Ухвала
від 31.10.2011 по справі 2а-0870/9612/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИ Й АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАЛИШЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯ ВИ БЕЗ РУХУ

31 жовтня 2011 року Справа № 2а-0870/9612/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окру жного адміністративного суд у Татаринов Дмитро Вікторови ч, розглянувши матеріали адм іністративного

позову: Державної податков ої інспекції в Шевченківсько му районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеже ною відповідальністю «Арсен ал Буд МР»

про: стягнення коштів з раху нків платника податків у бан ках, в рахунок погашення пода ткового боргу у розмірі 58 006,00 гр н.,-

ВСТАНОВИВ:

28 жовтня 2011 року до Запорізьк ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Державної пода ткової інспекції в Шевченків ському районі м. Запоріжжя до Товариств а з обмеженою відповідальн істю «Арсенал Буд МР», в якому позивач просить суд стягнут и з відповідача кошти у сумі п одаткового боргу з податку н а прибуток підприємств - 58 006, 00 грн.

Відповідно до ч. 3 ст. 106 КАС Укр аїни до позовної заяви додаю ться її копії та копії всіх до кументів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, к рім випадків подання адмініс тративного позову суб' єкто м владних повноважень. Суб' єкт владних повноважень при поданні адміністративного п озову зобов' язаний додати д о позовної заяви доказ надіс лання відповідачу і третім о собам копії позовної заяви т а доданих до неї документів.

Розглянувши матеріали адм іністративного позову, судом звертає увагу позивача на те , що позовні вимоги заявлено д о Товариства з обмеженою відповідальністю «Арсенал Б уд МР», яке зареєстровано за а дресою: вул. Аваліані, буд. 9, м . Запоріжжя, 69068. Даний факт пі дтверджено витягом з ЄДРПОУ №11420605 від 19 жовтня 2011 року.

Але, згідно з описом вкладен ня до цінного листа, позовна з аява та додані до неї докумен ти направлені позивачем То вариству з обмеженою відпо відальністю «Арсенал Буд МР» на адресу: вул. Авраменка, бу д. 18, кв. 123, м. Запоріжжя, 69120.

Зазначені обставини позба вляють суд можливості правил ьно дослідити фактичні обста вини по справі з метою правил ьного вирішення спору по сут і.

Відповідно до ч. 1 ст. 108 КАС Укр аїни суддя, встановивши, що по зовну заяву подано без дотри мання вимог, встановлених ст . 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовн ої заяви без руху, у якій зазна чаються недоліки позовної за яви, спосіб їх усунення і вста новлюється строк, достатній для усунення недоліків.

За таких обставин позовна з аява підлягає залишенню без руху з наданням строку для ус унення недоліків.

Недоліки позовної заяви мо жуть бути усунені позивачем шляхом надіслання на адресу суду з урахуванням вимог пун кту 4 Нормативів і нормативни х строків пересилання поштов их відправлень та поштових п ереказів (затверджених Нака зом Міністерства транспорту та зв'язку України від 12 грудн я 2007 року N 1149) та фактичного отри мання судом до встановленої дати доказів Товариству з обмеженою відповідальніст ю «Арсенал Буд МР» копії адмі ністративного позову та дода них до нього документів на ад ресу згідно з витягу з Єдиног о державного реєстру підприє мств та організацій України, зокрема, опису вкладення до п оштового відправлення з квит анцією відділення поштового зв' язку.

Керуючись ст.ст. 106, 108 КАС Укра їни, суд, -

УХВАЛИВ:

Адміністративний поз ов Державної податкової інсп екції в Шевченківському райо ні м. Запоріж жя до Товариства з обмеже ною відповідальністю «Арсен ал Буд МР» про стягнення кошт ів з рахунків платника подат ків у банках, в рахунок погаше ння податкового боргу у розм ірі 58 006,00 грн. - залишити без ру ху.

Надати позивачеві строк дл я усунення недоліків позовно ї заяви до 28 листопада 2011 року та роз' яснити, що інакше від повідно до вимог ч. 3 ст. 108 КАС Ук раїни позовна заява буде вва жатися неподаною та повернут а позивачеві.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дн іпропетровського апеляційн ого адміністративного суду ч ерез Запорізький окружний ад міністративний суд шляхом по дачі в 5-денний строк з дня про голошення ухвали (якщо ухвал у було постановлено без викл ику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отриманн я цією особою копії ухвали) ап еляційної скарги, з подачею ї ї копії відповідно до кілько сті осіб, які беруть участь у с праві.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можлив ість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляці йне оскарження ухвали суду о бчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя (підпис) Д .В. Татаринов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.10.2011
Оприлюднено15.11.2011
Номер документу19070903
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/9612/11

Ухвала від 13.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 13.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 10.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 12.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 28.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 31.10.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні