Ухвала
від 31.10.2011 по справі 42/20б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

31.10.11 р. Справа № 42/20б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління Пенсійного фонду України в м.Слов'янсь ку

до боржника Колективного п ідприємства „Дочірнє підпри ємство „Хімбуд” Закритого ак ціонерного товариства „Донм ашбуд”, м.Слов'янськ

про визнання банкрутом

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредиторів: ОСОБА_1 - за довіреністю від ОКП „Доне цьктеплокомуненерго”, м.Доне цьк

від боржника: не з'явився

від ліквідатора (кредитора ): ОСОБА_2. - за довіреністю від УПФУ в м.Слов'янську

Ухвалою суду від 09.03.11 за заявою Управління Пенсійног о фонду України в м.Слов'янс ьку господарським судом Доне цької області порушена справ а про банкрутство відсутньог о боржника Колективного підп риємства „Дочірнє підприємс тво „Хімбуд” Закритого акціо нерного товариства „Донмашб уд”, м.Слов'янськ.

Постановою суду від 04.04.11 борж ник визнаний банкрутом, відк рита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 04.04.11 та пр изначений ліквідатор - УПФУ в м.Слов'янську.

За результатами лікві даційної процедури ліквідат ор представив до суду для зат вердження звіт про проведену роботу та ліквідаційний бал анс.

Ухвалою суду від 23.09.11 су дове засідання з розгляду зв іту ліквідатора та ліквідаці йного балансу банкрута призн ачено на 31.10.11 та ліквідатора зо бов'язано надати визначени й перелік додаткових докумен тів.

Господарський суд ро зглянувши в судовому засідан ні 31.10.11 дані звіту та ліквідаці йного балансу, заслухавши ви ступ представника ліквідато ра, встановив:

На виконання вимог с т.25 Закону України „Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором пров едені заходи, направлені на в иявлення майна банкрута та м ожливих кредиторів.

Ліквідатором письмов о повідомлені про визнання б оржника банкрутом всі можлив і кредитори, а саме: Слов'янс ький міський центр зайнятост і, Відділення виконавчої дир екції ФСС від нещасних випад ків на виробництві та профес ійних захворювань України в м.Слов'янську, УПФУ у м.Слов' янську, Слов'янська міська виконавча дирекція Донецько го обласного відділення ФСС з тимчасової втрати працезда тності.

Згідно отриманих відп овідей з вимогами до боржник а звернулися наступні кредит ори: УПФУ в м.Слов'янську, Від ділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Слов 'янську, Слов'янський місь кий центр зайнятості, Слов' янська ОДПІ, Обласне комунал ьне підприємство „Донецькте плокомуенрго”, м.Донецьк.

У відповідності з вим огами ст. 32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” ліквідатором був складений реєстр вимог кредиторів, який доданий до звіту ліквідатора. Відповідн о до поданого звіту вимоги кр едитора визнані ліквідаторо м в повному обсязі та включен і до реєстру вимог кредиторі в.

З метою виявлення май на відсутнього боржника лікв ідатором направлені запити д о КП „Бюро технічної інвента ризації м.Слов'янськ”, Упра вління Держкомзему в м.Слов' янську, ВРЕР м.Слов'янська У ДАІ УМВС України в Донецькій області, ВДВС Слов'янськог о МУЮ.

Згідно довідок вищев казаних органів реєстрації у боржника не виявлено майнов их активів.

За даними податкової інспекції за боржником заре єстрований рахунок у Філії П АТ Промінвестбанк в м.Слов' янську. Відповідно до надани х документів встановлено, що на розрахунковому рахунку б анкрута виявлені грошові кош ти, які за усними поясненнями ліквідатора, наданими в судо вому засіданні направленні н а покриття витрат, пов'язан их із закриттям рахунку в уст анові банку.

Таким, чином у ході лі квідаційної процедури встан овлено, що у банкрута відсутн є будь-яке майно та воно не мож е бути виявлено, що підтвердж ується запитами ліквідатора банкрута та відповідями на н их відповідних державних орг анів, що здійснюють реєстрац ію та облік рухомого та нерух омого майна.

В зв'язку з відсутні стю майнових активів боржник а, вимоги кредиторів залишил ися незадоволеними та відпов ідно до приписів п. 6 ст. 31 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” вважаються погашеними.

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

За результатами ро згляду в судовому засіданні звіту ліквідатора та ліквіда ційного балансу суд визнає ї х такими, що підлягають затве рдженню, а підприємство-банк рут - ліквідації, оскільки в силу п.2 ст.32 Закону України “Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом”, якщо за резул ьтатами ліквідаційного бала нсу після задоволення вимог кредиторів не залишилося май на, господарський суд виноси ть ухвалу про ліквідацію юри дичної особи-банкрута.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Колективного підприємст ва „Дочірнє підприємство „Хі мбуд” Закритого акціонерног о товариства „Донмашбуд”, м. С лов'янськ (код ЄДРПОУ 01241705), що зареєстроване за адресою: 84100, Д онецька область, м.Слов'янс ьк, вул. Леніна, буд. 36.

2. Юридичну особу - бан крут Колективне підприємств о „Дочірнє підприємство „Хім буд” Закритого акціонерне то вариства „Донмашбуд”, м.Слов 'янськ - ліквідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О. В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення31.10.2011
Оприлюднено10.11.2011
Номер документу19019091
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —42/20б

Ухвала від 31.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 23.09.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 15.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 04.04.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 09.03.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні