МРУЮ, заборгованос ті за виконавчими листами пе ред колишніми працівниками п ідприємства-банкрута у семи осіб;

- в ході проведеної роботи п о пошуку осіб, відносно яких б анкрут має заборгованість з виплати заробітної плати, лі квідатором встановлено лише 5 осіб із загальною сумою вим ог - 5851,72 грн.;

- Головне управління стати стики у Житомирській області своїми листами за №09/2-7/548 від 29.12.08 р. та 09/2-7/51 від 04.02.09р. повідомило пр о те, що підприємством-банкру том протягом 2007-2008р.р. в органи с татистики статистичну звітн ість з праці за ф. №1ПВ не надав ались, а також те, що боржник п ризупинив економічну діяльн ість у 2006р., статистичну звітн ість не подавав за 2006-2008р.р. (а.с. 10 0, т. 2);

- Управління Пенсійного фон ду України в Бердичівському районі Житомирської області своїм листом за №5963/04 від 28.07.09р. по відомило про те, що банкрутом звітність по персоніфікован ому обліку подано за 2001-2005р.р., зв іти за 2006-2008р.р. не подавались (а.с . 101, т. 2).

- за рахунок реалізації майн а банкрута в ході ліквідацій ної процедури отримано кошти в загальній сумі 87 990,51 грн., яки б ули спрямовані на погашення вимог першої черги та частко ве ( повне) погашення вимог др угої черги, і зокрема:

- витрати по публікації ого лошень - 1 356, 65 грн.. , з них 245 грн. - ви трати по публікації об'яви пр о порушення справи про банкр утство (протокол комітету кр едиторів від 31.10.08р.); 297,9 грн. - витр ати по публікації об'яви про в изнання боржника банкрутом ( протокол комітету кредиторі в від 31.10.08р.); 216,8 грн. - витрати по пу блікації об'яви про розшук ко лишніх працівників банкрута , перед якими існує заборгова ність по заробітній платі; 180, 15 грн. - витрати по публікації о б'яви про продаж майна банкру та; 147,5 грн. - витрати по публікац ії об'яви про продаж майна бан крута; 79 грн. - витрати по публік ації об'яви про продаж майна б анкрута; 161,3 грн. - витрати по пуб лікації об'яви про продаж май на банкрута; 29 грн. - витрати по публікації об'яви про продаж майна банкрута;

- відшкодування витрат кре диторів по оплаті держмита з а подачу заяв - 425 грн. (протокол комітету кредиторів від 09.12.08р .);

- оплата за внесення до Єдин ої бази даних інформації, щод о кредитора та його грошових вимог по справі про банкрутс тво № 7/174-Б - 200 грн. (протокол коміт ету кредиторів від 09.12.08р.);

- відшкодування судових ви трат кредиторів по справі №7/17 4"Б" - 250 грн. (протокол комітету кр едиторів від 09.12.08р.);

- погашення вимог кредиторі в - 17 105,38 грн.., з них: 6 800 грн. - частков е погашення кредиторських ви мог Управління Пенсійного фо нду України в Бердичівському районі; 6 800 грн. - часткове погаш ення кредиторських вимог Бер дичівського міського центру зайнятості; 2 947,57 грн. - повне пог ашення кредиторських вимог Ф онду соціального страхуванн я з тимчасової втрати працез датності Житомирського обла сного відділення виконавчої дирекції; 557, 81 грн. - повне погаш ення кредиторських вимог Фон ду соціального страхування в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань.

- погашення заборгованості по заробітній платі перед ко лишніми працівниками банкру та - 5 851,72 грн.;

- оплата послуг експерта за проведення незалежної оцінк и майна банкрута -1710 грн.., з них: 4 500 грн. (протокол комітету кред иторів від 09.12.08р.); 360 грн. протоко л комітету кредиторів від 09.12.08 р.). 500 грн. (протокол комітету кр едиторів від 4.10.09р.); 2 200 грн. (прото кол комітету кредиторів від 14.10.09р.); 1150 грн. (протокол комітету кредиторів від 14.10.09р.);

- оплата послуг нотаріуса - 1 7 65 грн.., з них: 115 грн. (завіряння фо токопій та карток підписів; п ротокол комітету кредиторів від 31.10.08р.); 1 350 грн. - (оформлення ку півлі - продажу магазину; прот окол комітету кредиторів від 25.05.09р.) 300 грн. завіряння фотокоп ій та карток підписів; проток ол комітету кредиторів від 14.1 0.09р.);

- оплата послуг державного р еєстратора - 137,8 грн., з них: 78 грн. (протокол комітету кредитор ів від 31.10.08р.); 59,8 грн. (протокол ком ітету кредиторів від 31.10.08р.);

- оплата послуг БТІ (оформле ння правовстановлюючих доку ментів на нежитлову будівлю контори) - 834,11 грн.;

- поштові витрати - 290, 75 грн. (пр отоколи комітету кредиторів від 31.10.08р., .10.09р., 03.03.10р.); витрати на п аливо - 8 053, 41 грн. (протоколи комі тету кредиторів від 1.10.08р., 14.10.09р., 03.03. І0р.), витрати на телефонні п ереговори - 465 грн. (протоколи ко мітету кредиторів від 1.10.08р., 14.10.0 9р., 03.03.І0р.), витрати на оплату РК О банку - 147,84 грн., оплата послуг помічника арбітражного керу ючого - 9 750 грн. (протоколи коміт ету кредиторів від 14.10.09р., 03.03.10р.), відшкодування витрат арбіт ражного керуючого по викорис танню власного автомобіля - 3 950 грн. (протоколи комітету кре диторів від 14.10.09р., 03.03.10р.); відшкод ування витрат на канцтовари та витратні матеріали до орг техніки -960 грн. (протокол коміт ету кредиторів від 03.03.10р.).

- оплата послуг арбітражно го керуючого з моменту призн ачення по 01.06.11р. -\ 456,3 грн. (розраху нок додається), з них: виплачен о - 27 738 грн. (по 01.01.10р.); заборгованіс ть - 35 7183 грн.

Інших майнових активів бан крута, на які можливо було б з вернути стягнення в ході зді йснення ліквідаційної проце дури банкрута ліквідатором не виявлено.

В засіданні суду ліквідато р Мамедов А.В. повідомив про те , що на засіданні комітету кре диторів банкрута було знищен о печатку підприємства, на пі дтвердження викладеному над ано Акт знищення печатки від 24.10.11р. та його фото.

У зв'язку з відсутністю у ба нкрута майна, грошових кошті в та інших активів, залишилис я непогашеними вимоги насту пних кредиторів:

1) Бердичівської ОДПІ на сум у 145010, 53 грн.;

2) УПФУ в Бердичівському рай оні на суму 20 918, 84 грн.;

3) ТОВ "Хліб України-Полісся" н а суму 55044, 37 грн.;

4) Бердичівського МЦЗ на сум у 19 081, 25 грн. ;

5) ВАТ "Укртелеком" в особі ЦЕЗ №1 Житомирської філії на суму 17484, 98 грн.;

Як вбачається із ліквідаці йного балансу банкрута ПП "Пі вденне" (с. Буряки, Бердичівськ ого району), майнові активи у б анкрута відсутні (а.с. 155-156, т. 3).

У зв'язку з тим, що у банкрута відсутні будь-які майнові ак тиви, останній не може погаси ти заборгованість перед кред иторами та продовжувати свою підприємницьку діяльність.

Комітет кредиторів на своє му засіданні 26.08.2011р. прийняв ріш ення про звернення до господ арського суду з клопотанням про затвердження звіту лікв ідатора Мамедова А.В. та лікві даційного балансу банкрута П П "Південне" (с. Буряки, Бердичі вського району), припинення п ровадження у справі про банк рутство (а.с. 153-154, т. 3).

Зважаючи на вищевикладене , господарський суд приходит ь до висновку, що ліквідаторо м Мамедовим А.В. вжито всіх мо жливих заходів щодо виявлен ня, реалізації активів банкр ута ПП "Південне" (с. Буряки, Бер дичівського району) у справі №7/174-Б та дотримано вимоги Зако ну України "Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом", у зв'язку з цим, ліквідаційний б аланс та звіт ліквідатора н алежить затвердити, а підпри ємство-банкрута - ліквідуват и.

За таких обставин, господар ський суд вважає за необхідн е зобов'язати ліквідатора Ма медова А.В. вжити заходів для з акриття основного ліквідац ійного рахунку банкрута № 2600 1592246001, відкритого 07.11.2002 року у ЖРУ П АТ КБ "Приватбанк" ( м. Житомир М ФО 311744) у встановленому чинним законодавством порядку , вч инити дії, передбачені Закон ом України "Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб-підприємців", відп овідні докази про виконану р оботу надати суду.

Окрім того, господарський с уд, з врахуванням змісту п. 20 Ін струкції "Про порядок відкри ття, використання і закриття рахунків у національній та і ноземних валютах", затвердже ної постановою Правління НБУ від 12.11.03р. за №492, ухвалює задовол ьнити клопотання ліквідато ра Мамедова А.В. про надісланн я копії ухвали суду про лікв ідацію юридичної особи банкі вській установі - ПАТ КБ "Прива тбанк" ( м. Дніпропетровськ).

Згідно п. 5 ст. 31 Закону Україн и "Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом" вимоги, зая влені після закінчення строк у, встановленого для їх подан ня, вважаються погашеними.

Відповідно до п. 6 ст. 31 даного Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вваж аються погашеними.

Частиною 2 ст. 32 Закону передб ачено, що якщо за результатам и ліквідаційного балансу піс ля задоволення вимог кредито рів не залишилося майна, госп одарський суд виносить ухва лу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

Пунктом 6 ч. 2 ст. 40 вищезазначе ного Закону, господарський с уд припиняє провадження у сп раві про банкрутство, якщо за тверджено звіт ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом.

Керуючись ст. 22, 25-32, п. 6 ч. 2 ст. 40 За кону України "Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м", ст. 39 Закону України "Про дер жавну реєстрацію юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців", ст. 86 ГПК України, господа рський суд

УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквіда тора Мамедова А.В. та ліквідац ійний баланс банкрута Приват ного підприємства "Південне" (с. Буряки, Бердичівського рай ону).

2. Ліквідувати юридичну осо бу-банкрута Приватне підпри ємство "Південне", що зареєст роване Бердичівською районн ою державною адміністрацією , рішення №128 від 05.03.01р., за юридич ною адресою: 13365, Житомирська о бласть, Бердичівського район у, с. Буряки, вул. Жовтнева, 1А, і дентифікаційний код 31338312.

3. Вважати погашеними вимог и наступних кредиторів:

1) Бердичівської ОДПІ на сум у 145010, 53 грн.;

2) УПФУ в Бердичівському рай оні на суму 20 918, 84 грн.;

3) ТОВ "Хліб України-Полісся" н а суму 55044, 37 грн.;

4) Бердичівського МЦЗ на сум у 19 081, 25 грн. ;

5) ВАТ "Укртелеком" в особі ЦЕЗ №1 Житомирської філії на суму 17484, 98 грн.;

4. Вважати погашеними вимог и кредиторів, заявлені після закінчення строку, встановл еного для їх подання відпові дно до п. 5 ст. 31 Закону України "П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом".

5. Ліквідатору Мамедову А.В. відповідно до цієї ухвали су ду:

- вжити заходів для закриття ліквідаційного рахунку ПП "Південне" (ідентифікаційний код 31338312) № 26001592246001, відкритого 07.11.2002 р оку у ЖРУ ПАТ КБ "Приватбанк" ( м . Житомир МФО 311744) у відповідно сті до п. 20 Інструкції "Про поря док відкриття, використання і закриття рахунків у націон альній та іноземних валютах" , затвердженої постановою Пр авління НБУ від 12.11.03р. за №492;

- вжити заходи для проведенн я державної реєстрації припи нення юридичної особи;

- докази вжиття вказаних зах одів надіслати на адресу гос подарського суду.

6. Копію ухвали про затвердж ення звіту ліквідатора Мамед ова А.В. та ліквідаційного бал ансу банкрута надіслати Дер жавному реєстратору Бердичі вської РДА для здійснення за ходів щодо державної реєстра ції припинення юридичної осо би в день набрання ухвалою за конної сили.

7. Державному реєстратору Б ердичівської РДА надіслати н а адресу господарського суду довідку з ЄДР із внесеними з аписом про судове рішення що до припинення юридичної особ и, що пов'язане з банкрутством згідно запиту.

8. Провадження у справі прип инити.

9. Копію ухвали надіслати лі квідатору Мамедову А.В., Секто ру з питань банкрутства у Жит омирській області, ПАТ КБ "При ватбанк" (м. Дніпропетровськ, в ул. Набережна Перемога, 50), кред иторам банкрута.

Суддя Машевська О.П.

< Поле для текста >

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - ліквідатору Мамедову А.В.

3- Державному реєстратору Бе рдичівської РДА + запит на вид ачу довідки (рек. з повідомл. )

4- Сектору з питань банкрутс тва у Житом. обл.

5- ПАТ "КБ" Приватбанк" (49094, м. Дні пропетровськ, вул. Набережна Перемоги, 50) реком. з повідомл .

6-Берд. ОДПІ

7- ВВД ФСС НВВ ПЗ у м. Бердичев і

8- УПФУ в Бер. р-ні

9- ТОВ "Хліб України-Полісся" ( м. Житомир)

10- ВВД ФСС ТВП Житом. обл. відд іл.

11- Бердич. міськ. центр зайнят ості

12- ВАТ "Укртелеком" в особі ЦЕ З №1 Житомирської філії

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення25.10.2011
Оприлюднено08.11.2011
Номер документу18919167
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/174-б

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 31.01.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Постанова від 22.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 12.02.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Постанова від 22.01.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Постанова від 11.11.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 12.09.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 13.06.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні