Ухвала
від 27.10.2011 по справі 5005/3303/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

27.10.11р. Справа № 5005/3303/2011

Суддя господарського суд у Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

при секретарі судового за сідання Потапенко А.О.

за участю представників ст орін:

від кредитора - ОСОБА_1 ., дов. № 46947/10/10-010 від 02.12.10р., ДПІ

від боржника - ліквідат ор не з'явився

розглянувши справу

за заявою Державної под аткової інспекції у м.Дніпро дзержинську

до боржника Приватного під приємства "Вел-Трейд", 51911, м.Дніп родзержинськ, вул.Долматова, буд.11 (ЄДРПОУ 32943773)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

За заявою кредитора ухвалою від 15.03.11р. господарськ им судом Дніпропетровської о бласті порушена справа про в изнання боржника Приватног о підприємства "Вел-Трейд", м.Д ніпродзержинськ банкрутом.

Постановою господа рського суду Дніпропетровсь кої області від 07.04.11р. боржника визнано банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура у сп раві, ліквідатором у справі п ризначено арбітражного керу ючого Михайлова Сергія Волод имировича, ліцензія серія Н ОМЕР_1

Відповідно до ст.4-1 Гос подарського процесуального кодексу України Господарськ і суди розглядають справи п ро банкрутство у порядку пр овадження, передбаченому ци м Кодексом, з урахуванням осо бливостей, встановлених За коном України "Про відновле ння платоспроможності бор жника або визнання його банкрутом".

20.09.11р. на затвердження до го сподарського суду Дніпропет ровської області надійшов зв іт про проведену роботу з дод атками та ліквідаційний бала нс ліквідатора.

Відповідно до вимог ч.ч.1, 5 ст.52 Закону України "Про в ідновлення платоспроможнос ті боржника або визнання його банкрутом" У разі, якщо громадянин-підприємець - бор жник або керівні органи бор жника - юридичної особи відсутні за її місцезнахо дженням, або у разі ненадання боржником протягом року до о рганів державної податково ї служби згідно із законод авством податкових деклара цій, документів бухгалтерсь кої звітності, а також за на явності інших ознак, що сві дчать про відсутність підпр иємницької діяльності борж ника, заява про порушення спр ави про банкрутство відсутнь ого боржника може бути подан а кредитором незалежно від розміру його вимог до боржни ка та строку виконання зобов 'язань. Ліквідатор письмово п овідомляє про визнання госп одарським судом відсутньог о боржника банкрутом усіх ві домих йому кредиторів відсут нього боржника, які в місяч ний строк з дня одержання п овідомлення можуть направи ти ліквідатору заяви з вимо гами до банкрута.

Отже, законодавством передбачено особливу процед уру встановлення всіх відоми х ліквідатору кредиторів зі ст.52 Закону, яка є спеціальною по відношенню до загальних п роцедур банкрутства. До таки х потенційних кредиторів нал ежать органи податкової служ би, фонди соціального страху вання та їх повідомлення лік відатором здійснюється шлях ом надіслання письмових пові домлень таким кредиторам.

Ст.52 Закону не передба чає публікації в офіційних д рукованих органах оголошенн я про визнання боржника банк рутом, у зв'язку з чим, ліквіда тором не здійснювалось таке оголошення.

В результаті ліквіда ційної процедури ліквідатор ом встановлена та підтвердже на кредиторська заборговані сть:

- Державна податкова інспек ція у м.Дніпродзержинську на суму 18 199,79грн.

Згідно довідок ОКП "Дніпро дзержинське БТІ", м.Дніпродзе ржинськ № 1575 від 25.06.11р., Дніпродзе ржинського МРЕВ ДАІ при УМВС України в Дніпропетровській області, м.Дніпродзержинськ № 14/1482 від 01.06.11р., Інспекції держав ного технічного нагляду, м.Дн іпропетровськ № 2042-02-11 від 29.06.11р., У правління Держкомзему у м.Дн іпродзержинськ № 1/24-386 від 19.06.11р., Заводського відділ у державної виконавчої служб и Дніпродзержинського міськ ого управління юстиції, м.Дні продзержинськ № 2/03-16/17887 від 10.08.11р., Дніпровського відділу держа вної виконавчої служби Дніпр одзержинського міського упр авління юстиції, м.Дніпродзе ржинськ № 04/03-20/7011 від 17.08.11р., Баглій ського відділу державної вик онавчої служби Дніпродзержи нського міського управління юстиції, м.Дніпродзержинськ за боржником нерухомого май на, автотранспортних засобів , сільськогосподарської техн іки, земельних ділянок не зар еєстровано, виконавчі провад ження відсутні.

На запити ліквідатора отр имані відповіді Управління П енсійного фонду України в Дн іпровському районі м.Дніпрод зержинська, Управління Пенсі йного фонду України в Баглій ському районі м.Дніпродзержи нська, Дніпродзержинської мі ської виконавчої дирекції Фо нду соціального страхування з тимчасової втрати працезд атності, м.Дніпродзержинськ, Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального страху вання від нещасних випадків на виробництві та професійни х захворювань України в м.Дні продзержинську, Дніпродзерж инського міського центру зай нятості, м.Дніпродзержинськ, про відсутність заборговано сті банкрута.

Виходячи з вимог ч.2 ст.34 Госп одарського процесуального к одексу України суд вважає, що ліквідатор повно відобразив обставини справи, додав відп овідні документи до звіту.

Наданий реєстр вимог креди торів, який підтверджує визн ані грошові вимоги ліквідато ром у справі.

Майна, грошових коштів та ін ших активів, що належить банк руту, не виявлено. У зв'язку з т им, що активів банкрута не вия влено, задоволення вимог кре диторів не відбувалось.

Згідно п.6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" вимоги не за доволені за недостатністю ма йна, вважаються погашеними.

Згідно п.2 ст.32 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом", якщо за резу льтатами ліквідаційного бал ансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося ма йна, господарський суд винос ить ухвалу про ліквідацію юр идичної особи-банкрута.

Розглянувши звіт ліквідат ора, ліквідаційний баланс, за слухавши у судовому засідан ні представника кредитора, с уд знаходить достатньо підст ав щодо затвердження ліквіда ційного балансу та ліквідаці ї юридичної особи-банкрута.

За результатами ліквідаці йного балансу у банкрута від сутнє майно, тому слід прийня ти рішення про ліквідацію юр идичної особи банкрута.

Згідно п.6 ст.40 Закону України "Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом" провадженн я у справі про банкрутство пі длягає припиненню, якщо затв ерджено звіт ліквідатора у п орядку, передбаченому ст.32 цьо го Закону.

Керуючись ст.86 ГПК Укра їни, ст.ст.22-32, п.6 ст.40, ст.52 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

Затвердити лікві даційний баланс та звіт лікв ідатора Приватного підпр иємства "Вел-Трейд", м.Дніпродз ержинськ.

Ліквідувати юриди чну особу Приватне підпри ємство "Вел-Трейд", 51911, м.Дніпрод зержинськ, вул.Долматова, буд .11 (ЄДРПОУ 32943773).

Згідно п.6 ст.31 Закону У країни "Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом" вваж ати погашеними вимоги:

- Державна податкова інспе кція у м.Дніпродзержинську н а суму 18 199,79грн.

Припинити повноваженн я ліквідатора у справі № 5005/ 3303/2011 про банкрутство Приватно го підприємства "Вел-Трейд", м. Дніпродзержинськ арбітражн ого керуючого Михайлова Серг ія Володимировича, ліцензія серія НОМЕР_2 АДРЕСА_1 , ідентифікаційний номер Н ОМЕР_3).

Провадження у справі при пинити.

Згідно п.2 ст.32 Закону України "Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом" коп ію цієї ухвали направити о ргану, який здійснив державн у реєстрацію юридичної особ и - банкрута, та органам дер жавної статистики для виклю чення юридичної особи з Єди ного державного реєстру підп риємств та організацій Укр аїни, а також власнику (орга ну, уповноваженому управля ти майном), органам державно ї податкової служби за місце знаходженням банкрута.

Суддя Л.М. Калиниченко

Дата ухвалення рішення27.10.2011
Оприлюднено17.11.2011
Номер документу19145055
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —5005/3303/2011

Ухвала від 27.10.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 21.09.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Постанова від 07.04.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 15.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні