Ухвала
від 28.04.2011 по справі 2-910\11
АЛУШТИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

2-910\11

Ухвала

28 квітня 2011 року м. Алушта

Алуштинський міс ький суд Автономної Республі ки Крим у складі судді Шустов ої І.П., при секретарі Тукмачов є С.В.,

розглянувши клопотанн я представника позивача ОС ОБА_1 - ОСОБА_2 про призн ачення по справі судової екс пертизи та аудиторської пере вірки діяльності приватних п ідприємств,

встановив:

ОСОБА_1 зверну лася до суду з позовом до відп овідача про встановлення фак ту спільного проживання, виз нання права спільної сумісно ї власності, визнання недійс ним договору купівлі-продажу та поділ майна.

Ухвалою суду від 20 квітня 20 11 року провадження у справі за позовними вимогами про вста новлення факту спільного про живання, визнання права спіл ьної сумісної власності, виз нання недійсним договору куп івлі-продажу відкрито, щодо в имог про поділ майна - у відк ритті провадження відмовлен о.

Представник позивача ОСО БА_2 подав до суду клопотанн я про призначення по справі с удової експертизи та аудитор ської перевірки діяльності п риватних підприємств, мотиву є свої вимоги тим, що за час пе ребування позивачем та відпо відачем у шлюбі, а також за час їхнього спільного фактичног о проживання разом було набу те майно, а саме: квартира АД РЕСА_1; ? частка квартири № 68 у будинку № 12, що розташований у АДРЕСА_2; причеп бортовий - Е сірого кольору, марки ТЦ-1 0, 1985 року випуску, номер шасі - НОМЕР_5, державний номер НОМЕР_1; легковий автомобіл ь марки «Mitsubishi Carisma», білого кольор у, номер двигуна НОМЕР_6, но мер кузову НОМЕР_7, 2001 року в ипуску, державний номер НОМ ЕР_2; вантажний автомобіль For d Transit білого кольору, тип кузову фургон-С, номер двигуна НОМ ЕР_3, 1998 року випуску, державни й номер НОМЕР_4; земельна д ілянка площею 0,5853 га під кадаст ровим номером 0110391800: 04: 001: 0001, дер жавний акт серії КМ № 055962 від 26.12.2 002 року. Крім того створені два приватних підприємства «Стр ойтранссервіс», «Стройсерві с+С». Для встановлення вартос ті майна, а також доходу від пі дприємств просить призначит и судову експертизу і аудито рську перевірку господарськ ої діяльності підприємств.

У судовому засіданні предс тавник позивача просив клопо тання задовольнити, призначи ти у справі судову експертиз у з метою визначення вартост і майна, а також доходів від пі дприємницької діяльності.

Відповідач в судове засіда ння не з`явився, про день та мі сце слухання справи був пові домлений належним чином та в строк, про причини неявки суд не сповістив.

Суд вважає, що клопотання пр едставника позивача не підля гає задоволенню, оскільки ви моги про розподіл майна між с торонами в межах даної цивіл ьної справи не розглядається .

Керуючись ст.ст. 168, 130, ЦПК Укра їни,

Ухвалив:

У задоволенні клопотанн я представника позивача ОС ОБА_1 - ОСОБА_2 про призн ачення по справі судової екс пертизи та аудиторської пере вірки діяльності приватних п ідприємств відмовити.

Ухвала є остаточною та оска рженню не підлягає.

Суддя І.П.Шустова

Дата ухвалення рішення28.04.2011
Оприлюднено29.11.2011
Номер документу19325100
СудочинствоЦивільне
Сутьпризн ачення по справі судової екс пертизи та аудиторської пере вірки діяльності приватних п ідприємств
🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні