Постанова
від 12.08.2008 по справі 4/104-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4/104-Б

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ПОСТАНОВА  

  ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про визнання банкрутом       

      

Від  "12" серпня 2008 р.                                                        по справі  № 4/104-Б

за заявою Управління Пенсійного фонду в Ковельському районі  

про визнання банкрутом Голобський плодоконсервний завод визнання банкрутом

                                                                       Суддя   Слободян П. Р.

          В судовому засіданні взяли участь:

від заявника: н/з.

від ВАТ "Волиньобленерго": Сорока А. П. - довіреність у справі

Судом встановлено: відповідно до п. 5 ст. 7 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” боржник зобов'язаний звернутися в місячний строк до господарського суду з заявою про порушення справи про банкрутство у разі виникнення таких обставин: при ліквідації боржника не у зв'язку з процедурою банкрутства встановлено неможливість боржника задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі;

Постановою правління облспоживспілки № 26 від 03.03.2008р. було прийнято рішення про ліквідацію Голобського плодоконсервного заводу Волинської облспоживспілки, смт. Голоби.

Ліквідаційною комісією було проведено заходи щодо виявлення всіх видів майнових активів (майна та майнових прав) боржника. Враховуючи, що майна боржника завідомо не вистачає на погашення заборгованості, на його банківських рахунках кошти відсутні, підприємницька діяльність боржником тривалий час не здійснюється, про що свідчать документи додані до заяви про визнання банкрутом, у зв'язку з неспроможністю погасити заборгованість перед кредиторами, загальними зборами ліквідаційної комісії Голобського плодоконсервного заводу Волинської облспоживспілки /протокол № 1 від 20.05.2008р./ прийнято рішення про звернення в господарський суд Волинської області про порушення справи про банкрутство Голобського плодоконсервного заводу Волинської облспоживспілки, смт. Голоби та подання клопотання про призначення ліквідатором -               Кушнірука О. Л.

Згідно ст. 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, якщо вартості майна боржника - юридичної особи, щодо якого прийнято рішення про ліквідацію недостатньо для задоволення вимог кредиторів, така юридична особа ліквідується в порядку, передбаченому цим Законом. У разі виявлення зазначених обставин ліквідатор (ліквідаційна комісія) зобов'язані звернутися в господарський суд із заявою про порушення справи про банкрутство такої юридичної особи.

За результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

Керуючись ст.ст. 11, 22, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,

господарський суд, -

постановив:

1. Визнати банкрутом Голобський плодоконсервний заводу Волинської облспоживспілки, смт. Голоби, вул. Залізнична, 27, код 01729536.

2. Відкрити ліквідаційну процедуру.

3. Ліквідатором Голобського плодоконсервного заводу Волинської облспоживспілки, смт. Голоби призначити Кушнірука Олександра Леоновича (ліцензія Мінекономіки та з питань Євроінтеграції України АВ № 347051 від 26.06.07р.)

4. Зобов'язати заявника Голобський плодоконсервний завод Волинської облспоживспілки, смт. Голоби в 10-ти денний термін з дня винесення даної постанови подати до офіційного друкованого органу - газети "Голос України" або "Урядовий кур'єр", оголошення про порушення провадження у справі, визнання підприємства банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Газетне оголошення має містити повне найменування боржника, його поштову адресу, банківські реквізити, найменування та адресу господарського суду, номер справи, відомості про ліквідатора майна.

Після розміщення оголошення в газеті один примірник газети надати до суду.

6. Ліквідатору подати до господарського суду:

- реєстр вимог кредиторів;

- звіт про свою діяльність та ліквідаційний баланс.

          Суддя                                                                      Слободян П. Р.

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення12.08.2008
Оприлюднено22.08.2008
Номер документу1918165
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/104-б

Ухвала від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Лозинська І.В.

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 30.10.2006

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 02.12.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Ухвала від 09.12.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

Постанова від 12.08.2008

Господарське

Господарський суд Волинської області

Слободян П.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні