Ухвала
від 14.12.2011 по справі 2а-0870/11737/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

14 грудня 2011 року Справа № 2а-0870/11737/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Максименко Лілія Яковлівн а, перевіривши матеріали адм іністративного позову

за позовною заявою:Державн ої податкової інспекції у Ле нінському районі м. Запоріжж я

до:Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Агротекс» , м. Запоріжжя

про:припинення юридичної о соби,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

13.12.2011 до Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Державної податкової інс пекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Агротекс», в якому позивач пр осить суд припинити юридичну особу - Товариство з обмеже ною відповідальністю «Агрот екс», у зв' язку із тим, що від повідач більше року ухиляєть ся від подання до органів дер жавної податкової служби пер едбачених законодавством до кументів податкової та фінан сової звітності.

Підстави для залишен ня позовної заяви без розгля ду, повернення позовної заяв и чи відмови у відкритті пров адження у справі відсутні.

В ході підготовчого провад ження по справі були проведе ні такі підготовчі дії: з' яс овано коло осіб, які підлягаю ть виклику в судове засіданн я, визначено факти, які необх ідно встановити для вирішенн я спору, перелік документів, я кі необхідно подати сторона м тощо.

Відповідно до ч. 2 ст. 100 КАС Укр аїни суд до судового розгля ду адміністративної справи вживає заходи для всебічног о та об' єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протяг ом розумного строку. З цією м етою суд може, зокрема прийня ти рішення про залучення тре тіх осіб до справи.

Частиною 2 статті 53 КАС Украї ни передбачено, що треті особ и, які не заявляють самостійн их вимог на предмет спору, мо жуть вступити у справу на сто роні позивача або відповід ача у будь-який час до закін чення судового розгляду, якщ о рішення у справі може вплин ути на їхні права, свободи, ін тереси або обов' язки.

Згідно даних податкового о ргану, засновниками ТОВ «Агр отекс» є ОСОБА_1 та ОСОБА _2, а тому прийняття рішення у справі про припинення юриди чної особи ТОВ «Агротекс» вп лине на їх права та обов' язк и.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне залучит и до участі у справі третіх о сіб, які не заявляють самості йні вимоги на предмет спору на стороні відповідача ОСО БА_1 та ОСОБА_2.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і при значити справу до судового р озгляду.

Враховуючи вищевикла дене та керуючись ст.ст. 53, 107, 160, 165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

< Текст >

1. Відкрити провадженн я у справі № 2а-0870/11737/11 за позовом Д ержавної податкової інспекц ії у Ленінському районі м. Зап оріжжя до Товариства з обмеж еною відповідальністю «Агро текс» про припинення юридичн ої особи.

2. Залучити до участі у справі третіх осіб, які не зая вляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні від повідача ОСОБА_1 (69000, АДРЕ СА_2) та ОСОБА_2 (АДРЕСА_1 ).

Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ ) > 26 грудня 2011 року о 14:30 яке буде проводитися суд дею Максименко Л.Я. одноособо во в приміщенні Запорізького окружного адміністративног о суду за адресою: м. Запоріжжя , вул. Кремлівська,65-в в залі су дових засідань № 14.

2. Сторонам надати у суд ове засідання: довіреності н а представників; документи п ро правовий статус сторін; ви тяги з Єдиного державного ре єстру юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців; належ ним чином засвідчені копії в итребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

3. Представнику відпов ідача, в разі невизнання адмі ністративного позову, подати заперечення проти позову та докази на їх обґрунтування, а бо заяву про визнання позову .

4. Копії ухвали про відк риття провадження і призначе ння справи до судового розгл яду надіслати особам, які бер уть участь у справі разом з ін формацією про їхні процесуал ьні права та обов' язки.

5. Роз' яснити сторона м, що відповідно до ч. 3 ст. 122 КАС України, вони мають право з аявити клопотання про розгл яд справи за їх відсутності. Я кщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участ ь у справі, судовий розгляд с прави здійснюється в поряд ку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) Л.Я. Максименко

< Текст >

Дата ухвалення рішення14.12.2011
Оприлюднено29.12.2011
Номер документу20218577
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/11737/11

Постанова від 13.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 26.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

Ухвала від 14.12.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Максименко Лілія Яковлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні