Ухвала
від 26.08.2008 по справі 10/3595а
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

10/3595а

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ  УКРАЇНИ

"26" серпня 2008 р.                                                                                      Справа №  10/3595а

      Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого судді Шумко В.В., секретаря судового засідання Кравцовій Ю.А., за участю прокурора Соколишиній Л.Б., представників сторін:

позивача: Баланюка Є.В. - за довіреністю,

відповідача: відсутній,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за заявою прокурора Тальнівського району в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "Заліське"

про  стягнення 20797,25 грн., -

ВСТАНОВИВ:

Подано позов про стягнення заборгованості по внесках на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування на суму 20797,25 грн.   

           Прокурор, представник позивача у засіданні суду, позов підтримали з підстав, викладених у позовній заяві.

Відповідач, двічі належним чином повідомлений про час і місце розгляду судом справи, участі свого представника у засіданні суду не  забезпечив, відзиву на позов не подав.

          Згідно з п. 3 ст. 128 КАС України неприбуття представника відповідача у судове засідання не є перешкодою для  розгляду судом справи.

Встановивши на підставі поданих суду доказів обставини справи, заслухавши пояснення прокурора, представника позивача, суд вважає, що позов підлягає задоволенню повністю з таких мотивів.

Вимоги позивача про стягнення збору на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ґрунтуються на Законах України „Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування”, „Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”  та підтверджені поданими суду доказами -  розрахунком суми страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, розрахунком заборгованості, наданим  позивачем узгодженим з відповідачем.

За таких обставин підлягає стягненню з відповідача на користь позивача борг в сумі   20797,25 грн. по сплаті  страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.  

Судові витрати покладаються на відповідача.

Враховуючи викладене, висновок прокурора про необхідність задоволення позову, керуючись  ст. ст. 94, 163, 164 КАС України, суд, -

                                                                                      ПОСТАНОВИВ:

Позов задовольнити повністю.

             Стягти з Товариства з обмеженою відповідальністю "Заліське", Черкаська область, Тальнівський район, с. Заліське, вул. Леніна, 90, код 03794035:

- на користь Управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі, м. Тальне,              вул. Леніна, 15, код 21366691,  20797,25 грн.  заборгованості по сплаті страхових внесків;

- в доход державного бюджету через Державну податкову інспекцію у Тальнівському районі судові витрати в сумі   207,97 грн.

Виконавчі листи видати.

Постанова може бути оскаржена до Київського апеляційного адміністративного суду через господарський суд Черкаської області шляхом подання заяви про апеляційне оскарження на протязі 10 днів з дня складення повного тексту постанови та наступного подання апеляційної скарги протягом 20 днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

         Суддя                                                                                          В.В. Шумко

Дата ухвалення рішення26.08.2008
Оприлюднено12.09.2008
Номер документу2003181
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/3595а

Ухвала від 26.08.2008

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні