Ухвала
від 31.10.2011 по справі 37/112-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

31.10.11 р. № 37/112-63

Господарський суд Донець кої області у складі судді По пкова Д.О., розглянувши матері али

за позовною заявою: Товарис тва з обмеженою відповідальн істю „Сандора”, с. Миколаївсь ке

до Відповідача: Фізичної ос оби - підприємця ОСОБА_1

про: стягнення суми у розмір і 11575,10 грн.

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою від повідальністю „Сандора”, с. М иколаївське (далі - Позивач ) звернулось до Господарсько го суду Донецької області з п озовною заявою до Фізичної о соби - підприємця ОСОБА_1 (далі - Відповідач), про стяг нення суми у розмірі 11575,10 грн.

При поданні позову Позивач ем допущено порушення вимог, встановлених розділом VIII Гос подарського процесуального кодексу України. У відповідн ості до вимог п.2 ч.1 ст.57 Господа рського процесуального коде ксу України, до позовної заяв и додаються документи, які пі дтверджують відправлення ст оронам копій позовної заяви і доданих до неї документів.

Позивачем не надано належн их доказів відправки копії п озову з додатками на адресу В ідповідача, оскільки з надан ого Позивачем опису вкладено го вбачається, що позов з дода тками було направлено на адр есу: АДРЕСА_1, тоді як в рекв ізитах Відповідача вказаних у наданій копії свідоцтва пр о державну реєстрацію фізичн ої особи-підприємця ОСОБА_1 зазначена адреса: АДРЕСА _1.

За таких обставин позовна з аява та додані до неї докумен ти підлягає поверненню без р озгляду на підставі п. 6 ч. 1 ст. 6 3 Господарського процесуальн ого кодексу України.

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст. 4-5, 4-7, 63, 86 Господарс ького процесуального кодекс у України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Повернути позовну заяву Т овариства з обмеженою відпов ідальністю „Сандора”, с. Мико лаївське до Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про ст ягнення суми у розмірі 11575,10 грн . із доданими до неї документа ми без розгляду.

2. Роз' яснити Позивачу, що п овернення позовної заяви не перешкоджає повторному звер ненню з нею до господарськог о суду в загальному порядку п ісля усунення допущених пору шень.

3. Ухвала може бути оскаржен а через Господарський суд До нецької області в апеляційно му порядку протягом 5 днів з дн я її винесення.

Суддя Попков Д.О .

< Список > < Дов ідник >

< Список > < Довід ник >

< Текст >

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення31.10.2011
Оприлюднено20.12.2011
Номер документу19874955
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —37/112-63

Ухвала від 31.10.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попков Д.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні