Ухвала
від 31.07.2008 по справі 14/5893
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14/5893

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                УХВАЛА

          "31" липня 2008 р.                                                   Справа № 14/5893

                                                                      вх. №14304 від 22.07.2008

Господарський суд у складі головуючого судді Хабазні Ю.А., при секретарі судового засідання Соколишиній І.А., за участю Білери О.В. (арбітражного керуючого, за посадою), представників кредиторів за довіреностями –Лизуненка С.О. (від управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м.Черкаси), Дорош В.І. (від відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у Черкаській області), Арескула О.Ю. (від відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м.Черкаси), розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Черкаси у приміщенні суду клопотання

заявникаліквідатора банкрута, арбітражного керуючого Білери О.В.

прозатвердження звіту та ліквідаційного балансу

у справі за заявою

ініціюючого кредиторауправління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м. Черкаси

до боржника товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпро авто»

про визнання банкрутом відсутнього боржника, –

УСТАНОВИВ:

Постановою суду від 10.01.2008 боржника визнано банкрутом, арбітражним керуючим Білерою О.В. , якого призначено ліквідатором банкрута-боржника, господарському суду подано на затвердження звіти та ліквідаційний баланс боржника. Останній засвідчує відсутність у банкрута майна.

Усі кредитори були належним чином повідомлені про призначення судового засідання з розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, однак, Черкаський міський центр зайнятості свого представника не направив.  Скарг на дії ліквідатора банкрута у зв'язку з поданим на затвердження суду звітом та ліквідаційним балансом до дня судового засідання не надійшло.

У ході заслуховування звіту ліквідатора у судовому засіданні установлено, що майнові активи у банкрута відсутні, кредиторами боржника є:

управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м.Черкаси на суму 863,98 грн.,

відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м.Черкаси на суму 117,36 грн.,

Черкаський міський центр зайнятості як робочий орган Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на суму 215,50 грн.,

відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності  у Черкаській області на суму 304,15 грн.

Заборгованість перед кредиторами не погашена. Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії для виявлення документації і майнових активів боржника та покладені на нього ст.25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” обов'язки, у зв'язку з чим звіт з додатково поданими на вимогу суду документами та  ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа –ліквідації.

Керуючись ст. 32, п.6 ст.40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” суд, –

УХВАЛИВ:

1.Затвердити звіт ліквідатора про проведення ліквідаційної процедури банкрута від 21.07.2008 №1682 та доданий до нього ліквідаційний баланс.

2.Ліквідувати товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпро авто»(м.Черкаси, вул.Чигиринська,21, ідентифікаційний код 32180010) як юридичну особу-банкрута.

3.Зобов'язати ліквідатора: забезпечити збереження документів банкрута і, за погодженням із архівною установою, визначити місце подальшого їх зберігання; подати державному реєстратору необхідні документи передбачені у ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців" та інформувати суд про виконання.

4.Скасувати арешт на майно боржника, накладений ухвалою суду від 10.12.2007.

5.Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити ліквідатору банкрута, Черкаському обласному сектору з питань банкрутства, обласному управлінню статистики, кредиторам (4), Придніпровському відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції, а також державному реєстратору (виконкому Черкаської міської ради –для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запису про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи –підприємця).

Ухвала може бути оскаржена до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

                   Суддя                                         Хабазня Ю.А.

Дата ухвалення рішення31.07.2008
Оприлюднено02.09.2008
Номер документу1952448
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом відсутнього боржника

Судовий реєстр по справі —14/5893

Ухвала від 31.07.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні