Ухвала
від 29.11.2011 по справі 5024/1072/2011
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОН СЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


УХВАЛА

"29" листопада 2011 р. Справа № 5024/1072/2011

Господарський суд Херсонс ької області у складі судді Пінтеліна Т.Г. при секрета рі Чумаченко М.М., розглянувши справу

за заявою: Державної п одаткової інспекції у м. Хер соні

до: Товариства з обмеже ною відповідальністю "Контин ент" місцезнаходження : вул. Пі онерська, буд. 13-А, смт. Комишани , м. Херсон код ЄДРПОУ 14128583

про визнання банкрутом

за участю представників:

від кредитора - ОСОБА_1., д ов. № 6922/9/10-105 від 30.06.2011р.

від боржника - ліквідатор К осовський В.С.

в с т а н о в и в:

Провадження у справі порушено ухвалою суду від 08.06.20 11р., за правилами та ознаками с т. 52 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом” - стосовно відсутньо го боржника.

Постановою суду від 23.08.2011р. То вариство з обмеженою відпові дальністю "Континент" визнан о банкрутом, відкрито ліквід аційну процедуру та призначе но ліквідатором арбітражног о керуючого Косовського В.С.

До суду надійшов звіт лікві датора з клопотанням затверд ити наданий звіт та припинит и провадження у справі.

У судовому засіданні лікві датор боржника арбітражний к еруючий Косовський В.С. підтр имав клопотання про затвердж ення звіту та припинення про вадження у справі, представн ик кредитора підтримує клоп отання ліквідатора.

Діючи на підставі постанов и господарського суду та Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом " ліквідатором виконано наст упне.

Відповідно ст.52 Закону Укра їни "Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом" ліквіда тором були надіслані повідом лення в усі страхові фонди, Де ржавну виконавчу службу про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. Ліквідатором не в иявлено кредиторські вимог і нших кредиторів, крім вимог і ніціюючого кредитора.

Відповідно до наданих ініц іюючим кредитором довідок що до майнового стану банкрута з'ясовано, що за обліками БТІ, ДАІ, ДТН майна за банкрутом не зареєстровано. Земельних ді лянок не зареєстровано. Відп овідно до відповіді ВДВС Ком сомольського РУЮ у м. Херсоні виконавчі документи на вико нанні відсутні. Кошти на розр ахунковому рахунку банкрута не виявлено. Ліквідатором за місцем мешкання було направ лено повідомлення керівнику та засновнику підприємства ОСОБА_2. Лист був повернути й на адресу ліквідатора з від міткою пошти " повернення за з акінченням терміну зберіган ня". Ліквідатором складено ак ту обстеження та огляду місц езнаходження банкрута, відпо відно до якого встановлено, щ о за юридичною адресою знахо диться житловий будинок, буд ь-яких активів та іншої докум ентації банкрута не виявлено .

З матеріалів справи та звіт у ліквідатора вбачається, що ліквідатором проведено у встановленому Законом п орядку ліквідаційну процеду ру банкрута, в ході якої сформ овано ліквідаційну масу, про ведено його оцінку та реаліз ацію. Кошти, отримані від прод ажу активів ліквідатором вик ористані для відшкодування в итрат арбітражного керуючог о з проведення ліквідаційної процедури, оцінку майна та йо го продаж.

Враховуючи вищенаведене, л іквідатором банкрута були вж иті всі можливі заходи по вия вленню майна банкрута та вір огідних кредиторів.

Задоволення вимог кредито рів в процедурі банкрутства Товариства з обмеженою відпо відальністю "Континент не ві дбувалось в зв'язку з відсутн істю майна та коштів банкрут а.

Господарський суд після за слуховування звіту ліквідат ора та думки членів комітету кредиторів або окремих кред иторів може винести ухвалу п ро затвердження звіту та лік відаційного балансу.

Ліквідатор зобов'язаний та кож повідомити державний орг ан з питань банкрутства про з авершення ліквідаційної пр оцедури.

Згідно статті 34 Закону Укр аїни “Про відновлення плато спроможності боржника або в изнання його банкрутом ”, лік відатор забезпечує належне о формлення, упорядкування та зберігання всіх, в тому числі фінансово-господарських, до кументів банкрута протягом л іквідаційної процедури, зобо в'язаний забезпечити збереже ння архівних документів банк рута і за погодженням із спец іально уповноваженим центра льним органом виконавчої вла ди у сфері архівної справи і діловодства або уповноваже ною нею архівною установою, в изначити місце їх подальшог о зберігання.

Ліквідатор надав докази з авершення ліквідаційної про цедури - звіт про виконання повноважень, ліквідаційний б аланс боржника, з клопотання м надані документи затвердит и, провадження по справі при пинити.

У урахуванням думки кредит орів суд приходить до виснов ку, що звіт ліквідатора підля гає затвердженню, проваджен ня по справі припиненню.

Враховуючи вищенаведене та керуючись ст.ст.22-34, п. 6 ст. 40, ст . 52 Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, ст. ст. 86, ГПК України, с уд

у х в а л и в:

1.Звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс Товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Континент" вул. Піонерсь ка, буд. 13-А, смт. Комишани, м. Херс он код ЄДРПОУ 14128583 затвердити.

2.Юридичну особу банкрута - Т овариство з обмеженою відпов ідальністю "Континент", ідент ифікаційний номер №14128583 ліквід увати та виключити з Єдиного державного реєстру підприєм ств і організацій України.

3.Згідно п.6 ст.31 цього Закону, вимоги не задоволені за відс утністю майна, вважаються по гашеними.

4. Провадження у справі пр ипинити.

5. Ухвалу надіслати :ДПІ у м. Херсоні, Відділу з питань банкрутства Головного упра вління юстиції Херсонської о бласті, Херсонському міськви конкому (державному реєстрат ору), ліквідатору Косовськом у В.С., Херсонському облстату правлінню.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення29.11.2011
Оприлюднено26.12.2011
Номер документу20016675
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/1072/2011

Ухвала від 29.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 14.11.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 28.07.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 05.07.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні