Ухвала
від 20.12.2011 по справі 2-32/112-08-4383
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІ КВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"20" грудня 2011 р. Спра ва № 2-32/112-08-4383

За заявою: Відкритого акці онерного товариства „Енерго постачальна компанія Одесао бленерго”, м. Одеса

про банкрутство Сергіївсь кого комунального підприємс тва (Одеська область, м. Білго род-Дністровський, смт. Сергі ївка, вул. Леніна, 2, код ЄДРПОУ 3 0762451).

за участю Сергієвської сел ищної ради Білгород - Дністро вської міської ради Одеської області.

Суддя Бахар єв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: ВАТ „Енерго постачальна компанія Одесао бленерго”: ОСОБА_1. (довіре ність);

Ліквідатор: арбітражний к еруючий Рябець О.М. (ліцензія, постанова);

Від Сергієвської сільсько ї ради: не з' явився.

Суть спору: про банкр утство.

Відкрите акціонерне тов ариство „Енергопостачальна компанія Одесаобленерго” зв ернулось до суду із заявою пр о порушення провадження у сп раві про банкрутство Сергіїв ського комунального підприє мства, посилаючись на наявні сть заборгованості останньо го в сумі 475 201,90 грн.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 29.10.2008р. порушено провадження у справ і №32/112-08-4383 про визнання банкруто м Сергіївського комунальног о підприємства, введено мора торій на задоволення вимог к редиторів, розпорядником май на боржника призначено арбіт ражного керуючого Літвінову Лілію Валентинівну, ліцензі я серії НОМЕР_1 від 18.08.208р.; ід ентифікаційний код НОМЕР_2

Ухвалою підготовчого засі дання від 17.11.2008р. визнано грошов і вимоги Відкритого акціонер ного товариства „Енергопост ачальна компанія Одесаоблен ерго” з грошовими вимогами в сумі 461 966,97 грн. та зобов`язано ВА Т „Енергопостачальна компан ія Одесаобленерго” подати в десятиденний строк оголошен ня про порушення провадження у справі про банкрутство Сер гіївського комунального під приємства, докази подачі яко го та публікацію надати суду .

Ухвалою господарського су ду Одеської області 02.02.2009 р. зал учено учасником провадження у справі про банкрутство Сер гіївського комунального під приємства - Сергіївську сел ищну раду.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 16.02.2009 р. відсторонено керівника Серг іївського комунального підп риємства (код ЄДРПОУ 30762451) Репец ького Олександра Миколайови ча від посади керівника, вико нання обов'язків керівника С ергіївського комунального п ідприємства (код ЄДРПОУ 30762451) по кладено на розпорядника майн а арбітражного керуючого Літ вінову Лілію Валентинівну, л іцензія серії НОМЕР_1 від 18.08.208р.

Розпорядженням голови гос подарського суду Одеської об ласті справа № 32/112-08-4383 передана на розгляд судді Бахарєву Б. О .

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 03.06.2009р. прийнято справу до проваджен ня судді Бахарєва Б.О. та призн ачено розгляд справи.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 15.09.2009р. припинено повноваження розп орядника майна Сергіївськог о комунального підприємства арбітражного керуючого Літв інової Л.В. та призначено розп орядником майна Сергіївсько го комунального підприємств а арбітражного керуючого Пан ова Андрія Борисовича (ліцен зія серіх НОМЕР_3 від 13.11.2006р.) .

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 02.02.2010 р. припинено повноваження розп орядника майна Сергіївськог о комунального підприємства арбітражного керуючого Пано ва Андрія Борисовича та приз начено розпорядником майна С ергіївського комунального п ідприємства арбітражного ке руючого Волоткович Наталію Г еоргіївну.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 15.04.2010р. в попередньому засіданні зат верджено реєстр кредиторів С ергіївського комунального п ідприємства у розмірах вимог до боржника з вказівкою черг овості задоволення вимог, зо бов' язано розпорядника май на Сергіївського комунально го підприємства організуват и проведення зборів кредитор ів та засідання комітету кре диторів у відповідності зі с т. 16 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, на якому вирішити пи тання відносно подальшого ро згляду справи (ліквідація, ми рова угода, санація), відповід ні протоколи зборів кредитор ів та комітету кредиторів на дати суду.

Ухвалою господарського су ду Одеської області від 09.09.2010 р. припинено повноваження розп орядника майна Сергіївськог о комунального підприємства арбітражного керуючого Воло ткович Наталії Георгіївни та призначено розпорядником ма йна Сергіївського комунальн ого підприємства арбітражно го керуючого Рябця Олександр а Михайловича (ліцензія сері я НОМЕР_4 від 10.02.2009р.).

До господарського суду та розпорядника майна пропозиц ій щодо санації (план санації ) від фізичних осіб та (або) юри дичних осіб, які бажали б взят и участь у санації боржника (і нвестори) не надходило.

06.04.2011 р. на виконання вимог ух вали господарського суду Оде ської області від 09.09.2010 р. та ст. 1 6 Закону України “Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” розпорядником майна пр оводяться збори кредиторів, на яких прийнято рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про визна ння боржника банкрутом і від криття ліквідаційної процед ури, та наданий відповідний п ротокол комітету кредиторів .

Постановою господарського суду Одеської області від 12.04.2 011р. визнано Сергіївське комун альне підприємство банкрут ом, відкрито відносно нього л іквідаційну процедуру, лікві датором банкрута призначено арбітражного керуючого Рябц я Олександра Михайловича, зо бов' язано ліквідатора нада ти суду персональний склад ч ленів ліквідаційної комісії та провести ліквідаційні за ходи, передбачені Законом Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” та пі сля завершення усіх розрахун ків з кредиторами надати суд у звіт та ліквідаційний бала нс банкрута на затвердження, припинено повноваження орга нів управління банкрута, а та кож припинено повноваження в ласників майна банкрута, зоб ов' язано ліквідатора опубл ікувати відомості про визнан ня Сергіївського комунально го підприємства банкрутом та відкриття ліквідаційної про цедури у офіційних друковани х органах за рахунок банкрут а у п' ятиденний строк, скасо вано заходи щодо забезпеченн я грошових вимог кредиторів.

На виконання постанови го сподарського суду Одеської о бласті за результатами робот и ліквідатором надано суду л іквідаційний баланс, в якому активи не відображені та зві т ліквідатора, які свідчать п ро відсутність у банкрута ма йна, транспортних засобів, гр ошових коштів та інших актив ів, у зв' язку з чим неможливе погашення грошових вимог кр едитора в порядку ст. 31 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”.

Заперечень кредиторів від носно затвердження звіту лік відатора, а також скарг на дії ліквідатора до господарсько го суду не надійшло.

Вимоги, заявлені після закі нчення строку, встановленого для їх подання, не розглядают ься і вважаються погашеними.

Приймаючи до уваги відсут ність у банкрута майна та гро шових коштів для погашення к редиторської заборгованост і і платоспроможність віднов ити неможливо, суд вважає за н еобхідне затвердити звіт лік відатора, ліквідаційний бала нс банкрута, ліквідувати Сер гіївське комунальне підприє мство та припинити проваджен ня у справі.

Керуючись п. 6 ст. 40 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст. 86 ГПК України суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт лі квідатора та ліквідаційний б аланс Сергіївського комунал ьного підприємства (Одеська область, м. Білгород-Дністров ський, смт. Сергіївка, вул. Лен іна, 2, код ЄДРПОУ 30762451).

2. Ліквідувати Сергіїв ське комунальне підприємств о.

3. Вимоги, які не задово лені за недостатністю майна вважати погашеними.

4. Зобов' язати ліквід атора провести заходи щодо л іквідації підприємства, забе зпечити збереженість архівн их документів банкрута і, за п огодженням із спеціально упо вноваженим центральним орга ном виконавчої влади у сфері архівної справи і діловодст ва або уповноваженою ним арх івною установою, визначити м ісце подальшого їх зберіганн я у відповідності з ч.2 ст.34 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, про що повідомити суд.

5. Повноваження ліквід атора припинити.

6. Провадження у справі при пинити.

Копію ухвали надіслати: сторонам, відділу з питань ба нкрутства Головного управлі ння юстиції Одеської обл.

Суддя < /підпис/ > Бахарєв Б.О.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення20.12.2011
Оприлюднено26.12.2011
Номер документу20068856
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2-32/112-08-4383

Ухвала від 20.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 11.10.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 22.09.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 08.09.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Постанова від 12.04.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 24.03.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні