Ухвала
від 25.07.2008 по справі 01/1713
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕР КАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"25" липня 2008 р. Справа № 01/1713

Господарський суд Че ркаської області у складі: го ловуючого судді Чевгуза О.В., і з секретарем Олійник І.С., за у частю представників:

від кредиторів: Білан І.А. - представник за довіреністю т овариства з обмеженою відпов ідальністю “Зерноторгівель на компанія” та товариства з обмеженою відповідальністю “Холдинг Зерноторгівельна к омпанія”,

ліквідатора Вінника С.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и

справу за заявою товариств а з обмеженою відповідальніс тю “Черкаська зерноторгівел ьна компанія”, м. Черкаси

про визнання його банкруто м, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарськ ого суду Черкаської області від 08.04.2008 року товариство з обме женою відповідальністю “Чер каська зерноторгівельна ком панія” визнано банкрутом, ві дкрито ліквідаційну процеду ру.

До суду з клопотанням про за твердження ліквідаційного б алансу, звіту ліквідатора пр о проведену роботу по ліквід ації банкрута звернувся лікв ідатор.

Розглянувши матеріали сп рави, звіт ліквідатора та лік відаційний баланс, а також за слухавши арбітражного керую чого Вінника С.В., який стверди в, що за результатами ліквіда ційного балансу у боржника н емає майна, необхідно затвер дити звіт ліквідатора та лік відаційний баланс, а боржник а, як юридичну особу, ліквідув ати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господа рський суд припиняє провадже ння у справі про банкрутство , якщо затверджено звіт лікві датора в порядку, передбачен ому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32 Закону Украї ни „Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідат ора та ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відпо відальністю “Черкаська зерн оторгівельна компанія”, м. Че ркаси.

Ліквідувати товариства з о бмеженою відповідальністю “ Черкаська зерноторгівельна компанія”, м. Черкаси, вул. Іль їна, 248а офіс 306, код ЄДРПОУ 33088092, як юридичну особу в зв'язку із ба нкрутством.

Провадження по справі прип инити.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення25.07.2008
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу1952793
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/1713

Ухвала від 25.07.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Постанова від 17.10.2007

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні