Ухвала
від 03.11.2011 по справі 5/168
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 5/168 03.11.11

За позовом Дочірньог о підприємства «Київське обл асне дорожнє управління»Від критого

акціонерного т овариства «Державна акціоне рна компанія «Автомобільні

дороги України »

до Дочірньог о підприємства «Київський об лавтодор»Відкритого акціон ерного

товариства «Де ржавна акціонерна компанія « Автомобільні дороги України »

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предме т спору на стороні відповіда ча

Приватний нот аріус Київського міського но таріального округу

ОСОБА_3

про визнання таким, що не підлягає виконан ню виконавчого напису нотарі уса

Суд дя Ломака В.С.

Представники учасників су дового процесу:

від позивача: ОСОБА_1 . за довіреністю № 42д від 09.02.2011 р .;

від відповідача: ОСОБА _2. за довіреністю № б/н від 25.01.2 011 р.;

від третьої особи: не з'явив ся.

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Дочірнє підприємство « Київське обласне дорожнє упр авління»Відкритого акціоне рного товариства «Державна а кціонерна компанія «Автомоб ільні дороги України»зверну лось до господарського суду міста Києва з позовом до Дочі рнього підприємства «Київсь кий облавтодор»Відкритого а кціонерного товариства «Дер жавна акціонерна компанія «А втомобільні дороги України» , третя особа, яка не заявляє с амостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Приватний нотаріус Київсько го міського нотаріального ок ругу ОСОБА_3 про визнання таким, що не підлягає виконан ню виконавчого напису від 26.11.20 10 р., зареєстрованого в реєстр і за № 2792, що здійснений приватн им нотаріусом Київського міс ького нотаріального округу ОСОБА_3.

Ухвалою господарського с уду міста Києва від 10.10.2011 р. пор ушено провадження у справі № 5/168, на підставі ст. 27 Господарс ького процесуального кодекс у України залучено до участі в справи в якості третьої осо би, яка не заявляє самостійни х вимог на предмет спору на ст ороні відповідача Приватног о нотаріуса Київського міськ ого нотаріального округу Пос тол Наталю Іванівну; розгляд справи призначено на 20.10.2011 р.

Представник позивача в суд ове засідання 20.10.2011 р. не з'явивс я, вимоги ухвали господарськ ого суду міста Києва від 10.10.201 1 р. про порушення провадженн я у справі № 5/168 не викона в, проте 19.10.2011 р. через відділ діл оводства господарського суд у міста Києва подав клопотан ня про відкладення розгляду справи, в зв' язку з неможлив істю повноважного представн ика Дочірнього підприємства «Київське обласне дорожнє у правління»Відкритого акціо нерного товариства «Державн а акціонерна компанія «Автом обільні дороги України»бути присутнім в призначеному су довому засіданні.

Представник відповідача в судове засідання 20.10.2011 р. не з'яв ився, вимоги ухвали господар ського суду міста Києва від 10.10.2011 р. про порушення провадже ння у справі № 5/168 не вико нав, проте 19.10.2011 р. через відділ д іловодства господарського с уду міста Києва подав клопот ання про відкладення розгляд у справи, в зв' язку з участю п овноважного представника До чірнього підприємства «Київ ський облавтодор»Відкритог о акціонерного товариства «Д ержавна акціонерна компанія «Автомобільні дороги Україн и»в іншому судовому засіданн і та для надання відповідачу можливості подати витребува ні судом документи.

Представник третьої особи в судове засідання 20.10.2011 р. не з'я вився, вимоги ухвали господа рського суду міста Києва ві д 10.10.2011 р. про порушення провадж ення у справі № 5/168 не вик онав, про поважні причини нея вки суд не повідомив, про час і місце проведення судового з асідання повідомлений належ ним чином.

Ухвалою господарського с уду міста Києва від 20.10.2011 р. на п ідставі ст. 77 Господарського п роцесуального кодексу Украї ни розгляд справи відкладено на 03.11.2011 р.

28.10.2011 р. представником відпов ідача через відділ діловодст ва господарського суду міста Києва подано письмовий відз ив на позовну заяву, відповід но до якого Дочірнє підприєм ство «Київський облавтодор» Відкритого акціонерного тов ариства «Державна акціонерн а компанія «Автомобільні дор оги України»просить суд відм овити позивачу в задоволенні позову з підстав, викладених в відзиві.

В судовому засіданні 03.11.2011 р. п редставником позивача подан о клопотання про призначення у справі № 5/168 судово-економічн ої експертизи.

Клопотання обґрунтовано т им, що при вчиненні спірних ви конавчих написів не досліджу валися жодні первинні докуме нти, отже, заявлена експертиз а необхідна для встановлення документального підтвердже ння безспірності вимог відпо відача до позивача за прости м векселем.

Представником відповідача покладено вирішення даного клопотання на розсуд суду.

В судовому засіданні 03.11.2011 р. п редставниками позивача та ві дповідача подано клопотання про продовження строку вирі шення спору у справі № 5/168 на п'я тнадцять днів.

Розглянувши в судовому зас іданні 03.11.2011 р. вказане клопотан ня про продовження строку ви рішення спору у справі № 5/168, су д відзначає наступне.

Відповідно до ч. 3 ст. 69 Господ арського процесуального код ексу України, у виняткових ви падках за клопотанням сторон и, з урахуванням особливосте й розгляду спору, господарсь кий суд ухвалою може продовж ити строк розгляду спору, але не більш як на п'ятнадцять дні в.

Чи є той чи інший випадок ви нятковим, вирішує суд з ураху ванням конкретних обставин д аної справи, в тому числі її ск ладності, кількості учасникі в судового процесу, значного обсягу доказів, які підлягаю ть збиранню та оцінці.

Враховуючи вищезазначене клопотання та з метою створе ння сторонам необхідних умов для встановлення фактичних обставин справи і правильног о застосування законодавств а, забезпечення рівності всі х учасників судового процесу перед законом і судом, суд вва жає за доцільне його задовол ьнити та продовжити строк ви рішення спору у справі № 5/168 на п'ятнадцять днів.

Представник третьої особи в судове засідання 03.11.2011 р. не з'я вився, вимоги ухвали господа рського суду міста Києва ві д 20.10.2011 р. не виконав, про поважні причини неявки суд не повідо мив, про час і місце проведенн я судового засідання повідом лений належним чином.

Відповідно до ч. 1 ст. 77 Господ арського процесуального код ексу України, господарський суд відкладає в межах строкі в, встановлених статтею 69 цьог о Кодексу, розгляд справи, кол и за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному з асіданні. Такими обставинами , зокрема, є нез' явлення в суд ове засідання представників сторін, інших учасників судо вого процесу, неподання витр ебуваних доказів.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне відк ласти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 69, 77, 86 Господа рського процесуального коде ксу України, господарський с уд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

1. Продовжити строк вирі шення спору у справі № 5/168 на п'я тнадцять днів.

2. Розгляд справи № 5/168 відклас ти на 17.11.2011 о 10:30 год., зал с удових засідань № 51.

3. Зобов' язати позивача надати суду письмові пояс нення з врахуванням фактів т а обставин викладених відпов ідачем в своєму письмовому в ідзиві.

Крім того, повторно зо бов' язати позивача на дати суду:

- витяг від Державного реєст ратора про включення відп овідача до Єдиного держав ного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день розгляду спра ви;

- направити на адресу залуче ної третьої особи копію позо вної заяви з доданими до неї д окументами, належні докази н аправлення надати в судове з асідання;

4. Зобов' язати відповіда ча надати суду письмові по яснення стосовно поданого по зивачем в судовому засіданні 03.11.2011 р. клопотання про признач ення у справі № 5/168 судової експ ертизи.

5. Втретє третій особі н адати суду:

- письмові пояснення з приво ду заявлених позовних вимог, з наданням доказів, що підтве рджують викладені в них обст авини;

- документи, які було отрима но Приватним нотаріусом Київ ського міського нотаріально го округу ОСОБА_3 для вчин ення спірного виконавчого на пису (оригінали - для огляду в судовому зсіданні, належним чином завірені копі - для долу чення до матеріалів справи).

Крім того, третій особі надати суду письмові поясн ення стосовно поданого позив ачем в судовому засіданні 03.11.20 11 р. клопотання про призначенн я у справі № 5/168 судової експерт изи.

6. Учасникам судового про цесу подати витребувані судо м докази з супровідним листо м через відділ діловодства г осподарського суду міста Киє ва до 15.11.2011 р.

7. Явку повноважних предс тавників учасників судового процесу для дачі пояснень з в итребуваними ухвалою суду до кументами визнати обов' язк овою.

8. Попередити учасників с удового процесу, що у випадку ухилення від вчинення дій по кладених господарським судо м на сторону, можуть бути заст осовані санкції передбачені п. 5 ст. 83 Господарського процес уального кодексу України.

9. Зобов' язати учасників с удового процесу направити в судове засідання своїх повно важних представників, надавш и їм відповідні довіреності, які будуть залучені до матер іалів справи.

Суддя В.С . Ломака

До відома сторін: ознайомлення з матеріалами справи здійснюється щопо неділка з 10:00 до 16:00 у приміщен ні господарського суду міста Києва за наявності завчасно поданого через канцелярію с уду клопотання, у якому проси мо зазначити дату та час з' я влення представника до суду для ознайомлення з матеріала ми справи. Коли представник з ' явиться до суду для ознайо млення з матеріалами справи, він повинен при собі мати док умент, що посвідчує особу, ори гінал довіреності та належни м чином засвідчену копію для долучення до матеріалів спр ави.

Дата ухвалення рішення03.11.2011
Оприлюднено21.11.2011

Судовий реєстр по справі —5/168

Ухвала від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 07.06.2011

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 22.04.2011

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 10.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Ухвала від 02.11.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Войтюк В.Р.

Судовий наказ від 03.12.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 17.02.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

Ухвала від 17.11.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ломака В.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні