Ухвала
від 11.11.2011 по справі 2а-0870/10434/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

11 листопада 2011 року Спра ва № 2а-0870/10434/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Конишева О.В., перевіривши м атеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції у Ор джонікідзевському районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Промзапча стина»

про: припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окр ужного адміністративного су ду надійшла вказана позовна заява.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір зг ідно із ст.17 КАС України належ ить до юрисдикції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий пе редбачений строк звернення д о суду, визначений ст.99 КАС Укр аїни.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть, відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС У країни залучити у якості тре тіх осіб, які не заявляють сам остійних вимог на предмет сп ору засновників товариства в ідповідача, оскільки рішення у справі може вплинути на їх п рава, свободи, інтереси або об ов' язки. Однак до позовної з аяви позивачем не надано жод них відомостей про засновник ів товариства та їх місцезна ходження.

Враховуючи вищевикладене, з' ясувавши необхідні обста вини суддя вирішив закінчити підготовче провадження та в ідкрити провадження в адміні стративній справі та признач ити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 107, 120, п. 4 ч. 1 ст . 121, ст.ст. 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

УХВАЛИВ:

1. Відкрити прова дження у справі №2а-0870/10434/11, закін чити підготовче провадження та призначити судове засіда ння на 24 листопада 2011 року, яке в ідбудеться за адресою: м. Запо ріжжя, вул. Кремлівська, 65-в в за лі судових засідань № 8 об 09 год . 10 хв. Справа розглядатиметьс я одноособово суддею Конишев ою О.В.

2. Зобов' язати позива ча подати до початку судовог о засідання: довіреність на п редставника, витяг з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців станом на дату розгля ду справи; відомості про засн овників товариства-відповід ача; довідку про відсутність податкової заборгованості п еред бюджетом у відповідача на дату розгляду справи, дові дку про останню звітність ві дповідача; свідоцтво про дер жавну реєстрацію відповідач а; докази ненадання податков ої звітності; належним чином засвідчені копії витребуван их та доданих до позову докум ентів надати у справу, оригін али - для огляду. Також пропо нуємо надати позовну заяву в електронному вигляді.

3. Запропонувати відповідач у: у разі невизнання адмініст ративного позову подати запе речення проти позову та дока зи на обґрунтування цих запе речень; довіреність на предс тавника; свідоцтво про держа вну реєстрацію та статут; док ази надання до податкових ор ганів податкової звітності а бо пояснення про причини її н енадання; належним чином зас відчені копії витребуваних д окументів надати у справу, ор игінали - суду для огляду..

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з пам' яткою про їх п рава та обов' язки, відповід ачеві - копію позовної заяви та додані до неї документи.

4. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою. У разі неможл ивості прибути у судове засі дання сторін, або їх представ ників, пропонуємо подати кло потання про розгляд справи б ез участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.В. Конишева

24 листопада 2011 року 09:10

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.11.2011
Оприлюднено01.12.2011
Номер документу19379410
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/10434/11

Постанова від 06.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 24.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 11.11.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні