Ухвала
від 24.11.2011 по справі 5024/1477/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"24" листопада 2011 р. Справа № 5024/1477/2011

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секрета рі Чумаченко М.М., розглянувши справу

за заявою: Державної п одаткової інспекції у м. Херс оні

до: Товариства з обмеже ною відповідальністю "Весели й короп" вул. Водопровідна, бу д. 30, с. Степанівка, м. Херсон іде нт. код 34906876

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора - не прибув

від боржника - ліквідатор, а рбітражний керуючий - Косовс ький В.С.

в с т а н о в и в:

Провадження у справ і порушено ухвалою суду від 01. 08.2011р., за правилами та ознаками ст. 52 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” - стосовно відсутнь ого боржника.

Постановою суду від 26.08.2011р. То вариство з обмеженою відпові дальністю "Веселий короп" виз нано банкрутом, відкрито щод о нього ліквідаційну процеду ру та призначено ліквідаторо м арбітражного керуючого Кос овського В.С. До суду надійшов звіт ліквідатора з клопотан ням затвердити наданий звіт та припинити провадження у с праві.

У судовому засіданні лікві датор боржника арбітражний к еруючий Косовський В.С. підтр имав клопотання про затвердж ення звіту та припинення про вадження у справі.

Діючи на підставі постанов и господарського суду та Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " ліквідатором виконано наст упне.

Відповідно ст.52 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" ліквіда тором були надіслані повідом лення в усі страхові фонди, Де ржавну виконавчу службу про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Направлено запит в відділ Держкомзему на вияв лення зареєстрованих земель них ділянок банкрута. Окрім в имог ініціюючого кредитора інших кредиторських вимог лі квідатором не виявлено.

За даними відповідних держ авних органів за боржником б удь - які активи не виявлені. З а обліками БТІ, ДАІ, ДТН майна та земельних ділянок за банк рутом не зареєстровано. Лікв ідатором за місцем мешкання було направлено повідомленн я керівнику та засновнику пі дприємства ОСОБА_1. В резу льтаті засновником банкрута ОСОБА_2 були передані лік відатору уставні документи т а печатка ТОВ «Веселий короп ». Крім того він пояснив що під приємство не працює з часу ст ворення, активів та боргів по зарплаті не має.

З матеріалів справи та звіт у ліквідатора вбачається, що ліквідатором проведено у встановленому Законом п орядку ліквідаційну процеду ру банкрута, в ході якої лікві даційну масу банкрута не вия влено.

Враховуючи вищенаведене, л іквідатором банкрута були вж иті всі можливі заходи по вия вленню майна банкрута та вір огідних кредиторів.

Задоволення вимог кредито рів в процедурі банкрутства Товариства з обмеженою відпо відальністю "Веселий короп" н е відбувалось в зв'язку з відс утністю майна та коштів банк рута.

Господарський суд після за слуховування звіту ліквідат ора та думки членів комітету кредиторів або окремих кред иторів може винести ухвалу п ро затвердження звіту та лік відаційного балансу.

Ліквідатор зобов'язаний та кож повідомити державний орг ан з питань банкрутства про з авершення ліквідаційної пр оцедури.

Згідно статті 34 Закону Укр аїни “Про відновлення плато спроможності боржника або в изнання його банкрутом ”, лік відатор забезпечує належне о формлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, до кументів банкрута протягом л іквідаційної процедури, зобо в'язаний забезпечити збереже ння архівних документів банк рута і за погодженням із спец іально уповноваженим центра льним органом виконавчої вла ди у сфері архівної справи і діловодства або уповноваже ною нею архівною установою, в изначити місце їх подальшог о зберігання.

Ліквідатор надав докази з авершення ліквідаційної про цедури - звіт про виконання повноважень, ліквідаційний б аланс боржника, з клопотання м надані документи затвердит и, провадження по справі при пинити.

У урахуванням думки кредит орів суд приходить до виснов ку, що звіт ліквідатора підля гає затвердженню, проваджен ня по справі припиненню.

Враховуючи вищенаведене т а керуючись ст.ст.22-34, п. 6 ст. 40, ст. 5 2 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом”, ст. ст. 86, ГПК України, су д

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Веселий короп" вул. Водоп ровідна, буд. 30, с. Степанівка, м . Херсон ідент. код затвердит и 34906876 затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - Т овариство з обмеженою відпов ідальністю "Веселий короп", ід ентифікаційний код №34906876 лікві дувати та виключити з Єдиног о державного реєстру підприє мств і організацій України.

3. Згідно п.6 ст.31 цього Закону, вимоги не задоволені за відс утністю майна, вважаються по гашеними.

4. Провадження у справі п рипинити.

5. Ухвалу направити: ДПІ у м. Херсоні, боржнику, Відділу з питань банкрутства Головно го управління юстиції Херсон ської області, Херсонському міськвиконкому (державному р еєстратору), ліквідатору Кос овському В.С., Херсонському об лстатуправлінню

Суддя Т.Г. Пінтеліна

Дата ухвалення рішення24.11.2011
Оприлюднено23.12.2011
Номер документу20016282
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —5024/1477/2011

Ухвала від 24.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 26.08.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 01.08.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні