Ухвала
від 03.11.2011 по справі 5/104-б-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"03" листопада 2011 р. Справа № 5/104-Б-10

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді С итюка В.Г., при секретарі Ма льцевій О.В., розглянувши спра ву

за заявою Державної по даткової інспекції у м. Херсо ні

до товариства з обмежен ою відповідальністю "УЗПМ 10", м . Херсон

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора: ОСОБА_1., с т. держ. податк. інспектор, дов . у справі,

ліквідатор: арбітражний к еруючий Шахов В.А.

в с т а н о в и в:

Постановою господарсь кого суду від 21.10.10 р. боржника ви знано банкрутом і відкрито л іквідаційну процедуру.

Ухвалою суду від 12.01.11 р. лікві датором банкрута призначено арбітражного керуючого Шах ова В.А., якого зобов'язано зді йснити ліквідаційну процеду ру та подати до суду звіт і лік відаційний баланс з документ альним підтвердженням прийн ятих заходів.

Ухвалою господарського су ду від 03.10.11 р. у зв'язку з закінче нням строку ліквідаційної пр оцедури призначено судове за сідання, зобов'язано ліквіда тора подати до суду звіт і лік відаційний баланс з документ альним підтвердженням прийн ятих заходів.

Ліквідатором подано до суд у звіт і ліквідаційний балан с банкрута, просить їх затвер дити.

В судовому засіданні 20.10.11 р., у зв'язку з необхідністю надан ня ліквідатором до суду дода ткових матеріалів з ліквідац ійної процедури, оголошувала ся перерва до 03.11.11 р.

Після перерви ліквідаторо м подано до суду додаткові ма теріали з ліквідаційної проц едури та повідомлено, що прий нятими заходами в ліквідацій ній процедурі встановлена ві дсутність будь-якого майна т а коштів, за рахунок яких мож ливо було б погасити кредито рську заборгованість. Просит ь затвердити звіт та ліквіда ційний баланс, а юридичну осо бу банкрута ліквідувати.

Заслухавши ліквідатора, р озглянувши звіт та ліквідаці йний баланс, суд вважає їх так ими, що підлягають затвердже нню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 32 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" лікві датор подає до господарськог о суду звіт і ліквідаційний б аланс. Господарський суд піс ля заслуховування звіту лікв ідатора та думки членів комі тету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу п ро затвердження звіту ліквід атора та ліквідаційного бала нсу. Якщо за результатами лік відаційного балансу після за доволення вимог кредиторів н е залишилося майна, господар ський суд виносить ухвалу пр о ліквідацію юридичної особи банкрута.

Згідно ч. 5 ст. 32 цього Закону, якщо ліквідатор не виявив ма йнових активів, що підлягают ь включенню до ліквідаційної маси, він зобов'язаний подати господарському суду ліквіда ційний баланс, який засвідчу є відсутність у банкрута май на.

Прийнятими ліквідатором з аходами встановлена відсутн ість у боржника будь-яких май нових активів, за рахунок яки х можливо було б погасити кре диторську заборгованість.

Вказані обставини підтвер джуються звітом ліквідатора , реєстром вимог кредиторів, а ктом інвентаризації від 20.11.11 р ., актом обстеження від 20.11.11 р., до відками БТІ від 19.05.10 р. та 01.11.11 р. пр о відсутність у боржника нер ухомості, довідкою ДАІ від 06.05.1 0 р. про відсутність у боржника транспортних засобів, довід кою інспекції держтехнагляд у від 15.04.10 р. про відсутність у б оржника сільгосптехніки.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вим оги, заявлені після закінчен ня строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

Згідно ч. 6 ст. 31 цього Закону, в имоги не задоволені за недос татністю майна, вважаються п огашеними.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна та коштів вимо ги кредиторів вважаються пог ашеними.

За таких обставин, звіт та л іквідаційний баланс банкрут а підлягають затвердженню, ю ридична особа банкрута лікві дації і виключенню з Єдиного державного реєстру підприєм ств і організацій України.

Провадження у справі у зв'яз ку з затвердженням звіту та л іквідаційного балансу припи няється.

Враховуючи викладене, кер уючись ст. ст. 24, 32, п. 6 ч. 1 ст. 40, ст. 52 З акону України "Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом", суд, -

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс ТзОВ "УЗ ПМ 10", м. Херсон затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - т овариство з обмеженою відпов ідальністю "УЗПМ 10", м. Херсон, і дентифікаційний код 36064870 лікві дувати та виключити з Єдиног о державного реєстру підприє мств і організацій України.

3.Провадження у справі припи нити.

Суддя В.Г. Ситюк

Дата ухвалення рішення03.11.2011
Оприлюднено09.11.2011
Номер документу18984877
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —5/104-б-10

Ухвала від 03.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Ситюк В.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні