Ухвала
від 24.11.2011 по справі 19/5007/26-б/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Пу тятинський, 3/65, '481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"24" листопада 2011 р. Справа № 19/5007/26-Б/11.

Господарський суд у склад і судді Макаревич В.А. розг лянувши матеріали

за заявою Управління Пе нсійного фонду України в Чуд нівському районі Житомирськ ої області (смт.Чуднів) < Текст >

до боржника Селянськог о (фермерського) господарств а "Урожай" (с.Тютюнники, Чуднів ський район, Житомирська обл асть)

про визнання банкрутом

< Текст >

Враховуючи пріоритет нор м Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом" (далі - Закон) перед загал ьними нормами Закону України "Про виконавче провадження ", положення п.8 ч.1 ст.37 цього Зако ну застосовуються з врахува нням приписів абзацу 1 ч.6 стат ті 12 Закону про непоширення ді ї мораторію виключно на вимо ги з виплати заробітної плат и, аліментів, відшкодування ш коди, заподіяної здоров'ю та ж иттю громадян, авторської ви нагороди.

Керуючись п.8 ст. 37 "Про викона вче провадження, ст. 39 Закону У країни "Про державну реєстра цію юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців", ст. 6, 7, 12 та 52 Закону України "Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом".

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до роз гляду.

2. Порушити провадження у сп раві про банкрутство Селянсь кого (фермерського) господар ства "Урожай" (13220, с.Тютюнники, в ул. Лонського, буд.5, Чуднівськ ий район, Житомирська област ь) ( ідентифікаційний код 31624551).

3. Справу призначити до розг ляду в засіданні на "05" грудня 20 11 р. о 14:30 у приміщенні господарс ького суду за адресою: м. Житом ир, майдан Путятинський, 3/65 кім н. № 409.

4. Заявнику надати суду:

- довідку про наявні сть заборгованості боржника на час розгляду справи та її р озмір;

- докази в підтвердження по вноважень ОСОБА_1 як викон уючого обов'язки начальника управління УПФУ в Чуднівсько му районі;

- довідку про подання боржн иком останньої звітності;

- оригінали документі в, наданих у копіях в обґрунту вання вимоги про визнання бо ржника банкрутом;

- докази про наявне у бо ржника на праві власності за реєстрованої сільськогоспо дарської техніки та зареєстр ованого транспорту ( довідки ДАІ та Держтехнагляду), майно ві права, рахунки в банківськ их установах ( їх назви та пошт ові адреси);

- витяг з реєстру обтяж ень (заборону відчуження) рух омого та нерухомого майна;

- відомості про засновника СФГ "Урожай" ОСОБА_2 (місцез находження та ідентифікацій ний номер);

- довідку органу ДВС пр о наявність/відсутність вико навчих проваджень щодо борж ника.

У відповідності до ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том" подати письмове погодже ння про можливість призначен ня ліквідатором боржника аб о запропонувати кандидатуру арбітражного керуючого для виконання зазначених обов'я зків відповідно до поданої н им заяви.

5. Боржнику надати суду:

- відзив на заяву пр о порушення справи, який пови нен містити наявні заперече ння щодо вимог заявника; зага льну суму заборгованості пе ред кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівн икам підприємства, а також за боргованості по податках і з борах; відомості про власник ів майна боржника, їх повну на зву та поточну адресу.

- відомості про наявне у підприємства майно та грош ові кошти, назви та поштові ад реси обслуговуючих підприєм ство банківських установ;

- оригінал Статуту під приємства та довідку про вкл ючення до ЄДРПОУ на дату пору шення провадження у справі;

- довідку з ЄДР про такі відомості щодо юридичної ос оби: перелік засновників юри дичної особи; найменування, м ісцезнаходження та ідентифі каційний код, якщо засновник - юридична особа; дані про роз мір статутного фонду, у тому ч ислі кожного із засновників, а також розмір сплаченого ст атутного фонду на дату прове дення державної реєстрації т а дата закінчення його форму вання.

6. Ввести мораторій на зад оволення вимог кредиторів ві дповідно до ст.12 Закону Україн и " Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом".

7. З метою забезпечення грош ових вимог кредиторів:

а) заборонити посад овим особам боржника та влас никам його майна, а також пода тковій інспекції за місцем з находження боржника вчиняти будь-які дії, спрямовані на ві дчуження належного підприєм ству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи лі квідацію юридичної особи бор жника;

б) зупинити виконавче провадження по стягненню з б оржника заборгованості на пі дставі виконавчих документі в або інших документів, за яки м стягнення здійснюється у б езспірному порядку.

8. ВДВС Чуднівського райо нного управління юстиції над іслати на адресу суду копії п останов про зупинення викона вчих проваджень по стягненню з боржника заборгованості з а вимогами на яких поширюєть ся дія мораторію.

9. Чуднівській МДПІ звільни ти майнові активи Селянськог о (фермерського) господарств а "Урожай" (с.Тютюнники, Чуднів ський район, Житомирська обл асть) з податкової застави.

10. Державному реєстратору Ч уднівської РДА надіслати на адресу господарського суду н е пізніше дати судового засі дання довідку з ЄДР про внесе ння відомостей про судове рі шення про порушення провадже ння у справі про банкрутство згідно запиту.

11 . Головному управлінню ста тистики в Житомирській облас ті надіслати на адресу госпо дарського суду витяг з ЄДРПО У про включення Селянського (фермерського) господарства "Урожай" (ідентифікаційний но мер 31624551) до цього реєстру.

12. Ухвалу про порушення пров адження у справі про банкрут ство надіслати на адресу іні ціюючого кредитора, боржника , ВДВС Чуднівського РУЮ, Голов ному управлінню статистики у Житомирській області, держ авного реєстратора Чуднівсь кої РДА та Житомирського обл асного сектору з питань банк рутства.

13. Уповноваженим представн икам заявника та боржника з'я витися у судове засідання.

Суддя Макаревич В.А.

< Текст >

Віддрукувати:

1 - у справу,

2 - ініціююч. кредитору (рек.)

3 - боржнику ( рекоменд. з пові домленням)

4 - Житомирському обласному сектору з питань банкрутств а

5 - державному реєстратору Ч уднівської РДА разом із запи том (рекоменд. з повідомлення м)

6 - ВДВС Чуднівського РУЮ (рек оменд. з повідомленням)

7 - Головне управління стати стикик (рек.)

8 - Чуднівський районний суд

9 - Чуднівській МДПІ (рек.)

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення24.11.2011
Оприлюднено01.12.2011
Номер документу19364764
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —19/5007/26-б/11

Ухвала від 14.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 09.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.08.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Постанова від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні