Ухвала
від 10.11.2011 по справі 5/13б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

10.11.11 р. Справа № 5/13б

За заявою кредитора (зая вника) Управління Пенсійного фонду України в Київському р айоні м. Донецька

до боржника Товариства з об меженою відповідальністю „У ПРАВЛІННЯ ГІРНИЧИХ РОБІТ”, м . Донецьк

арбітражний керуючий Пашк ова Т.Ю.

про банкрутство

Суддя господарського суд у Донецької області Чор ненька І.К.

Представники:

від кредитора (заявника) ОСОБА_1, ОСОБА_2, за довіре ністю

від боржника

арбітражний керуючий Паш кова Т.Ю. (ліквідатор)

Господарським судом Донец ької області ухвалою від 08.02.2010р . за заявою Управління Пенсій ного фонду України в Київськ ому районі м. Донецька поруше на справа про банкрутство То вариства з обмеженою відпові дальністю „УПРАВЛІННЯ ГІРНИ ЧИХ РОБІТ”, м. Донецьк.

Ухвалою суду за результата ми підготовчого засідання ві д 18.05.2010р. введено процедуру розп орядження майном Товариства з обмеженою відповідальніст ю „УПРАВЛІННЯ ГІРНИЧИХ РОБІТ ”, м. Донецьк, та розпорядником майна призначено арбітражно го керуючого Пашкову Тетяну Юріївну.

Ухвалою господарського су ду Донецької області від 03.08.2010р . за результатами попередньо го засідання затверджено реє стр вимог кредиторів.

Постановою господарського суду Донецької області від 10. 11.2010р. Товариство з обмеженою в ідповідальністю „УПРАВЛІНН Я ГІРНИЧИХ РОБІТ”, м. Донецьк, визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру по сп раві та ліквідатором признач ено арбітражного керуючого П ашкову Т.Ю.

Ліквідатором за результат ами проведеної роботи суду н адані звіт та ліквідаційний баланс для затвердження.

Ухвалою господарського су ду від 19.10.2011р. розгляд звіту та л іквідаційного балансу призн ачено на 10.11.2011р.

Розглянувши звіт та ліквід аційний баланс боржника у су довому засіданні 10.11.2011р., заслух авши пояснення представникі в кредиторів та ліквідатора, суд встановив:

Згідно звіту ліквідатора у ході ліквідаційної процедур и ліквідатором проведена інв ентаризація майнових активі в банкрута - Товариства з об меженою відповідальністю „У ПРАВЛІННЯ ГІРНИЧИХ РОБІТ”, м . Донецьк та прийняті заходи щ одо розшуку майна боржника. В результаті проведеної робот и, згідно довідок БТІ та банку майнових активів ТОВ „УПРАВ ЛІННЯ ГІРНИЧИХ РОБІТ” не вия влено, грошові кошти відсутн і.

У зв' язку з відсутністю ма йнових активів, кредиторські вимоги першої, другої, третьо ї, четвертої та шостої черг за лишились незадоволеними.

Згідно звіту ліквідатора, в ході ліквідаційної процедур и від колишнього директора б оржника стало відомо, що місц езнаходження гірничошахтно го обладнання, яке знаходить ся в банківській заставі ПАТ „Акціонерний комерційний пр омислово - інвестиційний ба нк”:

- ВП „Шахта „Україна” Д П „Селидіввугілля”;

- ВП „Шахта „ім. Абакумо ва;

- ВП „Шахта „Південнод онбаська № 3 ім. М.С. Сургая”.

Відповідно до звіту ліквід атора, голова комітету креди торів - Публічне акціонерне товариство „Акціонерний ком ерційний промислово - інвес тиційний банк”, м. Київ в особі Філії „Відділення ПАТ Промі нвестбанк в м. Добропілля Дон ецької області”, м. Добропілл я (як заставоотримувач) зверн увся до ВП „Шахта „Україна” Д П „Селидіввугілля”, ВП „Шахт а „ім. Абакумова, ВП „Шахта „Пі вденнодонбаська № 3 ім. М.С. Сур гая” з вимогою підтвердити н аявність гірничошахтного об ладнання.

Згідно звіту ліквідатора П ашкової Т.Ю., ПАТ „Акціонерний комерційний промислово - і нвестиційний банк”, м. Київ в о собі Філії „Відділення ПАТ П ромінвестбанк в м. Добропілл я Донецької області”, м. Добро пілля на запити отримані від повіді про відсутність в їх р озпорядженні гірничошахтно го обладнання.

Ліквідатором по факту нест ачі гірничошахтного обладна ння направлено заяву до прав оохоронних органів.

На адресу ліквідатора наді йшов лист від Київського рай онного відділу Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій об ласті про відмову в порушенн і кримінальної справи по зая ві ліквідатора на підставі с т. 6 п. 2 КПК України.

На підставі рішення коміте ту кредиторів (протокол засі дання комітету кредиторів № 11/1 від 20.10.2011р.) списані ав тотранспортні засоби у кільк ості чотирьох одиниць та гір ничошахтне обладнання, у зв' язку з їх фактичною відсутні стю - акти на списання автот ранспортних засобів та основ них засобів (гірничошахтного обладнання).

Документи Товариства з обм еженою відповідальністю „УП РАВЛІННЯ ГІРНИЧИХ РОБІТ” зда ни на зберігання до Товарист ва з обмеженою відповідальні стю „РК „Економічний та прав овий консалтинг” (акт прийма ння - передачі документів в архів іншої установи від 06.09.2011р .).

Звіт та ліквідаційний бала нс розглянуті на засіданні к омітету кредиторів 20.10.2011р. (прот окол засідання комітету кред иторів № 11 від 20.10.2011р.) та схвален і одноголосно.

Представники кредиторів, п рисутні у засіданні суду 10.11.2011р . підтримали затвердження зв іту та ліквідаційного баланс у. Заперечень та зауважень до звіту ліквідатора суду не на дано.

Враховуючи викладене та ке руючись ст.ст. 31, 32, п.6 ст. 40 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, с уд, -

У Х В А Л И В :

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Т овариства з обмеженою відпов ідальністю „УПРАВЛІННЯ ГІРН ИЧИХ РОБІТ”, м. Донецьк.

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмеженою від повідальністю „УПРАВЛІННЯ Г ІРНИЧИХ РОБІТ”, м. Донецьк (83007, м . Донецьк, Київський район, вул. Буслаєва, буд. 23; код ЄДР 33654184).

Вимоги, не задоволені за від сутністю майна, вважати пога шеними.

Припинити провадження по с праві про банкрутство Товари ства з обмеженою відповідаль ністю „УПРАВЛІННЯ ГІРНИЧИХ Р ОБІТ”, м. Донецьк.

Ліквідатору в триденний ст рок надати суду акт про знище ння печатки та штампу боржни ка.

Зобов' язати державного р еєстратора здійснити держав ну реєстрацію припинення юри дичної особи.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст. 32 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” та органу ДВС.

Суддя Чорненька І.К.

< Текст >

Вик < Текст > тел. < Текст >

Надруковано примірників - < Текст > :

господарському суду Донец ької області - < Текст >,

сторонам - < Текст > ,

< Текст >

Дата ухвалення рішення10.11.2011
Оприлюднено21.12.2011
Номер документу19873562
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —5/13б

Ухвала від 10.11.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 16.08.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 11.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 13.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 06.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 28.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 21.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 15.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 27.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 09.04.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні