Постанова
від 20.10.2006 по справі 01/3887а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСП ОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛ АСТІ

ПОСТАНОВА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"20" жовтня 2006 р. Справа № 01/3887а

Господарський суд Че ркаської області в складі го ловуючого судді - Чевгуза О. В., при секретарі - Олій ник І.С.,

за участю представників ст орін:

від позивача - Клименко А.І . - представник за довіреніст ю,

від відповідача - не з' яв ився,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Черкас и справу за позовом Золотоні ського міськрайонного центр у зайнятості

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відп овідальністю “Зоря”, с. Шабел ьники, Золотоніського району , Черкаської області

про стягнення 11 814 грн. 03 коп., -

ВСТАНОВИВ:

Заявлено позов про стяг нення з відповідача заборгов аності по сплаті страхових в несків до Фонду загальнообов ' язкового державного соціа льного страхування на випадо к безробіття на загальну сум у 11 814 грн. 03 коп.

Викликаний в судове засіда ння представник відповідача в судове засідання не прибув , про причини неявки суд не пов ідомив. Заяву про неможливіс ть прибуття до суду відповід ач суду не надав.

Представник позивача вимо гу у судовому засіданні підт римала в повному обсязі та пр осила задовольнити.

Справа розглянута на підст аві ч. 2 ст. 128 Кодексу адміністр ативного судочинства Україн и.

Вислухавши представника п озивача, дослідивши матеріал и справи, суд вважає за необхі дне позов задовольнити повні стю.

Сільськогосподарсь ке товариство з обмеженою ві дповідальністю “Зоря”, с. Шаб ельники, Золотоніського райо ну, Черкаської області являє ться платником страхових вне сків до Фонду загальнообов' язкового державного соціаль ного страхування України на випадок безробіття та зареєс троване як платник страхових внесків Золотоніським міськ районним центром зайнятості .

Відповідач згідно з розра хунковою відомістю про нарах ування та перерахування стра хових внесків до Фонду загал ьнообов' язкового державно го соціального страхування У країни на випадок безробіття , наявної в матеріалах справи , станом на 01.04.2006 року за перший квартал 2006 року має заборгова ність на загальну суму 11 814 грн. 03 коп.

Відповідно до Закону Украї ни “Про загальнообов' язков е державне соціальне страхув ання на випадок безробіття” (далі Закон) всі роботодавці (п ідприємства, установи, орган ізації та фізичні особи, які в икористовуються найману пра цю) повинні сплачувати внеск и до відповідних цільових ст рахових фондів за найманих п рацівників у порядку і розмі рах, передбачених цим Законо м.

Обов' язковість сплати ст рахових внесків на випадок б езробіття для роботодавців в становлено підпунктом 2 пунк ту 2 ст. 35 Закону, відповідальні сть за несвоєчасність та неп овноту страхових внесків пер едбачено ст. 38 цього Закону.

Таким чином, суд вваж ає, що позивач має право на стя гнення з відповідача заборго ваності по сплаті страхових внесків в розмірі 11 814 грн. 03 коп .

З відповідача на користь Д ержавного бюджету України пі длягають стягненню судові ви тати у розмірі 118 грн. 14 коп.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 94, 161, 163, 186 Кодексу а дміністративного судочинст ва України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Позов задовольнити повн істю.

Стягнути з сільськ огосподарського товариства з обмеженою відповідальніст ю “Зоря”, с. Шабельники, Золото ніського району, Черкаської області, код ЄДРПОУ 01528714, р/р 260021665 в АППБ ”Аваль”:

- 11 814 грн. 03 коп. на корис ть Золотоніського міськрайо нного центру зайнятості Чер каська область, м. Золотоноша , вул. Обухова,52, р/р 37171002001198 в УДК в Ч еркаській області, МФО 854018, код 21368394;

- в доход Державного бюджету України через Золотоніську об' єднану державну податко ву інспекцію судові витрати в сумі 118 грн. 14 коп.

Постанова може бути оска ржена до Київського міжоблас ного апеляційного господарс ького суду через господарськ ий суд Черкаської області шл яхом подання заяви про апеля ційне оскарження на протязі 10 днів з дня складення повного тексту постанови та наступн ого подання апеляційної скар ги протягом 20 днів після подан ня заяви про апеляційне оска рження. Апеляційна скарга мо же бути подана без попереднь ого подання заяви про апеляц ійне оскарження у строк, вста новлений для подання заяви п ро апеляційне оскарження.

СУДДЯ О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення20.10.2006
Оприлюднено23.06.2010
Номер документу198461
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/3887а

Постанова від 20.10.2006

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні