Ухвала
від 02.11.2011 по справі 2а-0870/9809/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИ Й АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

02 листопада 2011 року Спр ава № 2а-0870/9809/11

м. Запоріжжя

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду С трельнікова Наталя Вікторів на, розглянувши матеріали ад міністративного

позову: Державної под аткової інспекції у Ленінськ ому районі м. Запоріжжя,

до: Товариства з обмеж еною відповідальністю «АКТИ В», м. Запоріжжя,

про: припинення юриди чної особи,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспек ція у Ленінському районі м. За поріжжя звернулась з адмініс тративним позовом до Товарис тва з обмеженою відповідальн істю «АКТИВ», в якому позивач просить припинити юридичну особу відповідача на підстав і ч. 2 ст. 38 Закону України «Про д ержавну реєстрацію юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців», у зв'язку із непода ння протягом року органам де ржавної податкової служби по даткових декларацій, докумен тів фінансової звітності від повідно до закону.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні. Адміністративний п озов подано з додержанням ви мог статей 104-106 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність долучити до участі у справі в якості третіх осіб засновників (учасників) ТОВ « АКТИВ», ОСОБА_1 та ОСОБА_ 2, оскільки рішення у справі може вплинути на їх права, сво боди, інтереси або обов'язк и.

Крім того, суддя визнав за н еобхідне витребувати у сторі н всі наявні у них документи т а матеріали, які можуть бути в икористані як докази у справ і.

Також, в ході підготовчого п ровадження по справі були пр оведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які під лягають виклику в судове зас ідання, визначено факти, які необхідно встановити для вир ішення спору тощо.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС У країни суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Зап орізькому окружному адмініс тративному суді за адміністр ативним позовом Державної по даткової інспекції у Ленінсь кому районі м. Запоріжжя до То вариства з обмеженою відпові дальністю «АКТИВ» про припин ення юридичної особи.

Залучити до участі у справі у якості третіх осіб, на сторо ні відповідача:

- ОСОБА_1, що зареєст рований за адресою: АДРЕСА_ 1, 49108;

- ОСОБА_2, що зареєст рована за адресою: АДРЕСА_2 , 49108.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 15 листопад а 2011 року о 14:00 яке буде пров одитися суддею Стрельніково ю Н.В. одноособово, в приміщенн і Запорізького окружного адм іністративного суду за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівс ька, 65 в.

Зобов'язати сторони нада ти в судове засідання всі ная вні в них документи та матері али, які можуть бути використ ані як докази у справі. Належн им чином засвідчені копії ви требуваних документів - у с праву, оригінали - суду для о гляду.

Відповідачу, у разі невизна ння адміністративного позов у, надати письмові заперечен ня на позов та їх нормативно-д окументальне обґрунтування .

Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особа м, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов' язки.

Роз'яснити сторонам поло ження ч. 3 ст. 122 КАС України відп овідно до якого особа, яка бер е участь у справі, має право за явити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщ о таке клопотання заявили вс і особи, які беруть участь у сп раві, судовий розгляд справи здійснюється в порядку пись мового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя (підпис) Н.В. Стрельнікова

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.11.2011
Оприлюднено08.11.2011
Номер документу18947688
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/9809/11

Ухвала від 02.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Постанова від 29.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

Ухвала від 02.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Стрельнікова Наталя Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні