Ухвала
від 07.11.2011 по справі 2а-0870/10126/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

07 листопада 2011 року Спра ва № 2а-0870/10126/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Щербак А.А., перевіривши мат еріали адміністративного по зову державної податкової ін спекції у Орджонікідзевсько му районі м. Запоріжжя до прив атного підприємства «Аннушк а-95» про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

03 листопада 2011 року позивач з вернувся до Запорізького окружного адміністративног о суду з адміністративним по зовом до приватного підприєм ства «Аннушка-95» про припинен ня юридичної особи.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких державн а податкова інспекція у Ордж онікідзевському районі м. За поріжжя є суб' єктом владних повноважень. Зазначений спі р згідно із статтею 17 КАС Укра їни належить до юрисдикції а дміністративних судів та має розглядатись у порядку адмі ністративного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС Укр аїни треті особи, які не заявл яють самостійних вимог на пр едмет спору, можуть бути залу чені до участі у справі з ініц іативи суду.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предме т спору засновника приватно го підприємства «Аннушка-95»: ОСОБА_2.

Судом встановлено, що позив ачем був дотриманий передбач ений строк звернення до суду , визначений ст. 99 КАС України.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і при значити справу до судового р озгляду.

Керуючись ст. ст. 53, 99, 104, 107, 160, 165 КА С України, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадженн я у справі за адміністративн им позовом державної податко вої інспекції у Орджонікідзе вському районі м. Запоріжжя д о приватного підприємства «А ннушка-95» про припинення юрид ичної особи.

Залучити в якості третьої о соби, яка не заявляє самостій них вимог на предмет спору за сновника приватного підпри ємства «Аннушка-95»: ОСОБА_2 , яка мешкає за адресою: 69035, АД РЕСА_1.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 22 листопад а 2011 року об 09:30 яке буде про водитися суддею Щербаком А.А . одноособово в приміщенні Запорізького окружного ад міністративного суду за адре сою: м. Запоріжжя, вул. Кремлів ська, 65в, каб.132.

Зобов' язати позивача у су дове засідання надати: докум енти, що посвідчують правови й статус юридичної особи; пис ьмові нормативно та документ ально обґрунтовані поясненн я по суті спору; листування мі ж сторонами по суті спору (з до казами направлення або вруче ння кореспонденції); довідку ДПІ про відсутність заборго ваності перед бюджетом, дові дку УПФУ про відсутність заб оргованості, довідки із фонд ів соціального страхування п ро відсутність заборгованос ті, довідку з державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців на відпо відача; довідку про встановл ення фактичного місцезнаход ження платника податків та а кт про незнаходження за юрид ичною адресою, якщо даний фак т має місце бути; свідоцтво пр о державну реєстрацію; оригі нали витребуваних та доданих до позову документів надати суду для огляду, копію у справ у;

Запропонувати відповідачу у судове засідання надати: до кументи, що посвідчують прав овий статус юридичної особи; письмові нормативні та доку ментальні обґрунтування поз ову; у разі невизнання адміні стративного позову подати су ду до судового засідання пис ьмові заперечення проти позо ву та докази на обґрунтуванн я цих заперечень; письмові по яснення з приводу обставин, в икладених у позові; листуван ня між сторонами по суті спор у (з доказами направлення або вручення кореспонденції); пи сьмово належним чином засвід чені копії витребуваних доку ментів надати у справу, оригі нали - суду для огляду.

Третій особі запропонуват и надати письмові пояснення з приводу обставин, викладен их у позові.

Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі та трет ій особі.

На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя А.А. Щ ербак

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.11.2011
Оприлюднено10.11.2011
Номер документу18998877
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/10126/11

Постанова від 12.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 07.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 26.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 07.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні