Ухвала
від 07.11.2011 по справі 42/54б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

07.11.11 р. Справа № 42/54б

за заявою кредитора (заяв ника) Управління Пенсійного фонду України в м.Селидове

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю ви робничо - комерційна фірма „ЕРА”, м.Селидове

арбітражний керуючий Малі к А.В.

про визнання банкрутом

Суддя Попов О.В.

Представники:

від кредитора: ОСОБА_1. - за довіреністю від ПАТ „Кред итпромбанк”, м.Київ; ОСОБА_2 - за довіреністю ві д Відділення виконавчої дире кції ФСС від нещасних випадк ів на виробництві та професі йних захворювань України в м .Селидове

від боржника: не з'явився

арбітражний керуючий: ОС ОБА_3 ОСОБА_4. - за довіре ністю

Ухвалою суду від 20.04.10 за заявою Управління Пенсійног о фонду України в м. Селидове г осподарським судом Донецько ї області порушена справа пр о банкрутство відсутнього бо ржника Товариства з обмежено ю відповідальністю виробнич о - комерційна фірма „ЕРА” м . Селидове.

Постановою суду від 29.04 .10 боржник визнаний банкрутом , відкрита ліквідаційна проц едура строком на 3 місяці до 29.07 .10 та призначений ліквідатор - Управління Пенсійного фонду України в м. Селидове.

Ухвалою суду від 25.11.10 пр изначений новий ліквідатор - арбітражний керуючий ОСОБ А_3 строк ліквідаційної про цедури встановлений на 2 міся ці до 25.01.11.

Ухвалою суду від 08.02.11 ст рок ліквідаційної процедури продовжений до 25.05.11.

За результатами лікві даційної процедури ліквідат ор надав до суду звіт про пров едену роботу та ліквідаційн ий баланс, які призначені до р озгляду в судовому засіданні на 11.10.11.

Ухвалою суду від 11.10.11 ро згляд справи у зв'язку з вин иклою необхідністю відкладе ний на 07.11.11.

Господарський суд роз глянувши в судовому засіданн і 07.11.11 дані звіту та ліквідацій ного балансу, заслухавши вис туп представника ліквідатор а, встановив:

На виконання вимог ст .25 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” в ході ліквідаційної п роцедури ліквідатором прове дені заходи, направлені на ви явлення майна банкрута та мо жливих кредиторів.

Ліквідатором письмово пов ідомлені про визнання боржни ка банкрутом всі можливі кре дитори, а саме: Красноармійсь ка ОДПІ, Селидівський міськи й центр зайнятості, Відділен ня виконавчої дирекції ФСС в ід нещасних випадків на виро бництві та професійних захво рювань України в м.Селидове, С елидівська міська виконавча дирекція Донецького обласно го відділення ФСС з тимчасов ої втрати працездатності.

Згідно отриманих відповід ей з вимогами до боржника зве рнулися наступні кредитори: Селидівська міська виконавч а дирекція Донецького обласн ого відділення ФСС з тимчасо вої втрати працездатності, С елидівський міський центр за йнятості, Відділення виконав чої дирекції ФСС від нещасни х випадків на виробництві та професійних захворювань Укр аїни в м.Селидове, Красноармі йська ОДПІ, ПАТ „Кредитпромб анк” в особі Донбаської філі ї ПАТ „Кредитпромбанк”.

У відповідності з вимо гами ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом” ліквідатором б ув складений реєстр вимог к редиторів, який доданий до з віту ліквідатора. Відповідно до поданого звіту вимоги кре диторів визнані ліквідаторо м в повному обсязі та включен і до реєстру вимог кредиторі в.

З метою виявлення май на відсутнього боржника лікв ідатором направлені запити д о КП „Бюро технічної інвента ризації м.Селидове”, Відділ Д ержкомзему у м.Селидове Доне цької області, ВРЕР УДАІ ГУ МВ С України в Донецькій област і, ВДВС Селидівського МУЮ.

Згідно довідок вищев казаних органів реєстрації у боржника не виявлено майнов их активів, за винятком довід ки ВРЕР УДАІ ГУ МВС України в Д онецькій області, відповідно до якої за боржником зареєст рований транспортний засіб. Проте, результаті проведеної роботи встановлено, що за дан им реєстраційної карти АМТ В РЕР м.Красноармійськ при УДА І ГУ автотранспорт знятий з о бліку у зв'язку з вибраковк ою.

Таким, чином згідно пр едставлених у звіті ліквідат ора відомостей, у ході ліквід аційної процедури встановле но, що майнові активи, необхід ні для ведення виробничої ді яльності у боржника відсутні , що підтверджується запитам и ліквідатора банкрута та ві дповідями на них відповідних державних органів, що здійсн юють реєстрацію та облік рух омого та нерухомого майна.

Розшук ліквідатором фінансово-бухгалтерської до кументації банкрута не надав результатів, отже, у банкрута також відсутня будь-яка бухг алтерська та інша документац ія, на підставі якої можна зді йснити інвентаризацію майна боржника. Також, у боржника ві дсутні залишки коштів на роз рахункових рахунках в устано вах банків.

В зв'язку з відсутн істю майнових активів боржни ка, вимоги кредиторів залиши лися незадоволеними та відпо відно до приписів п. 6 ст. 31 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ” вважаються погашеними.

Зауважень та запереч ень стосовно проведення лікв ідаційної процедури до суду не надходило.

В силу п.2 ст. 32 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом”, якщо за результатами ліквідаційн ого балансу не залишилося ма йна, господарський суд винос ить ухвалу про ліквідацію юр идичної особи-банкрута.

З огляду на викладене суд приймає ухвалу про лікві дацію боржника.

Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” господарський суд

У Х В А Л И В :

1. Затвердити звіт лікв ідатора та ліквідаційний бал анс Товариства з обмеженою в ідповідальністю виробничо - комерційної фірми „ЕРА”, м.Се лидове (код ЄДРПОУ 33426269), що заре єстроване за адресою: 85400, Донец ька область, м.Селидове, вул. Н агорна, буд. 39, кв. 45.

2. Юридичну особу - бан крут Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо - комерційну фірму „ЕРА”, м.С елидове - ліквідувати.

3. Провадження по справ і - припинити.

4. Ухвалу направити орг ану, який здійснив державну р еєстрацію банкрута, органу д ержавної статистики для викл ючення підприємства - банкр ута з Єдиного державного реє стру підприємств та організа цій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкр ута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя Попов О.В.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення07.11.2011
Оприлюднено18.11.2011
Номер документу19158776
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —42/54б

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 20.02.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Лейба М.О.

Ухвала від 29.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 05.09.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 27.05.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 02.04.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 31.10.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 03.12.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 31.08.2012

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 04.10.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні