Постанова
від 06.09.2006 по справі б-24/105-05
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-24/105-05

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"06" вересня 2006 р.                                                             Справа № Б-24/105-05

вх. № 12823/2-24

Суддя господарського суду Плахов О.В.

при секретарі судового засідання Грішина О.В.

за участю представників сторін:

представник кредитора: Шило Владислава Костянтинівна, дов. № 237/9/10-025 від 26.01.2006р., ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Харкова;

ліквідатор: Мішин Сергій Ігорович, ліцензія серія АБ № 116076 від 17.11.2004р.

По справі  за заявою ДПІ у Орджонікідзевському районі м. Харкова

до ПП "КИМ-ТОРС" м. Харків

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ліквідатор – арбітражний керуючий Мішин С.І. надав суду звіт про виконану роботу по ліквідації банкрута, ліквідаційний баланс і документи, що свідчать про виконання ліквідаційної процедури підприємства визнаного, судом банкрутом.

Представник кредитора та ліквідатор до початку слухання справи надали заяву про розгляд справи з фіксацією судового процесу за допомогою ведення протоколу судового засідання в паперовій формі, з відображенням в ньому інформації відповідно до частини 2 статті 81-1 Господарського процесуального кодексу України. При цьому заявили, що фіксація судового процесу шляхом ведення протоколу в паперові формі не завадить їм в реалізації їх процесуальних прав, передбачених господарським процесуальним кодексом України.

Розглянувши наданий суду звіт  ліквідатора і ліквідаційний баланс, документи що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, вислухавши пояснення представника ліквідатора,  суд встановив, що після визнання приватного підприємства „КИМ-ТОРС”, код 31800906 банкрутом, призначення ліквідатора і відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором було проведено інвентаризацію майна банкрута і його оцінку, звільнено керівника підприємства і робітників підприємства. Ліквідатором суду  надані  документи, що свідчать про відсутність у банкрута будь-яких основних засобів. В судовому засіданні ліквідатор пояснив суду, що немає ніяких доказів, які б свідчили про наявність у банкрута будь-яких активів, розрахунки з кредиторами  не зроблені в зв'язку з відсутністю у банкрута активів, які б можна було направити на задоволення вимог кредиторів. Поточні рахунки в установах банку закрито.  Документи довгострокового зберігання, установчі документи передано на зберігання до архіву, печатки і штампи банкрута знешкоджені, про що суду надані відповідні довідки, ліквідатор сповістив державні органи про завершення ліквідаційної процедури і зняття банкрута з обліку в зв'язку з закінченням ліквідаційної процедури.      

Враховуючи, що ліквідатор  виконав всі роботи по ліквідації банкрута, суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі, ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  в зв'язку з відсутністю активів, які можна було б направити на погашення кредиторської заборгованості, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити ліквідаційний баланс, припинити провадження по справі.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст.ст. 32, 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”; -

УХВАЛИВ:

Затвердити наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс.

Ліквідувати юридичну особу – приватне підприємство „КИМ-ТОРС”, зареєстроване  виконкомом Харківської міської Ради 27.02.02р., про що зроблено реєстраційний запис № 04059243Ю0025752, код 31800906, місцезнаходження: м.Харків, вул. Зубарева, буд. 27, кв. 159.

Визнати вимоги кредиторів, не задоволені у зв'язку з недостатністю майна, погашеними.

Зобов'язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та передати органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення для знаття юридичної особи з обліку.

Зобов'язати державні органи, в яких знаходився на обліку банкрут, зняти з обліку  приватне підприємство „КИМ-ТОРС”, код 31800906.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу направити ліквідатору, державному реєстратору для припинення державної реєстрації юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, Харківському обласному управлінню державної статистики, Харківському обласному управлінню юстиції, державному органу з питань банкрутства, ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Харкова, УПФУ у Орджонікідзевському районі м.Харкова, Орджонікідзевському районному центру зайнятості м.Харкова, ДВС Орджонікідзевського району Харківської області.

Суддя                                                                                            Плахов О.В. 

З оригіналом згідно

помічник судді                                                           Грішина О.В.

Дата ухвалення рішення06.09.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу193705
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-24/105-05

Постанова від 06.09.2006

Господарське

Господарський суд Харківської області

Плахов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні