Постанова
від 09.11.2011 по справі б11/123-11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16 т ел. 235-24-26

П О С Т А Н О В А

про визнання боржника бан крутом

"09" листопада 2011 р. Справа № Б11/123-11

За заявою Управління Пенсійного Фонду України у П ереяслав-Хмельницькому р-ні,

С. Виповзки

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Експерт-АО», с. Циблі

про банкрутство

Суддя - Мальована Л.Я.

кредитор - не з' явився

Представники:

бо ржник - не з' явився

Обставини справи:

Кредитор - Управлінн я Пенсійного Фонду України у Переяслав-Хмельницькому рай оні звернувся до суду з заяво ю про порушення справи про ба нкрутство Товариства з обмеж еною відповідальністю «Експ ерт-АО», у зв' язку з неспромо жністю останнього сплати заб оргованість по страхових вне сках та фінансової санкції з а порушення термінів сплати страхових внесків в сумі 3 489 гр н. 60 коп. згідно ст. 52 ЗУ «Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом».

Представник ініціюючого к редитора в засідання суду не з' явився, подав клопотання в якому просить суд розгляну ти справу без його участі, вим оги викладені в ухвалі від 12.10.2 011р.не виконав. Також просить с уд в порядку ст. 25 ГПК України з дійснити заміну кредитора УП ФУ у Переяслав-Хмельницькому р-ні на його правонаступника УПФУ у м. Переяслав-Хмельниць кому та Переяслав-Хмельницьк ому р-ні Київської області, у з в' язку з реорганізацією згі дно постанови КМУ № 803 від 27.07.2011р. «Про утворення територіальн их органів Пенсійного фонду України».

Боржник двічі в засідання суду не з'явився, вимоги суду викладені в ухвалах від 28.09.2011р. та 12.10.2011р. не виконав.

На підставі ст. 75 ГПК України справа розглядається за ная вними в ній матеріалами.

Розглянувши матеріали с прави та заслухавши поясненн я представника кредитора, су д встановив:

Товариство з обмежено ю відповідальністю «Експерт -АО»зареєстровано Переяслав -Хмельницькою районною держа вною адміністрацією 20.07.2007р. про що видано Свідоцтво серія АО О № 551145 за юридичною адресою - Київська область, Переяслав- Хмельницький р-н, с. Циблі, вул . Шевченка, 41, ідентифікаційни й код 35226047.

Товариство з обмеженою від повідальністю «Експерт-АО»з ареєстровано в Управлінні ПФ У у Переяслав-Хмельницькому районі, та у відповідності до ЗУ «Про загальнообов' язков е державне пенсійне страхува ння», зобов' язане сплачуват и страхові внески до Пенсійн ого фонду України.

Так як боржник самостійно н е сплатив заборгованість пер ед кредитором, Управлінням П енсійного фонду України у Пе реяслав-Хмельницькому район і звернулось до Київського о кружного адміністративного суду з позовними заявами про стягнення з боржника заборг ованості.

Постановою Київського окр ужного адміністративного су ду від 31.01.2011р. позов по справі № 2а -9985/10/1070 задоволений, 31.01.2011р. видани й виконавчий лист, який у відп овідності до ЗУ «Про виконав че провадження»пред' явлен о до Відділу ДВС Переяслав-Хм ельницького районного упра вління юстиції для примусов ого виконання.

Постановою від 30.08.2011р. Відділ ом ДВС Переяслав-Хмельницько го районного управління юст иції виконавчий документ пов ернутий без виконання, у зв' язку з тим, що боржник за адрес ою вказаною у виконавчому до кументі не проживає, що підтв ерджується актом державного виконавця від 25.08.2011р.

Як вбачається із витягу з Єд иного державного реєстру юри дичних осіб та фізичних осіб -підприємців Товариство з об меженою відповідальністю «Е ксперт-АО» за юридичною адре сою не знаходиться.

Відповідно до вимог Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом »ініціюючим кредитором, як з азначалось вище не подана ка ндидатура арбітражного керу ючого, тому суд за власною іні ціативою призначає ліквідат ором банкрута Фесенка Євгена Миколайовича (ліцензія сері я НОМЕР_1 від 27.09.2011р.).

Відповідно до статті 25 Гос подарського процесуального кодексу України передбачено , що в разі вибуття однієї з ст орін у спірному або встановл еному рішенням господарсько го суду правовідношенні внас лідок реорганізації підприє мства чи організації господа рський суд здійснює заміну ц ієї сторони її правонаступни ком, вказуючи про це в рішенні або ухвалі. Усі дії, вчинені в процесі до вступу правонаст упника, є обов'язковими для нь ого в такій же мірі, в якій вон и були б обов'язковими для осо би, яку він замінив. Правонаст упництво можливе на будь-які й стадії судового процесу.

Тому, подане клопотання іні ціюючого кредитора підлягає задоволенню.

Приймаючи до уваги зазнач ене, суд вважає за можливе зас тосувати положення ст. 52 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ».

На підставі вищевикладено го, керуючись ст. 25 ГПК України , ст. ст. 22, 23, 25, 52 Закону України «Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом», суд -

П О С Т А Н О В И В:

1. Здійснити зам іну кредитора УПФУ у Переясл ав-Хмельницькому р-ні на його правонаступника УПФУ у м. Пер еяслав-Хмельницькому та Пере яслав-Хмельницькому р-ні Киї вської області

2. Визнати банкрутом То вариство з обмеженою відпові дальністю «Експерт-АО»(08454, Киї вська область, Переяслав-Хме льницький р-н, с. Циблі, вул. Шев ченка, 41, ідентифікаційний код 35226047).

3. Відкрити ліквідацій ну процедуру по відношенню д о банкрута з майновими вимог ами в сумі 3 489 грн. 60 коп.

4. Призначити ліквідат ором банкрута Фесенка Євгена Миколайовича (ліцензія сері я НОМЕР_1 від 27.09.2011р.: АДРЕСА _1).

5. Кредитору провести о плату праці ліквідатора та в итрат ліквідаційної процеду ри.

6. За результатами роб оти ліквідатора подати госп одарському суду Київської об ласті звіт та ліквідаційний баланс.

7. Ліквідатору при про веденні заходів по ліквіда ції підприємства - банкрут а врахувати витрати, пов' яз ані з провадженням справи пр о банкрутство в господарсько му суді та своєю роботою.

8. Зобов' язати ліквід атора подати до офіційного д рукованого органу у п' ятиде нний строк з дня прийняття по станови оголошення про визна ння банкрутом Товариства з о бмеженою відповідальністю « Експерт-АО»та відкриття лікв ідаційної процедури.

9. Надати суду докази пу блікації оголошення в офіцій ному друкованому органі про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

9. Копію постанови надісл ати кредитору, ліквідатору, б оржнику, державному реєстрат ору та Київському регіональн ому управлінню з питань банк рутства.

Суддя Мальована Л. Я.

Дата ухвалення рішення09.11.2011
Оприлюднено25.11.2011
Номер документу19283649
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б11/123-11

Ухвала від 05.09.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 09.08.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Постанова від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л. Я.

Ухвала від 12.10.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л. Я.

Ухвала від 28.09.2011

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні