Ухвала
від 05.08.2008 по справі 10/5641
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/5641

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                УХВАЛА

          "05" серпня 2008 р.                                                   Справа № 10/5641

Господарський суд Черкаської області в особі судді Шумка В.В., секретаря судового засідання Рикунової Л.М., за участю арбітражного керуючого - ліквідатора Степаненка В.В., представників :

кредитора –Каландирець З.М., за дорученням,

                     Побережної Н.П., за дорученням,

розглянувши   у  відкритому   судовому   засіданні   матеріали    справи   за   заявою Державної податкової інспекції в Шполянському районі

до приватно-орендного підприємства "Водянське"

про визнання банкрутом,-

ВСТАНОВИВ:

16 листопада 2006 року господарський суд Черкаської області за заявою кредитора порушив провадження у справі про банкрутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 05 грудня 2006 року приватно-орендне підприємство "Водянське" визнано банкрутом та відкрито процедуру його ліквідації.

В період процедури ліквідації боржника інших заяв,  крім ініціюючого кредитора, до ліквідатора не надійшло.

          До суду з клопотанням про затвердження ліквідаційного балансу, звіту ліквідатора про проведену роботу по ліквідації банкрута звернувся ліквідатор. Представники ініціюючого кредитора проти ліквідації боржника не заперечили.

          В судовому засіданні встановлено, що кошти  та майно у боржника відсутні,  керівні органи відсутні, заборгованість не погашена.

          Розглянувши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши  ліквідатора, представників ініціюючого кредитора, суд вважає, що ліквідатором виконані всі необхідні  дії для встановлення активів боржника. Враховуючи, що боржник припинив свою статутну діяльність, майно та кошти для задоволення вимог кредиторів відсутні, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа ліквідації.

          Керуючись ст.ст. 5, 32, 40, 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

          Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс  приватно-орендного підприємства "Водянське", затвердити.

Приватно-орендне підприємство "Водянське", Черкаська область, Шполянський район, с. Водяне, код 31773820, як юридичну особу, ліквідувати у зв'язку з банкрутством.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу надіслати сторонам, ліквідатору, державному реєстратору, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства,  відділу ДВС Шполянського районного управління юстиції.

Суддя                                                                                           В.В.Шумко     

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення05.08.2008
Оприлюднено02.09.2008
Номер документу1952078
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/5641

Ухвала від 05.08.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні