Постанова
від 09.11.2011 по справі 2а/1570/7809/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/7809/2011

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 листопада 2011 року м.Одес а

Одеський окружний адміністративний суд у скла ді: головуючого - судді Колесн иченка О.В., розглянувши о 09:40 го дині в порядку скороченого п ровадження справу за адміні стративним позовом державно ї податкової інспекції у Біл яївському районі Одеської об ласті до приватного підприєм ства «Труа Текстиль Тепл одар»про припинення юридичн ої особи, -

В С Т А Н О В И В:

Державна податкова ін спекція у Біляївському район і Одеської області звернулас ь до Одеського окружного адм іністративного суду з позовн ими вимогами приватного підп риємства «Труа Текстиль Теплодар»про припинення юри дичної особи. Свої вимоги поз ивач обґрунтовує тим, що відп овідач більше одного року не подає до державної податков ої інспекції у Біляївському районі Одеської області доку менти бухгалтерської звітно сті, податкові декларації та іншу інформацію про здійсне ння підприємницької діяльно сті.

Відповідачу копію ухвали п ро відкриття скороченого про вадження було направлено, в у становлений судом строк запе речення на позов до суду пода но не було.

Розгляд справи проведено в порядку скороченого провадж ення у відповідності із ст. 183-2 КАС України без провед ення судового засідання та в иклику осіб які беруть участ ь у справі.

Суддя за результатами розг ляду справи у порядку скороч еного провадження, оцінивши повідомленні позивачем обст авини вважає їх достатніми д ля прийняття рішення з огляд у на наступне.

Зазначені позивачем обста вини підтвердженні доказами по справі.

Спірні правовідносини рег улюються Господарським Коде ксом України, Законом Україн и "Про державну реєстрацію юр идичних осіб та фізичних осі б - підприємців".

За таких підстав, суддя вваж ає, що позов є обґрунтованим і підлягає задоволенню.

Відповідно до вимог ст.94 КАС України судові витра ти не стягуються. Керую чись ст.ст. 19, 58 Господарського Кодексу України, ч. 2 ст. 46 Закон у України „Про державну реєс трацію юридичних осіб та фіз ичних осіб-підприємців” від 15.05.2003 року №755-ІV, ст.ст. 2, 7, 8, 9, 11, 86, 159, 183-2, 254 К АС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Адміністративний по зов державної податкової інс пекції у Біляївському районі Одеської області до приватн ого підприємства «Труа Тек стиль Теплодар»про припин ення юридичної особи - задов ольнити у повному обсязі.

Припинити юридичну особу п риватне підприємство «Тру а Текстиль Теплодар»(65490, Оде ська область, Біляївський ра йон, м.Теплодар, Промзона, 5, код ЄДРПОУ 36023588).

Направити у день набрання п останови Одеського окружног о адміністративного суду зак онної сили копію постанови с уду на адресу відділу держав ної реєстрації юридичних осі б та фізичних осіб-підприємц ів Біляївської районної держ авної адміністрації для внес ення державним реєстратором у встановленому чинним зако нодавством України порядку з апису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фі зичних осіб - підприємців пр о судове рішення щодо припин ення юридичної особи «Труа Текстиль Теплодар»(65490, Одес ька область, Біляївський рай он, м.Теплодар, Промзона, 5, код Є ДРПОУ 36023588).

Постанову може бути оскарж ено до Одеського апеляційног о адміністративного суду шля хом подачі апеляційної скарг и через суд першої інстанції , який ухвалив оскаржуване су дове рішення. Апеляційна ска рга на постанову суду першої інстанції подається протяго м десяти днів з дня її проголо шення. У разі застосування су дом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийня ття постанови у письмовому п ровадженні апеляційна скарг а подається протягом десяти днів з дня отримання копії по станови.

Постанова набирає законн ої сили після закінчення стр оку подання апеляційної скар ги. У разі подання апеляційно ї скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає за конної сили після закінчення апеляційного розгляду справ и.

Суддя О.В. Колесничен ко

Дата ухвалення рішення09.11.2011
Оприлюднено02.12.2011
Номер документу19382397
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1570/7809/2011

Ухвала від 05.10.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Колесниченко О. В.

Постанова від 09.11.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Колесниченко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні